Ambivalens er, når Tante Rød dør. 

Der er flere grunde til at være utilfreds

Og bare et par eksempler løst plukket fra den sidste uges tid:

  1. Der er gået hul på himlen cirka hver dag, og vi har haft en juli måned uden én eneste meteorologisk sommerdag. I længden fungerer jeg slet ikke i gråvejr, og det er lidt, som om mit attraktivitetsniveau stiger eksponentielt med min hudtoneskala. Det vil altså sige, at jeg er lidt grim lige nu.
  2. For et par dage siden sad jeg ved Sankt Jørgens Sø (Til jyderne: det er en af SØerne) og trodsede regnen. Der kom en kvinde gående med sin lille Jack Russell Terrier, som satte sig nej for at skide 2 meter væk fra mig. Kvinden udbryder: For hulan da, skider du nu igen! Jeg har ikke flere lorteposer! hvorefter hun går på jagt efter et stort nedfaldent blad, hun kan samle efterladenskaberne op med. Jeg afbryder hendes søgen og fortæller, at jeg har et stykke papir, hun gerne må få. Først da hun har fat om hundelorten med min lille lap, går det op for mig, at jeg har givet hende min flaskebon fra Føtex på 37,50 danske kroner. Crap.
  3. Facebookgruppen Between Women er lukket, så nu kan jeg ikke længere blive advaret om dårlige mænd med voldelige. Ak. (Til gengæld kører Be Yourself #Girls stadig hårdt på, og jeg tilskriver den 100 procent æren for alle mine overspringshandlinger.)
  4. Jeg flytter om 1 uge og 6 dage. Det er dybt irrationelt, men jeg begynder allerede at få lidt Ø-kuller. Ja ja, det er Amager, men jeg kan ikke lide, at jeg ikke bare kan begynde at gå mod uendeligheden uden at skulle koordinere med en bro til fastlandet.
  5. Ulrikke kommer lige om lidt og henter mit Harry Potter-tøj. Jeg har fortrudt.
  6. Mit elskede, smukke Karlekammerskab er blevet sat til salg på DBA. Faktisk er det også blevet solgt hele TO gange, men GUESS WHAT… køberen sprang sgu fra pr. SMS, en uge efter vi havde givet hinanden nu er du købt-håndtrykket, og hun havde narret mig tidligt hjem fra arbejde midt i et skybrud, fordi hun var SÅ MEGA INTERESSERET. Hvad gir’ I mig?
  7. Nikolaj Boffy (aka Målestokken fra For Lækker til Love) af uransagelige årsager er begyndt at fylde halvdelen af min Udforsk-sektion på Instagram. Endnu en god grund til at slette det skidt.

MEN. Faktisk er jeg ikke utilfreds, som i overhovedet ikke utilfreds.


Jeg har nemlig mødt en, som gør mig rigtig glad. 🙂

Næste indlæg

Ambivalens er, når Tante Rød dør.