Mommybloggere må være det modigste folkefærd i verden

Franske horeunger #8

#1: Da jeg cyklede hjem fra arbejde i dag, holdt jeg for rødt lys ved siden af en jordbærsælger ved Dybbølsbro. Han kigger på mig, og følgende dialog udspiller sig:
Ham: Vil du ha’ 2 bakker jordbær til 25 kroner?
Mig: Ellers tak. Men det er ellers et meget fristende tilbud.
Ham: Du ser godt nok smuk ud. Må jeg få dit nummer?
Mig: Nej, desværre. Jeg har en kæreste. (hahahaha)
Ham: Nå, okay. Hvor gammel er du?
Mig: 24.
Ham: 24? Mener du det seriøst? Wauw. Jeg troede, at du var sådan… 16-17 år!
*Lyset bliver grønt, og jeg cykler videre. Giver en highfive med på vejen.*
Egentlig burde jeg være smigret (selvom han nok lidt er en løgnhals) men… Manden var – slag på tasken – 30 år gammel. Og han troede, at jeg var 16. Tyg lidt på den.
(Det minder mig om, at jeg i løbet af den sidste uge er blevet bedt om ID 2 gange, hvilket aldrig nogensinde er sket før – heller ikke da jeg var 14 og levede af ferskenvin og slavevodka. Hvad foregår der?)

#2: I fredags fejrede jeg Sankt Hans (som i øvrigt er den mest vemodige dag på hele året) ved at tage i biografen for at se gyserfilm. Valget faldt på It comes at night, som havde fået udmærkede anmeldelser, men det kan altså ikke skyldes, at den var uhyggelig. For det var den ikke. Filmtitlen lægger også en kende op til, at noget skal ‘komme om natten’ – men hvis vi ser bort fra lydene af en kvinde, som har samleje, var der altså ikke noget, der kom. På noget tidspunkt. Til gengæld var skuespillet ganske fænomenalt, og jeg kedede mig heller ikke. Men i behøves ikke at tage i biografen for at se den. Vent på Netflix.

#3: Lejligheden bærer stadig tydeligt præg af at være en byggeplads, og min frustration over VVS’ere, der ikke kan overholde aftaler eller udføre deres arbejde ordentligt, er ved at tage helt nye højder. Heldigvis har jeg fået en luksus tilbage i form af et toilet. Min hjerne har været lidt forvirret, for efterhånden har jeg brugt køkkenvasken som natpotte i 3 uger – forvirringen resulterede i, at jeg flere gange på sovende zombievis satte af i hop mod køkkenbordet, før det gik op for mig, at jeg faktisk havde et helt konventionelt WC lige ved siden af.

#4: Det her punkt skal ikke tolkes, som om jeg på noget tidspunkt har været ked af, at jeg ikke skulle på Roskilde i år. Men hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er på Roskilde i år. Hvorfor er det, at vi helt seriøst kan have oktobervejr i slut juni måned? Sådan lige en sidebemærkning: hvad sker der for curlingforældre + deres børn, der tilsyneladende gerne VIL curles? RoZzZ bliver skudt ned med dårlige anmeldelser på Facebook, fordi et par mødre er sure/forurettede/chokerede/indignerede/bekymrede/whatever over festivalen samt dens (manglende) håndtering af “indkvartering” i campingområdet. Jeg har én gang været afsted, jeg var 17, og jeg er ærligt i tvivl om, om min mor overhovedet vidste, at jeg var afsted (Selvfølgelig gjorde hun det, jeg havde fået lov) men jeg husker graden af korrespondance mellem hende og jeg den pågældende uge som lig 0.
(For nuancens skyld må jeg hellere linke til denne artikel, hvor en ekspert – med udgangspunkt i ovenstående – kalder curlingsbegrebet for et fantom og en konstruktion. Hans pointe (tror jeg): Curlingforældre som fænomen is not really a thing.

#5: Min veninde og jeg har just booket ferie til Barcelona! Faktisk var jeg der så sent som sidste  sommer, hvor det dog var på Papas regning. På et overordnet plan spiste jeg kun fremragende mad, men hvis nogle af jer ligger inde med lækre anbefalinger (gerne på byens bedste Patatas Bravas) byder jeg dem velkommen.

#6: I dag er det præcis 20 år siden, den første Harry Potter-bog udkom(!) Lige apropos så skrev jeg til ham HP-Tinder-fyren, jeg havde ghostet og beklaget for min opførsel. Han svarede ret hurtigt tilbage, og vi fik lavet en kaffeaftale den efterfølgende uge. Kan I gætte, hvad der så skete? Aftalen blev ikke til noget, og han stoppede med at svare. Karma strikes back. (Eller også har han bare læst min blog og tænkt, at han ikke gider se en pige, der potentielt pisser i hans håndvask.)

PS. 8 x horeunger på et halvt år er langt fra nok. Jeg strammer op. 

Status på hårfarve – cirka 2 uger efter. Gul farve trækker op!

21 kommentarer

 • S

  Du bliver så glad for det, når du er ældre. Tro mig, jeg ville ønske, jeg blev spurgt om ID i stedet for om jeg er min søsters eller veninders mor, når jeg er sammen med dem. Fem gange i alt nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er da allerede glad for det. 😉
   Til gengæld lyder det, som om du er stødt ind i nogle mennesker, der lige skal huske at kigge og tænke ordentligt efter, før de taler

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan se at en anden allerede har anbefalet Creps al Born – og der skal så absolut også lyde en anbefaling herfra! Stedet virker autentisk, med god stemning og er ikke så vanvittigt turistet. Derudover vil jeg anbefale patatas bravas på El Cercle på deres terrasse (hvor der dog kan forekomme ventetid, hvis man ikke har booket bord), og hvis du er til iberico skinke, så er det også pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er nogle meget, meget gode ting, du lister der. 😉 Skinke er desværre ikke my thing endnu, men jeg ved simpelthen ikke, om det er, fordi jeg ikke har prøvet noget ordentligt. Hvis det lykkes mig at komme forbi og få et bord, giver jeg det en chance. Hvis det glipper, kan jeg jo bare bestille dobbelt op på kartowlerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Falafler på Maoz Vegetarian på Carrer de Ferran er de BEDSTE nogensinde. Man får et super lækkert friskt pitabrød med forskellige salater og falafler de laver, mens man er der – til ingen penge. SÅ GODT. Lige ved siden af ligger Plaza Reial, hvor jeg på studietur i 2.g drak super lækker cava og spiste god paella. Barcalona er en fantastisk by og dejlig at gå rundt i. GOD TUR!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ah, falafler. Jeg konge-elsker falafler! Det er jo helt perfekt. 😀 Tusind tak for det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det er så lige præcis på Dybbølsbro, jeg har kørt ved siden af dig to gange inden for få uger. (Du spurgte i et tidligere indlæg, og jeg var en røv, der ikke svarede, fordi jeg var lidt nervøs for, om du nu ville sige, at det overhovedet ikke var dig, og så ville jeg føle mig over-kikset. Folkeskolekikset om igen…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg synes ikke, at du er nogen røv. 😉 Du har jo tilsyneladende været helt på pletten. Synes du ikke, at det er et herrens sted at cykle?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rædselsfuldt! Der er alt for mange cykler og alt for lidt plads – og så evigt vejarbejde på Skelbækgade. De sidste par dage er jeg endda kommet på Christianiacykel. Det kan ikke anbefales… Men jordbærmandens jordbær duftede godt i går!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Åh ja, duften er det eneste gode, der er at sige om det sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Federal er Barcelonas hyggeligste og bedste morgenmadscafe. Jeg mener, at den ligger to steder i byen. Derudover kan jeg anbefale bar Lobo, som er et dejligt spisested.

  Og så lige en anden ting fra en Rema-elsker til en anden ;). Jeg vil klart anbefale den Rema på hjørnet af Parmagade/Amagerbrogade, når du flytter til øen.

  Bedste hilsner Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Intet slår en god morgenmad – og sådan et sted i Barcelona mangler jeg virkelig. Så tak!
   Og perfekt med Rema-anbefaling. Det manglede jeg også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Cervecaria catalana på Carrer de Mallorca 236 var mit yndlings-tapas-sted, da jeg boede i Barcelona. De laver de BEDSTE patatas bravas og alt mulig andet lækkert tapas! Man kan ikke bestille bord – man møder bare op og der er næsten altid kø fra omkring kl. 20. God tur! Det er så fedt i BCN! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Uhm num num… det lyder som et sted, jeg skal hen. Kryds fingre for, at jeg kan få bord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tapas 24 og Bodega 1900…. Og bedste bar i Barcelona – Creps al Born. Ved ikke helt, hvorfor det markedsføres som ‘Creperi’ online. I realiteten laver de FANTASTISKE drinks, prøv fx Solero-drinken (som er enorm og smager perfekt og er fyldt med sprut).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det lyder vildt! Bliver man fuld af sådan en krabat?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Angående de der guddommelige kartofler, så anbefaler jeg http://casalolea.com/ (god idé at booke). De laver også deres egen, virkelig gode sangria:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 20 år med Harry Potter…. jeg er blevet gammel…. unger der tror HP er deres var ikke født da bøgerne udkom…
  og vejret… nu har jeg fået have og så det efterår i juni….
  glæder mig til vi begge er færdige med håndværker… hvor meget mangler du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Åh nej, er du også i gang? Hvad skal der laves?
   Forhåbentligvis bliver der monteret noget køkken i dag og fikses elektricitet og stikkontakter. Så mangler der maling, emhætte, hylder og diverse – lidt spartel her og der.. og selvfølgelig en generøs mængde oprydning og rengøring! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Seriøst! Jeg tog en impulsiv beslutning i søndags og farvede mig hår.
  Så efterfølgende at jeg har brugt den samme hårfarve som dig.

  Jeg har idag været forbi 3 forskellige frisører for at få et bud på hvordan jeg udreder den skade jeg har forvoldt mit hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   NOOOOO! Jeg har så frickin’ ondt af dig! Er det meget slemt?!
   Lesson of today: Du skal ALTID have mine indlæg på rygraden! I bedste fald undgår du skandaløse hårfarvinger.
   PS. Håber virkelig, at du kan få rettet op på det uden for meget (økonomisk) besvær.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommybloggere må være det modigste folkefærd i verden