"Hvis du er ost, er jeg musen, der kommer i alle dine huller."

Jeg manglede ikke engang en god grund til at tage i LIDL. 


Det er også ved at være længe siden, jeg sidst tippede om gode discountvarer. I en kladde et eller andet sted ligger der et halvfærdigt dokument med 2-3 nye nye anbefalinger, men jeg har tænkt, at der skulle lidt mere kød på. 

Desuden har jeg været lidt træt af LIDL. Selvfølgelig ikke på en dealbreaker-måde, men bare lidt småfornærmet. Som bekendt er vi jo midt i dem sæson, hvor det er ret fantastisk at kunne flashe ben og armhuler, og på en helt ikke-mandsdomineret plan, kan jeg altså bedst lide, når jeg ikke har lodne totter af stride hår, der stikker frem alle mulige steder. 

Jeg har fundet en ven i min Veet hårfjerningscreme, men den lugter også virkelig meget af prut, og jeg er ganske angst for at få udslet på benene, hvorfor jeg har suppleret op med en skraber. Lige på den front er jeg ret jyde, og selvom Venus laver gedigne produkter, er de også bare alt, alt for dyre. 

Ind i billedet kommer nu LIDL. De havde nemlig lavet sådan en rip off-model af luksusversionen, og den havde jeg selvfølgelig købt. Et par dage efter så jeg på butikskædens Facebookside, at en kvinde havde skrabet halvdelen af sit kød på benet af med selvsamme skraber. Hun havde nok været uheldig, men jeg turde ikke løbe risikoen, så mod alle principper kylede jeg den uåbnede pakke i skraldespanden. 

En uges tid efter køber jeg en ny skraber.  Også i Lidl. En af dem, hvor man kan skifte hovedet ud. 3 blade pr. hoved og 10-15 styks med i hver emballage. Fandme billigt, altså. Jeg tog hjem for at gå hårfjerningsgrasat, men lige behåret blev jeg. Den lille lorteskraber formåede ikke at fjerne så meget som et enkelt hår. I afmagt smed jeg pakken med ekstrahoveder ud, beholdt resten og ventede på besindelse. 

I går, tre uger efter, fandt jeg de sidste levn, rystede på hovedet og tænkte ‘aldrig igen’. Og det var da, det gik op for mig, at jeg havde vendt skrabehovedet forkert. Altså har jeg knivkæmmet hårene i deres groetning, og med lettelse kan jeg konstatere, at det bare er mig, der er dum, hvilket er tusindfold federe end at være skuffet over LIDLs varesortiment. 

Min lille discountdarling er altså inde i varmen igen, og det besluttede jeg mig for at markere ved at aflægge et lille visit. 

Og det var lige der, nærmest lige nu, det skete. Jeg så den mand, jeg har lyst til at blive forelsket i. Bag kassebåndet på Vesterbrogade sad han bare der og så helt ualmindeligt sød ud. Det var han heldigvis også; ønskede mig god aften og blinkede med sit højre øje og alt muligt. 

Er det bare mig, der er ufrivilligt nonne, eller er det ikke et tegn på, at jeg skal blive en af dem der, som dagligt jagter datovarer? I LIDL. På Vesterbrogade. 

19 kommentarer

 • maya

  Jeg plejer at bestille barberhoveder til min ladyshaver (samt tandbørstehoveder til min oral b) på ebay!
  de koster en brøkdel af de originale og har endnu ikke modtaget nogle som ikke virkede efter hensigten, kan klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Happy hunting;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lever og ånder for Freeway iste med zzziitron disse dage. Begynder snart at indtage det intravenøst. GO LIDL!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg må sgu snart samle jeres anbefalinger i et nyt indlæg. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger til mandeskrabere, 100 P. Har ikke købt kvindevarianten i årtier. Og så de billige blå “engangs”. Bom. Kan anbefales – hvis jeg ikke bliver vokset (aaalt for dyrt i KBH) eller har succes med min epilator 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Epilator og voks! Jeg kan virkelig ikke lide det!
   Men tak for heads up. Så må jeg jo til at affinde mig med, at det ikke er alt guld i verden, der er pink.
   Næste gang tror jeg, at jeg melder mig til Barberklingen.dk – det virker som et hammer sympatisk forehavende, og deres produkter får super anmeldelser (plus prisen er sympatisk.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Når du alligevel er dernede så husk kakao! Man kan ikke tage i Lidl uden at købe mindst 1 liter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Men har der ikke været super mange klager på, at de har skiftet testvinderen ud med en MEGET ringere variant? 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Dorte

   Pas. Jeg drikker den de har med absolut fornøjelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Såfremt det er den skraber, jeg også har anvendt, der er tale om, kan jeg stemme i: En skraber fra Lidl i næsten samme design som Venus har givet mig et kæmpe ar på mit ene ben samt et lidt mindre på det andet, da hovedet “hoppede ud” af stilling. Så ja, de er praktisk taget livsfarlige, deres skrabere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej nej nej, av av for filan. Det er jo faktisk overhovedet ikke okay. Den skal trækkes tilbage NU! You poor thing!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, hvor er det bare mega win, at han sidder bag kassen i Lidl og ikke i Irma eller et andet tilsvarende dyrt sted. Kan du så komme ned og “jagte datovarer” (hermed officiel kode for at flirte skamløst!) lige med det vuns 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, det er overhovedet ikke en uvæsentlig pointe, du kommer med der 😀 Tak for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg stemmer 100% for at alle dine fremtidige køb skal gøres i dén LIDL! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og din stemme vinder. Prøver lykken senere i dag. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke hvorfor dame skraber skal koste mere end dem til mænd…. så dyr er pink farve ikke i forhold til grå…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvis du er ost, er jeg musen, der kommer i alle dine huller."