Ambivalens er, når Tante Rød dør. 

Der er flere grunde til at være utilfreds

Og bare et par eksempler løst plukket fra den sidste uges tid:

 1. Der er gået hul på himlen cirka hver dag, og vi har haft en juli måned uden én eneste meteorologisk sommerdag. I længden fungerer jeg slet ikke i gråvejr, og det er lidt, som om mit attraktivitetsniveau stiger eksponentielt med min hudtoneskala. Det vil altså sige, at jeg er lidt grim lige nu.
 2. For et par dage siden sad jeg ved Sankt Jørgens Sø (Til jyderne: det er en af SØerne) og trodsede regnen. Der kom en kvinde gående med sin lille Jack Russell Terrier, som satte sig nej for at skide 2 meter væk fra mig. Kvinden udbryder: For hulan da, skider du nu igen! Jeg har ikke flere lorteposer! hvorefter hun går på jagt efter et stort nedfaldent blad, hun kan samle efterladenskaberne op med. Jeg afbryder hendes søgen og fortæller, at jeg har et stykke papir, hun gerne må få. Først da hun har fat om hundelorten med min lille lap, går det op for mig, at jeg har givet hende min flaskebon fra Føtex på 37,50 danske kroner. Crap.
 3. Facebookgruppen Between Women er lukket, så nu kan jeg ikke længere blive advaret om dårlige mænd med voldelige. Ak. (Til gengæld kører Be Yourself #Girls stadig hårdt på, og jeg tilskriver den 100 procent æren for alle mine overspringshandlinger.)
 4. Jeg flytter om 1 uge og 6 dage. Det er dybt irrationelt, men jeg begynder allerede at få lidt Ø-kuller. Ja ja, det er Amager, men jeg kan ikke lide, at jeg ikke bare kan begynde at gå mod uendeligheden uden at skulle koordinere med en bro til fastlandet.
 5. Ulrikke kommer lige om lidt og henter mit Harry Potter-tøj. Jeg har fortrudt.
 6. Mit elskede, smukke Karlekammerskab er blevet sat til salg på DBA. Faktisk er det også blevet solgt hele TO gange, men GUESS WHAT… køberen sprang sgu fra pr. SMS, en uge efter vi havde givet hinanden nu er du købt-håndtrykket, og hun havde narret mig tidligt hjem fra arbejde midt i et skybrud, fordi hun var SÅ MEGA INTERESSERET. Hvad gir’ I mig?
 7. Nikolaj Boffy (aka Målestokken fra For Lækker til Love) af uransagelige årsager er begyndt at fylde halvdelen af min Udforsk-sektion på Instagram. Endnu en god grund til at slette det skidt.

MEN. Faktisk er jeg ikke utilfreds, som i overhovedet ikke utilfreds.


Jeg har nemlig mødt en, som gør mig rigtig glad. 🙂

45 kommentarer

 • Camilla N

  Dejligt du flytter til Amager, der er altså rart – selvom jeg selv bor på 7. år på Nørrebro, så hænger jeg ofte ud på Amager. Hvis du en dag kommer forbi Strandlodsvej på Amager, så har min kæreste åbnet en kaffebar der hedder CUB, og den er altså ret fin, og de serverer de bedste croissanter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvis hans kaffe også er god, er jeg solgt til stanglakrids! Aah… en lun, smørsød croissant, SHIT hvor er det lækkert. Fantastisk tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla N

   Jeg kan love dig, at kaffen er GUR’ – og drengene derude er virkelig søde! Måske vi mødes derude en dag – så skal jeg nok sige hej, og vi kan snakke om vores fællesnævner, Vendsyssel 😉 (Jeg er fra Frederikshavn, og familien har sommerhus i Napstjært!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Du skulle have brugt dude-argumentet som det første. Så havde jeg været solgt allerede der. 😀
   Jeg kigger helt sikkert forbi. I nordjyder er jo mine yndlings!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej, hvad er den af! Du er da for lækker til love, Karoline! Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er du da også! Og i hvert fald totalt sød! Tusind tak, Marlene. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hurra for at der er en, som gør dig glad:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja, ikk’? Det er nærmest lige til at fejre. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Du bliver så glad for Amager. Jeg havde det på præcis samme måde, var sikker på, jeg ville blive klaustrofobisk over at skulle finde en bro for at komme nogen steder hen. Alligevel er jeg endt her, og det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke flyttede herud noget før. Amager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Virkelig? Det er seriøst dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, der har tænkt det. Er også hundrede på, at det er stedet for mig (når det nu ikke kan være Aarhus :P) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ronge

  Yaaaaaas!!! SÅ dejligt for dig – det er sgu ikke hver dag man møder en, som gør en glad. Er skide misundelig og er spændt på at høre mere.. For HVOR, HVORDAN og HVAD skal man gøre for at møde sådan en? 😉

  Ps. Boffy dukker også op ved mig og det er på trods af, at jeg netop er flyttet fra Aalborg til Århus… (han har hjemme i dobbelt A…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, du’ sgu så sød. 😀 Jeg lover at lave en How To-guide, som også er til at efterligne. Mest af alt har jeg nok bare været heldig.
   PS. Was? Men hvordan?! Ved du tilfældigvis, om han ER nordjyde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Os hey, hyg dig i Aarhus! Er der ikke skønt?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Ronge

   Ja det handler om held og timing tror jeg 🙂

   Jeg ved ikke om han er derfra, men det giver ham da lige et par ekstra plus på kontoen hvis han er 😉 Men jeg har hørt en del sjove historier om ham fordi min bror, af uforklarlige årsager, har hængt ud med ham i en periode, haha.

   Jeg har boet hernede i fire år før, men savnede Nordjylland så flyttede hjem til Ålleren igen.. Og så savnede jeg Århus så nu bor jeg her igen 😉 Overvejer om Randers eller Hobro er den perfekte mellemvej?! På den anden side er et kompromis jo bare aldrig rigtig godt eller rigtig skidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Sandt. Det er nordjydeloven. 😀 PS. Må du gerne fortælle nogle af de historier? Af ukendte årsager er jeg nysgerrig.
   Haha, jamen begge er også bare dejlige byer. Jeg ville holde fast i dem, for jeg tror virkelig ikke, at Hobro/Randers er løsningen for dig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hader når jeg løber tør for poser…. men det var godt nok en dyr lorte opsamling….

  Hmm skiderrikkerne bliver sjællent dømt (hvis vi overhovedet kan, som i har overblik i flugten til det, og tør melde dem) og nu må vi ikke fortælle hinanden om dem… men selvfølgelig kan det gøres rigtigt og forkert… sendte gerne en global advarsel ud om min eks, ingen har fortjent at leve med ham. Det bare uf frustrere, selv om jeg aldrig ville blive medlem af sådan en gruppe… og hvorfor får de ikke lukket de grupper hvor folk deler nøgenbilleder af andre, uden deres tilsagn? Det er være i min bog…. mener idioterne har jo netop selv været rigtige voldelig (dermed forbryder) skiderrikker. … De andre har ikke. Hvorfor eskyttes ofrene ikke ordentligt? Hvorfor hjælpes de ikke?

  Sorry lang kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uh, det glæder jeg mig til at læse mere om

  Er iøvrigt i samme båd med ham Buffy-fyren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   😀
   Hvad sker der for ham?! Hvorfor er han tilbage?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor på Amager du skal bo! Men, jeg har både boet på Amager (lige omkring Ungarnsgade/Polensgade ) og i indre by. Og ser jeg bort fra en ret kummerlig lejlighed på Amager, så var jeg faktisk vildt glad for det. Jeg har flere gange tænkt, at hvis jeg skulle flytte tilbage til kbh så skulle det være på Amager! Du skal nok blive glad for det, Amagerstrand er i øvrigt et fantastisk sted at gå hen og få ens tanker blæst lidt i gennem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg skal bo på Øresundsvej, så det er LIGE ved Strandparken, som jeg allerede elsker. Faktisk elsker jeg også resten af Amager, jeg blev bare pludselig ramt af sådan en klaustrofobisk følelse. Den skal nok gå væk meget hurtigt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Årh total cliffhanger, eller sådan noget. Altså din sidste sætning. Al respekt for dit privatliv, men fortæl lige mere snart, hallo 😉
  (ps. egentlig er jeg jo bare pisseglad på dine vegne. nyd det!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ahahah, ja – ved nærmere eftersyn kan jeg da godt se, at den kommer til at stikke lidt ud. 😉
   Og jeg LOVER, at så snart jeg ved mere, så skal jeg nok fortælle.. kan jo slet ikke holde min kæft, når det kommer til sådan noget.
   PS. Pisse mange gange tak. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  For København ligger ikke på Sjælland, som er en ø, som man skal køre over en bro for at komme til? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   NEJ!!! Jeg har jo sagt, at det er irrationelt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eii, hvor dejligt <3 <3 <3

  …måske det er er meningen, at du skal beholde dit elskede, smukke Karlekammerskab 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja og JA. :-* But don’t say it… jeg har slet slet ikke plads til det længere, so it must go. Living with less, du ved. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg får da helt lyst til at give dig 37,50
  Det var mega pænt af dig at hjælpe hende! Går altid selv lidt i panik, når jeg bruger den sidste pose, på gåturen med min hund og beder så til alle guder i verden om at den var færdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Fedt, du kan bare MobilePaye mig. 😉
   Hehe, ja. Jeg tænker, at det går direkte ind i karmaregnskabet, og det skal nok udjævne sig med tiden. Men hvor er du sød!
   Hundes tarme er uransagelige! Og go, at du samler op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et turn of events i sidste sætning. Så skønt at høre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tell me about it! Det føles lidt som et meget pludseligt, men også meget godt lynnedslag! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3

  Jubii; så pyt med resten; og hey, kys i sommerregn, er faktisk ikke værst.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Han Nikolaj Boffy er også all over min Instagram! Hvad sker der for det?!?!?!
  Men tak for at du opklarede hvor det er jeg kender ham fra…
  Og spændende med en der gør dig glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Er han også hos dig?! Jamen jøsses, dog… så har han sikkert betalt sig til det. 😀 han er jo all business

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sådan Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amager er altså RET fantastisk. Jeg er også jyde i København, og Amager lader mig bare trække vejret helt ned i maven på en anden måde end indre by gør. Man skal godt nok koordinere med en bro, hvis man skal ind til byen, men der er efterhånden så mange af dem, at det ikke er et problem – og man kan gå laaaaange ture her på Amager uden at skulle krydse en bro. Her er Amager Fælled og Strandparken; sidstnævnte besøger jeg flere gange om ugen. Her er også adskillige Rema 1000-butikker. 😉 Det eneste Amager mangler, er store, gamle træer i en dejlig skov, men så må man tage nordpå.

  Hov, det blev lidt langt, men jeg er simpelthen så begejstret for Amager, at jeg ser det som en borgerpligt at oplyse skeptikere om øens fortræffeligheder.

  Og dejlig slutning – det er altid godt med mennesker, der gør én rigtig glad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og ved du hvad, Tine. Det er også det eneste, jeg har hørt om Amager. At der er dejligt, roligt, natur og virkelig hyggeligt – og alt det har jeg kun fået bekræftet, de gange jeg har været der. Men alligevel sidder den der ø-følelse i mig. Imidlertid er jeg sikker på, at den nok skal forsvinde i det sekund, jeg begynder at føle mig hjemme derovre (dvs. nok ret hurtigt!)
   Du gør din borgerpligt godt, og jeg er vild med din Rema-vinkel! Det ER jo vigtigt, haha. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tæller Bryggen som Amager? I så fald nåede jeg at bo der halvandet år, og syntes vældigt godt om det.

   I øvrigt: Hvornår begyndte Rema 1000 egentlig sit jyske overherredømme? Måske jeg blot handlede for lidt ind da jeg voksede op hjemme i Aalleren, men synes da ikke de var så dominerende? Men ok, det er også 15+ år siden …

   PS. Og ja. Lifligt med ung kærlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Bryggen er også hammer hyggelig, og om det er Amager/fastland/noget tredje afhænger nok af, hvem du spørger. 😉
   HA! Jeg har haft præcis samme tanke. Måske siden altid. Jyder elsker jo den slags nærværende købmandskab. Det kan bare noget!
   Hey. Som muligvis bekendt er jeg jo ret vild med nordjyder. Har du overvejet at forfatte et skriv om nordjysk charme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem der bor på Bryggen, bor på Amager, men bor på Bryggen.
   Dem der bor i Dragør, bor på Amager, men ER fra Dragør og BOR i Dragør.
   Tårnby er Tårnby og IKKE Kastrup, selvom de deler postnummer – engang Kastrupdreng, altid Kastrupdreng, hvilket ikke er det samme som én fra Sundby.
   “Ved siden af” Sundby på langs er Lergravspladsen, hvilket ikke kan sanmenlignes den del af Amager, der er lidt længere nede af Amagerbrogade… der bliver til Amager landevej.
   Og lad os slet ikke begynde på Ørestaden, et kapitel for sig selv.
   Amager ØST, Amager VEST. Amager er ikke Christiania, hvor det er helt sig selv og sin egen – ligesom lufthavnen og inden længe Refshalvøen, der jo så er sin egen halve Ø på Øen Ama’r på den store Ø Sjælland.

   Kh.
   Læreren, der arbejder på Ama’r og er kærester med en Amarikaner, men selv er fra Nordsjælland, der IKKE er København, men det er en hel anden historie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det glæder mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh!!! Hvor dejligt 🙂

  PS. kan mærke jeg på dine vegne irriterer mig grænseløst over det med flaskebonnen! Men fisme en god gerning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JAAA! <3 på tide agtigt!
   Og hvor er du sød. Jeg overlever – i den gode sags tjeneste.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambivalens er, når Tante Rød dør.