En ode til fortiden. 

Lommelinks #7 – Den morbide udgave.

#1: Det der dødsstraf… det løber mig altså koldt ned ad ryggen. Og det blev virkelig ikke nemmere for mig at håndtere, efter jeg stødte på denne side, hvor man kan klikke sig ind på de enkelte henrettelser, der har fundet sted i USA. De er blandt andet ledsaget af årsag til henrettelse, billede samt den henrettedes sidste ord, som bliver skriblet ned på et stykke papir. Dét er meget, meget foruroligende læsning.

#2: Har I nogensinde overvejet, hvordan det mon har været at befinde sig på et af de kaprede fly ved 9/11? Da jeg var lille, var det faktisk et hyppigt tilbagevendende mareridt. Nu har jeg fundet ud af, at man rent faktisk kan læse båndudskriften fra flyet lige her – der er også fra mange andre flystyrt, og enkelte af dem er også suppleret med lydoptagelser.

#3: Videnskab.dk svarer på spørgsmålet: Kan man beslutte sig for at dø?

#4: Det her er i grunden nok lige dele sjovt og lige dele langt ude. Selvet.dk er ‘Danmarks spirituelle webmagasin’, og jeg lover jer, at der er guf at hente, hvis man er nysgerrig på diskussioner af okkulte emner. Personligt havner jeg der altid, når jeg er forurettet over ikke at være en del af Frimurerlogens hemmeligheder. Lad mig lige citere fra dette kommentarspor (klik for billede af djævledyrkende stjerner): “Så kan vi igen tage en diskussion om, dette så betyder noget ondt eller ej. Men jeg fastholder, at benytter man dette symbol, viser man udadtil, at man er til hr. Lucifer. Langt størstedelen af verdens mest feterede popsangere og skuespillere er Lucifer-dyrkere. Læg mærke til at de viser troskab til Lucifer ved at lave Eye of Horus. Nogle af dem laver også et 666-håndtegn (lave en cirkel med to fingre og så stritte de øvrige tre fingre opad – så former man tre 6-taller:666). Man kan ikke gøre karriere i Hollywood eller i den amerikanske popbranche uden at sælge sin sjæl til Lucifer. Det er derfor alle amerikanske popidoler og skuespillere laver disse okkulte tegn. Det er meget naivt at tro, at det blot er et tilfælde.” Hvad siger I? Er det bare os, der er nogle agnostiske ignoranter?

#5: Dr. James Fallon er hjerneforsker (og en dygtig en af slagsen), og så har han selv en hjerne som en psykopat. Selv betegner han sig som en pro-social psychopath. Hans fortælling folder sig ud på en ret sej måde i 6 Scary Realities of Working with Actual Psychopaths  – VICE har selvfølgelig også lavet interview med ham, hvor han blandt andet forklarer, hvorfor kvinder har en tendens til at falde for kolde idioter – eller borderline psykopater som ham selv.

Hvis I har brug for sider, der er decideret ubehagelige, kan jeg anbefale jer at downloade browseren Tor, som giver jer mulighed for at luske rundt på the deep web (= det skjulte/mørke net, som skønnes at være 500 gange større end ‘det net’, vi normalt tilgår. Få det forklaret her.) Før I giver jer I kast med det, vil jeg bare anbefale at tjekke det her ud – hvis deres testimonials er sande, skal jeg aldrig, aldrig, ALDRIG gå på opdagelse på den mørke side.

Og til sidst…

… en uhyggelig bog: Uhyret i Brønden af Dennis Jürgensen, og den er vel ret beset tiltænkt teenagere som det primære publikum. But I don’t care, this shit is crazy, og aldrig har jeg oplevet en hund være så klam, som i denne bog. Giv den et skud!

Og..

… en uhyggelig film: Sinister. Det er en god gyser. God og uhyggelig på den gedigne gysermåde. Hvis du vil have noget mere psykologisk – men også ganske ubehageligt – så kan jeg anbefale Hard Candy, hvor Ellen Page giver den gas med kastrationer, mens hun ligner Den Lille Rødhætte.

24 kommentarer

 • Helle

  Morbide podcasts er mit drug – kun true crime og virkelig psyko forbrydelser.
  Kan anbefale:
  Sword And Scale (absolut yndlings og virkelig godt lavet. Prøv evt #55 om en abortklinik gone way wrong.
  Casefile (Amerikansk)
  Already Gone Podcast (Amerikansk)
  The Generation Why podcast (Amerikansk)
  UK True Crime Podcast (Engelsk)
  They Walk Among Us (Engelsk)
  Felon true crime (Australsk)
  Serial Killers (amerikansk) – der findes man podcasts om seriemordere, men dette er en af de bedste af dem.
  Fælles for dem alle er, at de er velproduceret og omhandler hovedsageligt nye forbrydelser. Plus de er ikke for “gølgede” og pussenusse med hysteriske værter – det er hardcore crime med børnemordere, misbrug, tortur og alt der i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvorfor læser jeg det her indlæg, mens jeg ser sæson 14 afsnit 6 af Special Victims Unit, der netop handler om det mørke internet og de forfærdelige ting, der sker der? Seriøst? Hvad er oddsne? Desuden AD! Koge kvinder? JEG KAN IKKE. Ad. ad. ad. ad. Får lyst til at rive alt min hud af eller noget, det er fandme så klamt jeg ikke kan være i min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   De er nok ikke specielt store.
   1. Lad være.
   2. Hvis du gør det, kan du nok lægge en video op af det på mørkesiden, uden det bliver fjernet. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Shit, har brugt 2 timer på at læse transcripts fra flystyrt. Det er virkelig skræmmende men alligevel fængende læsning! Især lydfilerne giver mig kvalme. Tænk, hvad de må have tænkt i øjeblikket. Kan slet ikke forestille mig det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja, jeg synes i grunden også, at det er lidt vildt, at de bare ligger der.
   Og heldigvis er det svært at forestille sig, har jeg lyst til at sige. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er lige fyldt 30 år. Har hus, have, hund og 2 børn. Følte mig på ingen måder gammel eller forældet, men jeg havde aldrig hørt om the deep web. Er lidt i chok faktisk.

  BTW. Du sendte aldrig en mail efter jeg vandt HP konkurrencen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jaer, det er ret fucked. Faktisk har jeg slet ikke lyst til at tænke på, hvad der findes derude. For jeg er ret overbevist om, at det er ganske forfærdeligt.

   Nope, ikke endnu. 😉 Men jeg har også stadig Barcelona til gode – så skal jeg nok skrive og høre om adresse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER DET! har lige klikket mig ind på alle indlæg og tilslutter mig din mening om Hard Candy. Sindssyg film!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   You are so sweet!
   Ja! Er du vims! Jeg fatter virkelig, virkelig ikke, hvorfor der aldrig kom noget mere hype over den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad lige og overvejede, hvad jeg skulle bruge mine aftentimer på, når børnene sover. (Det handler om at udnytte dem optimalt.) Nu ved jeg det! Jeg elsker alt ved indlæg som dette. Tak! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og HER kan vi virkelig snakke optimal udnytning. 😀 Det er så fedt at høre, at jeg ikke er den eneste, der sucker for den slags. Så selv tak og totalt meget tak til dig også. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg elsker de her links. Intet mindre! Link nr. 2 tror jeg dog pænt jeg venter med at læse, til jeg ER fløjet (alene) hjem fra ferie – jeg har også selv haft en del mareridt om 9/11 som barn.
  I en helt anden boldgade, men meget lommelink-y:
  Hvis du ikke allerede har slugt dem kan jeg anbefale Brian Hennebergs anmeldelser af Anne Bechs bøger på bodylab.dk. Her er blot én af dem: https://www.bodylab.dk/shop/anmeldelse-anne-bech-675c1.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hold nu op, det er godt at høre! Fedt, at det kan bruges (og klogt at vente! God tur.)
   Ha ha ha, tak fordi du lige mindede mig om dem. Det er seriøst noget af det sjoveste læsning, menneskeheden nogensinde har bedrevet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  “Equinox 1985” podcast passer perfekt ind i denne her kategori. Værd at lytte til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du overset det vigtigste i #4, nemlig det tilsyneladende ubestridelige faktum at “man kan ikke gøre karriere i Hollywood eller i den amerikanske popbranche uden at sælge sin sjæl til Lucifer”.

  Gælder det også herhjemme i Danmark? I så fald er det evident at min manglende anerkendelse i den brede offentlighed blot er et udtryk for, at jeg mangler at indgår en faustiansk aftale med djævelen.

  For det virker – med citatet ovenfors ord – meget naivt at tro, at mit manglende gennembrud blot er et tilfælde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Du har ret. Mit fokus var helt forkert.
   Nu kender jeg dig jo ikke indtrængende, men ud fra hvad jeg ved, tror jeg, at du har fat i den lange ende. Derfor et der nu kun ét spørgsmål at stille: Hvornår går du i gang med at slagte geder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mythbuster

  Kun hvis du siger ‘ja’ til at hente ham fra en logefest med mig en dag. Det er nok din bedste mulighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mythbuster (you know who)

  Til #4: Eye of Horus er ikke et symbol på tilbedelse af Satan. Derimod kan det sammenlignes med Guds øje, hvilket du finder over pyramiden på de amerikanske dollar bills. Alt efter hvilken side øjet vender, har det forskellig betydning, og kan samtidig påføres et billede af hjernen, hvor øjet tegner forbindelser mellem forskellige centrer.

  666-håndtegnet er heller ikke, hvad de mener, det er. Symbolet finder du på langt størstedelen af statuer i kirker, basilikaer og katedraler i Sydeuropa, hvor katolicismen er stor. Det er nok mere et symbol på velsignelse, og du kan læse mere om det her: https://iconreader.wordpress.com/2011/05/26/what-does-this-hand-gesture-mean-in-icons/

  Jeg har ret troværdige kilder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha! Altså jeg læser med på Selvet.dk, fordi der er en stor underholdningsværdi i det – ikke fordi jeg tror på et ord af, hvad der bliver skrevet. 😀
   Men tak for den rigtige variant! Det er spændende læsning – og jeg VIL meget gerne se dine kilder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mythbuster

   Du har allerede mødt min bedste kilde, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   😀 😀 😀
   Tror du, at man kan drikke ham fuld, så han bliver lidt mere åbenmundet?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ode til fortiden.