Hvorfor er det så nemt at hade bloggere?

Gode discountkøb og godt nyt. 


Hvad? Rodfrugtfritter. 

Hvor? Rema 1000. (Føtex har dem vist også, så er de bare lidt dyrere – medmindre du får dem på bud.)

Pris? 14,95 for 500 gram. 

Elaboration: Poserne består udelukkende af pastinak og gulerod, hvilket måske virker en kende kedeligt på papiret – men tag ikke fejl! Fritterne er både sprøde, velsmagende og i en god stabil størrelse. Med andre ord outshiner de ALLE konventionelle købefritter med adskillige længder. (Hvis I skal købe almindelige fritter på frost, skal I tage Princips Pommes Gigant, som fås i Føtex. På bud koster de 20 kroner for 700 gram. Dog stadig hverken ligeså gode – eller billige – som hjemmelavede.)


Hvad? Lys pålægschokolade. Jeg fik anbefalet den mørke af et sødt hoved herinde, meeeeen… jeg kan altså bedst lide den søde variant. Godt knæk!

Hvor? Rema 1000. 

Pris? 11-12 kroner for 120 gram. 


Hvad? Mysli med nødder og rosiner. 

Hvor? Rema 1000. Nu har jeg afprøvet de fleste tilsvarende varianter fra konkurrerende varehuse, men jeg synes, at Remas gør det bedst. Balancen mellem gryn, nødder og rosiner er simpelthen lige tilpas. Med lidt ekstra bananchips havde den været perfekt. Hvis du er ekstra glad for tørret frugt, så prøv LIDLs – hvis du bedst kan lide gryn, så gå efter Aldis. 

Pris? 23 kroner for 1 kg. Og det er alti’ alti’!

Så lav det da selv! Ja! Tak! Men det orker jeg faktisk overhovedet ikke hver gang (jeg spiser mig nemt igennem sådan et kilo på en uge.) Men mit Pro Tip må være at tage posens indhold, drysse lidt salt og honning på og bage det i ovnen i et kvarters tid. Så smager det nærmest hjemmelavet. 

NYT PÅ MEJERIFRONTEN

Forhistorien for denne ekstra begejstring skal findes i min sidste tur til Berlin. Det var sidste nytår, og min lillesøster og jeg havde fundet en lille morgenmadscafe på Warschauer Straße. De havde sådan nogle små bægre med vanillekvark og müsli, og den der kvark var fuldstændig himmelsk. Vi elskede den faktisk så meget, at vi spiste morgenmad (og også frokost) på stedet cirka hver dag, mens vi var der. Tyskere er ret gode til kvark, hvorimod det ikke er noget, vi dyrker specielt meget herhjemme. Desværre. Men men men…

Hvad? Lidl har introduceret små bægre med kvark i deres faste sortiment. En variant med jordbær, en med fersken og en med vanille, som smager præcis som den i Berlin!

Pris: 6,95 for 250 gram. Kiloprisen er jo ikke overvældende lav, men hvor smager det bare godt!


Og til de nysgerrige og/eller hårdtarbejdende…

Hvad? Proteinbudding med chokolade eller vanille. 

But why? Jeg kunne ikke dy mig. Det lød simpelthen for interessant, så jeg tog chokoladevarianten med hjem. 

Hvordan var det så? Oprigtigt ved jeg ikke helt, hvordan rigtig budding skal smage eller se ud, men jeg har en ide om, at proteinudgaven ikke ville bestå en Dr. Oetker-test. Når det så er sagt, smagte den fint. Meget kakaoet. Jeg tænker, at det er et fint mellemmåltid, hvis man bruger den slags. 

Pris? 10 kroner for 200 gram. 


Og til dem med mange penge…

Så har flere SuperBrugsen i introduceret kamelmælk i deres sortiment. (Overvej lige, hvordan man malker sådan en.) Jeg ved ikke, hvordan det smager, men det skulle være proppet med næringsstoffer og være ret lækkert – så hvis I er klar på havregryn med mælk, der har en literpris på 212,5 kroner, så fyr løs.


Næste indlæg

Hvorfor er det så nemt at hade bloggere?