2 døgn i helvede

Franske horeunger #7


#1: Jeg er stadig syg (og boligsøgende.) Nu er jeg kommet til det stadie, hvor min næse ikke magter det længere, hvilket resulterer i konstante næseblødninger. De varer ikke længe, men de er ret voldsomme, mens de står på. Det stadie indebærer også, at jeg ikke længere er så syg, at jeg bare sover dagene væk, men heller ikke så rask, at jeg kan gå mere end 100 meter, før febersvedperlerne begynder at pible frem i hovedet på mig. Konsekvensen af denne sygdomsskærsild er, at jeg keder mig helt horribelt, og mangler sjove ting at gå i gang med. Nu har jeg allerede fået ryddet lidt ud i mine ting, så jeg har mindre at flytte rundt med, når den dag kommer. Jeg forudser, at jeg bliver nødt til at lave et clean cut i min skosamling, og hvis det bliver tilfældet, kommer jeg til at have en herrens masse sko i størrelse 41, der skal ud. Hvis I vil have et par eller to, så kan det sagtens arrangeres.

#2: En morgen i sidste uge skulle jeg trække min cykel ud af gården for at kunne cykle på arbejde. På den anden side af hegnet og den låste låge havde en hjemløs og/eller roma spottet mig, og han havde derfor stillet sig an for at kunne komme ind i gården, når jeg skulle ud. Han stod bare og nidstirrede mig, mens jeg fumlede med mine nøgler og ikke helt kunne regne ud, hvad mit næste move skulle være. Jeg skal ind! Jeg skal ind og have flasker! begyndte han at råbe, da ventetiden blev for lang. Jeg kan desværre ikke lukke dig ind, det beklager jeg, var mit svar, som desværre ikke fik ham til at smutte. Tværtimod blev han ret sur, og han fandt det ret passende at nedkalde forbandelser over mig, mens han på alle måder forblev stationær. Jeg var ret afklaret med, at andelsforeningen sandsynligvis ville tage del i hans ed, hvis jeg lukkede ham ind, hvorfor jeg ikke så nogen anden løsning end at gå tilbage, sætte mig på en havebænk, komme for sent på arbejde og vente på, at han ville forsvinde. Som jeg vendte ryggen til ham, mimede jeg ordene København, din lorteluder (fordi jeg lige havde hørt Suspekt). Sådan noget skete altså ikke i Aarhus.

#3: Det er med stor glæde, at jeg kan berette, at jeg har fået en informant, som kan fortælle mig, hvornår Mads Christensen er at finde i Aller-huset. Taget i betragtning af at jeg stadig får hjertebanken, hyperventilerer og bliver mundlam, når jeg ser ham, er det nok ret begrænset, hvilke great opportunities det kommer til at føre med sig. Men tanken er meget fin. Jeg så ham i øvrigt lige i Aftenshowet forleden, hvor han sad sammen med Ida Auken og Louise Kjølsen og snakkede om hverdagssexchikane. Her erklærede manden, at han godt kan finde på at give kvinder et lille dask i rumpetten, såfremt der er en vis konsensus fra begge parter om, at det er i orden. Manden har mit samtykke. (Undskylder på forhånd, hvis det er en usolidarisk tilkendegivelse.)

#4: For lang tid siden teasede jeg for et ganske vederstyggeligt Lidl-produkt. Tanken var, at det skulle optræde i et samlet indlæg over discount-fusere. Imidlertid er jeg ikke siden stødt ind i noget billigt lort, og jeg er jo heller ikke typen, der lader folk hænge i uvidenhed – især ikke når det handler om risikoen for at bruge penge på ganske forfærdelige ting. Så here goes: I må aldrig aldrig aldrig købe Lidls egen pålægschokoladeKonsistensen er så langt fra Blomsterberg-knækket, at selv det mindst konditorkyndige menneske kunne have klaret det bedre. Stykkerne var ikke som sådan bløde, de var nærmest gummiagtige, og så smagte de hverken specielt meget af sødt eller kakao. Én stor fuser.
Hvis man skal have ordentligt pålægschokolade, skal vi op i luksusligaen, det ved jeg godt, men Netto og Kiwi gør altså et OK job med deres billige udgave (og Kiwis er med 20 procent nu her.) Nænner du ikke at bruge aaalt for mange penge på den slags pålæg, er Toms Guldbarre Pålægschokolade et ganske hæderligt bud på en variant, der imiterer de dyre drenge.

#5: Imerco har udsalg på deres Matador-sortiment – jep, det findes, og det er ret sejt! Timingen er ret elendig, eftersom jeg er i gang med at smide ting ud, men de blå stempelkander a la Laura og krusene med geniale citater er da helt henrivende. Og så er det billigt AF!

#6: Det her punkt burde skabe overskrifter! Den sidste aften i Edinburgh, gik jeg ved midnatstid alene hjem til vores forstadshytte. Jeg følte mig meget mere tryg og beskyttet, end jeg gør under samme omstændigheder i Danmark, og jeg ved ikke helt, om det var, fordi jeg havde travlt med at forestille mig, hvor familien Dursley mon ville bo. Da jeg næsten er hjemme, går jeg forbi en mand, og han er den første, jeg er stødt på i meget lang tid. Han er høj, mager og gammel. Klædt i hvidt og med en slidt malerhue på hovedet – faktisk sådan en som Fede også har på. Jeg kigger på ham, fortsætter med at gå, men pludselig forsvinder han. Jeg kigger mig tilbage, går ud på vejen for at se, om han mon har gemt sig bag en bil. Men det har han ikke, for han var et spøgelse! Den er god nok, jeg har sgu set et gespenst!

 

28 kommentarer

 • Laura

  Hahahahahahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvad griner du af, din bums?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Ej Karo… du var jo i Edinburgh, ikke? Hørte du et knald eller noget? – jeg tænker nemlig mere magi end spøgelser. Apparition måske?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Udover det morer jeg mig bare over, hvor meget du oplever

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja. Heldig har jeg altid været.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Uhm yes, how muggle do you think I am? Der var dead silent. 🙁 Men det udelukker jo selvfølgelig ikke, at noget magisk har fundet sted. Det er faktisk yderst sandsynligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Der er selvfølgelig masser spøgelser i den magiske verden – er gespenster ikke de skaldede, ildelugtende væsner, som den der bor på loftet i the Burrow?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jo, det er vist meget rigtigt. Nu griner jeg… hehe.. det er sjovt, der hvor han er Ron.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Rema har virkelig god pålægschokolade -især den mørke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er VIGTIGT at vide. Tak, Louise. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Har netop købt en pakke! (Godt nok lys, men det nå også gå an.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg bruger også str. 40-41! Jeg er en glad aftager, hvis du finder nogle du vil skille dig af med – også gerne for en skilling eller ti.
  On another note.. Jeg er helt med dig i forhold til Mads Christensen. Han har i den grad også min tilladelse. Lige nu er jeg lidt misundelig på din arbejdsplads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så har jeg de perfekte sko til dig! 😀
   Hehe, det forstår jeg godt. Men på den anden side ville vi bare kæmpe om hans gunst, og den slags ender sjældent pænt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kunne du ikke smide nogle billeder op af de der sko på insta?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Altså, jo… nu skal jeg først lige have besluttet mig for, hvilke der skal ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du stadig keder dig, kan jeg anbefale den australske komedieserie Please Like Me på Netflix. Mega fin, skæv og sjov. Og med de mest elskelige karakterer (når man lige “lærer dem at kende”). Kram og gode bedring herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det lyder lige som noget, jeg har brug for! Mange, mange tak for det. :-*
   Jeg har forresten forhørt mig hos mutti, og den flotte strik er desværre en unika fra Island. Desværre (for os begge!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Damn. Men hvor er du bare sød, at du sådan forhørte dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det var da det mindste. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angående boligsituationen: Gid vi kunne skaffe dig et Tiny House som det her:
   https://www.youtube.com/watch?v=3tKUavs9uN8

   Det ville måske kunne stoppe næseblodet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, nej nej nej nej! Hvis jeg havde det, ville jeg aldrig nogensinde bede om andet i hele mit liv – og al fremtidig næseblod ville være fuldstændig ligegyldigt. Hvor er det bedårende! (Ligesom dig!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uf næseblod…
  nr 2 hvad sker der lige i hans hoved, han skal ikke noget på privat område…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, nej. Ved sgu heller ikke helt, hvor han havde fået den ide fra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Sonne Sørensen

  Jeg bruger også str.41 og giver gerne en skilling for nogle nye sko Jeg kan desværre ikke hjælpe med ny bolig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvor er det skønt! Med skoene, altså. 😉 du kan også slippe med en pakke tyggegummi, hvis jeg altså har noget, du kan bruge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hallo jeg bruger 41 i sko og kunne sagtens købe nogle af dine snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvis du selv har mulighed for at kigge forbi, skal det ikke koste dig en rød reje. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ej. Nu er jeg for generøs. Det koster en pakke tyggegummi. Men så må du også tage løs.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 døgn i helvede