Jeg kan ikke finde ud af, om jeg har det for fedt eller helt forfærdeligt

Basic Bitch på budget

Jeg fik engang af vide, at en flytning er en af de mest stressende begivenheder i et menneskes liv – cirka på linje med skilsmisse, dødsfald og sygdom. Heldigvis er den for det meste ret tidsbegrænset, og stresset forsvinder nærmest det øjeblik, man kan begynde at pakke finde dine nipsting frem og placere dem i vindueskarmen i sit nye hjem. Det har jeg nok ret meget haft in mente de sidste par uger, at den der latente følelse af ubehag og rastløshed nok skulle forsvinde sammen med alt flytterodet. Det gjorde den også.

Jeg flyttede i går, og i morges var mit adrenalinniveau allerede faldet til et stadie, der gjorde det muligt, at jeg kunne sove til klokken 8.30, hvilket er tre timer længere, end det har været muligt den sidste måned.

Flyttekasserne er allerede væk, og mit værelse mangler kun en tur med støvsugeren, før jeg er tilfreds. Når jeg siger ’tilfreds’, er det til det punkt, hvor kurverne AMBITION og BUDGET rammer hinanden et sted på logaritmepapirerne, for hvor ville det bare være smukt, hvis mit værelse ikke lignede en fusionsgenre mellem et IKEA-katalog og det bedste fra Indretning for fattigrøve med et twist af Sku’-ha’-været-instagrammer. Men lad det nu være ligegyldigt, for jeg føler mig allerede ret godt tilpas.

Hermed en hurtig rundtur på mine 14 kvadratmeter på underskønne Amager.

Birkenstock, købt på tilbud til 150 kroner // Stor plante fra mit barndomshjem, gratis // Vægspejl, arvestykke fra farmor (vist egentlig min fars, men jeg tror, at han har glemt alt om det) // Gulvspejl fra IKEA, som MOVER-chaufføren ødelagde under flytningen.

IKEA-reoler + tøjstativ galore // Billede med guldramme, arvestykke fra mormor // 2 styks af verdens bedste appelsinsodavand, 2,50 (eksklusiv pant) fra SuperBrugsen.

Hogwartsbillede fra etsy // Askebæger med isbjørn fra genneren i Ålbæk // Lampe fra Netto – stablet på en gammel ølkasse fra bagagerumsmarkedet på Ingerslevs Boulevard.

Harry Potter-malebog fra ebay // spejl fra Kiwi <3 

Figurer fra Sydafrika (dernede har alle husholdninger de to figurer – en mand og en kvinde – stående. Ifølge gammel overtro bringer de stabilitet og velstand og/eller kærlighed.) // Krølle-Bølle fra min første kæreste, to kaktusser og et billede, der engang var af min onkel.

Bordet er fra DBA til 150 kroner, og maleriet med sælen har jeg stjålet fra min far (som selv har lånt det af en gammel ekskæreste). 

Lige nu er det ikke så presserende, men jeg mangler en loftslampe, og jeg har en opfattelse af, at det er en jungle – primært af grimme lamper – at navigere rundt i. Så hvis I har nogle gode steder, gode tips eller (endnu bedre) helt konkrete lampeforslag til mig, tager jeg imod med kyshånd.

Næste indlæg

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg har det for fedt eller helt forfærdeligt