Hvorfor er det så nemt at hade bloggere?

Gode discountkøb og godt nyt. 


Hvad? Rodfrugtfritter. 

Hvor? Rema 1000. (Føtex har dem vist også, så er de bare lidt dyrere – medmindre du får dem på bud.)

Pris? 14,95 for 500 gram. 

Elaboration: Poserne består udelukkende af pastinak og gulerod, hvilket måske virker en kende kedeligt på papiret – men tag ikke fejl! Fritterne er både sprøde, velsmagende og i en god stabil størrelse. Med andre ord outshiner de ALLE konventionelle købefritter med adskillige længder. (Hvis I skal købe almindelige fritter på frost, skal I tage Princips Pommes Gigant, som fås i Føtex. På bud koster de 20 kroner for 700 gram. Dog stadig hverken ligeså gode – eller billige – som hjemmelavede.)


Hvad? Lys pålægschokolade. Jeg fik anbefalet den mørke af et sødt hoved herinde, meeeeen… jeg kan altså bedst lide den søde variant. Godt knæk!

Hvor? Rema 1000. 

Pris? 11-12 kroner for 120 gram. 


Hvad? Mysli med nødder og rosiner. 

Hvor? Rema 1000. Nu har jeg afprøvet de fleste tilsvarende varianter fra konkurrerende varehuse, men jeg synes, at Remas gør det bedst. Balancen mellem gryn, nødder og rosiner er simpelthen lige tilpas. Med lidt ekstra bananchips havde den været perfekt. Hvis du er ekstra glad for tørret frugt, så prøv LIDLs – hvis du bedst kan lide gryn, så gå efter Aldis. 

Pris? 23 kroner for 1 kg. Og det er alti’ alti’!

Så lav det da selv! Ja! Tak! Men det orker jeg faktisk overhovedet ikke hver gang (jeg spiser mig nemt igennem sådan et kilo på en uge.) Men mit Pro Tip må være at tage posens indhold, drysse lidt salt og honning på og bage det i ovnen i et kvarters tid. Så smager det nærmest hjemmelavet. 

NYT PÅ MEJERIFRONTEN

Forhistorien for denne ekstra begejstring skal findes i min sidste tur til Berlin. Det var sidste nytår, og min lillesøster og jeg havde fundet en lille morgenmadscafe på Warschauer Straße. De havde sådan nogle små bægre med vanillekvark og müsli, og den der kvark var fuldstændig himmelsk. Vi elskede den faktisk så meget, at vi spiste morgenmad (og også frokost) på stedet cirka hver dag, mens vi var der. Tyskere er ret gode til kvark, hvorimod det ikke er noget, vi dyrker specielt meget herhjemme. Desværre. Men men men…

Hvad? Lidl har introduceret små bægre med kvark i deres faste sortiment. En variant med jordbær, en med fersken og en med vanille, som smager præcis som den i Berlin!

Pris: 6,95 for 250 gram. Kiloprisen er jo ikke overvældende lav, men hvor smager det bare godt!


Og til de nysgerrige og/eller hårdtarbejdende…

Hvad? Proteinbudding med chokolade eller vanille. 

But why? Jeg kunne ikke dy mig. Det lød simpelthen for interessant, så jeg tog chokoladevarianten med hjem. 

Hvordan var det så? Oprigtigt ved jeg ikke helt, hvordan rigtig budding skal smage eller se ud, men jeg har en ide om, at proteinudgaven ikke ville bestå en Dr. Oetker-test. Når det så er sagt, smagte den fint. Meget kakaoet. Jeg tænker, at det er et fint mellemmåltid, hvis man bruger den slags. 

Pris? 10 kroner for 200 gram. 


Og til dem med mange penge…

Så har flere SuperBrugsen i introduceret kamelmælk i deres sortiment. (Overvej lige, hvordan man malker sådan en.) Jeg ved ikke, hvordan det smager, men det skulle være proppet med næringsstoffer og være ret lækkert – så hvis I er klar på havregryn med mælk, der har en literpris på 212,5 kroner, så fyr løs.


22 kommentarer

 • Choko buddingerne er killer!
  Og så meget nemmere end at lave lortet selv, som laktoseintollerant B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det kan jeg godt se. Som intolerant må de være ret score. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Macu

  Jeg er også helt vild med disse indlæg. Jeg er også vild med Rema 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kæmpe fan af de her indlæg – burde komme ugentlig, som lidt inspiration til den kommende uges madplan og indkøb 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jaaas, er du klar over, at det er den allerfineste kompliment, jeg overhovedet kan få til denne slags indlæg? 😀 meld endelig tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Nææ, men er jeg glad for at høre 🙂

   Rema1000 og LIDL er klart ynglings favorit-kæderne her. Dog håber jeg en dag, at få råd til at handle i IRMA – deres æggesalat er spot-on 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   ..for ikke at nævne deres tunsalat, mums!!! Altså Irmas, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ååårh. Jeg skal prøve begge. Det lyder bare lidt dyrt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Bliv ved med de her indlæg! Please. Jeg kan se, at jeg virkelig snart skal i Lidl (butikken er bare så grim, og jeg er lidt snobbet på den front haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det kommer aldrig til at stoppe. Bare rolig. Discount og jeg går hånd i hånd. 😉 Forstår bare ikke, at du synes, at Lidl er grim. Fakta, netto og Aldi er da møj værre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hurra! Fan af rodfrugt fritterne! Har ikke prøvet dem, men du kender min kærlighed til Rema, så de skal prøves siden jeg også elsker rodfrugt fritter men hader at skære dem ud #teamvirkeligdoven. Må jeg lige slå et slag for at Aldi har sådan noget cappuccino pulver til en 20-25 Kr? Mere fuld af sukker en koffein men virkelig lækkert og nærmest hjemmelavet Baresso fordi det stads er ligeså sødt. 😛 men markant billigere! Pt har de også en eiskaffee variant som er absurd god. Hvis man elsker sukker og søde ting. As I do. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Rodfrugter er også herre omstændige. De her er episke på alle fronter. Og de er sprøde på en måde, man ikke selv kan præstere. Så godt! Go get them!
   Haha… godt tip. Men jeg kan virkelig ikke lide sød kaffe, latte og den slags (faktisk er jeg en sort kaffe-pige det meste af tiden) så det lader jeg dig om. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   De er købt samme dag og i fryseren. Glæder mig til at fråde dem! 😛
   Satans.. og så en tidligere barista så vidt jeg husker? Og så er du bare til rent sort guld? Fair :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Rema-fan på linien:
  Hvis du bøvlet med tør hud på hænderne (hej håndsprit i vintermånederne), skulle du prøve deres håndsæbe fra organiccirkel, den er uden sulfat, så den udtørrer ikke yderligere. Hvis man i det hele taget er lidt sulfat-forskrækket er hele serien faktisk sulfatfri.

  Deres ekstra stærke affaldsposer, er faktisk ekstra stærke (i modsætning til dem fra coop)

  Slagter Andersens leverpostej har vundet flere test på grund af smag og højt indhold af kød.

  De frosne økologiske ærter er aldrig melede (anglemark take notes).

  De der vildt billige, firkantede kiks med chokolade er rigtig gode, og er det perfekte valg til smores.

  Mælk i poser er sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Endnu en artsfælle. Fedt mand!
   Har faktisk en letmælk i pose stående i køleskabet as we speak, om den smager bare namse namse. De andre tips er noterede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • #teamdenblåmüslifraLidl
  Nødder OG frugt OG ikke 80% havregryn?! YES!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ah, elsker ‘Rene ord for pengene – the blog edition’! Rodfrugtfritterne må prøves. Og Lidl-kvark. Ellers er jeg også stor fan af Remas øko-fritter fra Gram. Ikke de billigste, men heller ikke svinedyre. Og nærmest lige så gode som hjemmelavede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Åh, Rene ord for pengene. Please, lad det komme i stedet for X-Factor!
   Totalt godt tip. Rema er jo min nye nabo, og jeg mangler altid en god undskyldning for at kigge forbi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  YAAAASSS! De rodfrugtfritter er de bedste i verden – også bilder jeg mig selv ind at jeg er vildt sund, når jeg spiser dem! #delusional

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahahaha, ja! De er i hvert fald helt sikkert bedre end palmefedt. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det så nemt at hade bloggere?