Mommybloggere må være det modigste folkefærd i verden

Franske horeunger #8

#1: Da jeg cyklede hjem fra arbejde i dag, holdt jeg for rødt lys ved siden af en jordbærsælger ved Dybbølsbro. Han kigger på mig, og følgende dialog udspiller sig:
Ham: Vil du ha’ 2 bakker jordbær til 25 kroner?
Mig: Ellers tak. Men det er ellers et meget fristende tilbud.
Ham: Du ser godt nok smuk ud. Må jeg få dit nummer?
Mig: Nej, desværre. Jeg har en kæreste. (hahahaha)
Ham: Nå, okay. Hvor gammel er du?
Mig: 24.
Ham: 24? Mener du det seriøst? Wauw. Jeg troede, at du var sådan… 16-17 år!
*Lyset bliver grønt, og jeg cykler videre. Giver en highfive med på vejen.*
Egentlig burde jeg være smigret (selvom han nok lidt er en løgnhals) men… Manden var – slag på tasken – 30 år gammel. Og han troede, at jeg var 16. Tyg lidt på den.
(Det minder mig om, at jeg i løbet af den sidste uge er blevet bedt om ID 2 gange, hvilket aldrig nogensinde er sket før – heller ikke da jeg var 14 og levede af ferskenvin og slavevodka. Hvad foregår der?)

#2: I fredags fejrede jeg Sankt Hans (som i øvrigt er den mest vemodige dag på hele året) ved at tage i biografen for at se gyserfilm. Valget faldt på It comes at night, som havde fået udmærkede anmeldelser, men det kan altså ikke skyldes, at den var uhyggelig. For det var den ikke. Filmtitlen lægger også en kende op til, at noget skal ‘komme om natten’ – men hvis vi ser bort fra lydene af en kvinde, som har samleje, var der altså ikke noget, der kom. På noget tidspunkt. Til gengæld var skuespillet ganske fænomenalt, og jeg kedede mig heller ikke. Men i behøves ikke at tage i biografen for at se den. Vent på Netflix.

#3: Lejligheden bærer stadig tydeligt præg af at være en byggeplads, og min frustration over VVS’ere, der ikke kan overholde aftaler eller udføre deres arbejde ordentligt, er ved at tage helt nye højder. Heldigvis har jeg fået en luksus tilbage i form af et toilet. Min hjerne har været lidt forvirret, for efterhånden har jeg brugt køkkenvasken som natpotte i 3 uger – forvirringen resulterede i, at jeg flere gange på sovende zombievis satte af i hop mod køkkenbordet, før det gik op for mig, at jeg faktisk havde et helt konventionelt WC lige ved siden af.

#4: Det her punkt skal ikke tolkes, som om jeg på noget tidspunkt har været ked af, at jeg ikke skulle på Roskilde i år. Men hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er på Roskilde i år. Hvorfor er det, at vi helt seriøst kan have oktobervejr i slut juni måned? Sådan lige en sidebemærkning: hvad sker der for curlingforældre + deres børn, der tilsyneladende gerne VIL curles? RoZzZ bliver skudt ned med dårlige anmeldelser på Facebook, fordi et par mødre er sure/forurettede/chokerede/indignerede/bekymrede/whatever over festivalen samt dens (manglende) håndtering af “indkvartering” i campingområdet. Jeg har én gang været afsted, jeg var 17, og jeg er ærligt i tvivl om, om min mor overhovedet vidste, at jeg var afsted (Selvfølgelig gjorde hun det, jeg havde fået lov) men jeg husker graden af korrespondance mellem hende og jeg den pågældende uge som lig 0.
(For nuancens skyld må jeg hellere linke til denne artikel, hvor en ekspert – med udgangspunkt i ovenstående – kalder curlingsbegrebet for et fantom og en konstruktion. Hans pointe (tror jeg): Curlingforældre som fænomen is not really a thing.

#5: Min veninde og jeg har just booket ferie til Barcelona! Faktisk var jeg der så sent som sidste  sommer, hvor det dog var på Papas regning. På et overordnet plan spiste jeg kun fremragende mad, men hvis nogle af jer ligger inde med lækre anbefalinger (gerne på byens bedste Patatas Bravas) byder jeg dem velkommen.

#6: I dag er det præcis 20 år siden, den første Harry Potter-bog udkom(!) Lige apropos så skrev jeg til ham HP-Tinder-fyren, jeg havde ghostet og beklaget for min opførsel. Han svarede ret hurtigt tilbage, og vi fik lavet en kaffeaftale den efterfølgende uge. Kan I gætte, hvad der så skete? Aftalen blev ikke til noget, og han stoppede med at svare. Karma strikes back. (Eller også har han bare læst min blog og tænkt, at han ikke gider se en pige, der potentielt pisser i hans håndvask.)

PS. 8 x horeunger på et halvt år er langt fra nok. Jeg strammer op. 

Status på hårfarve – cirka 2 uger efter. Gul farve trækker op!

Næste indlæg

Mommybloggere må være det modigste folkefærd i verden