Du ved, du er københavner, når...

Godkendte eBay-køb.

I to måneder har jeg gået og ventet på et nyt piercingsmykke fra eBay, som skulle være nået til Danmark for lang tid siden. Nu har jeg så kontaktet sælgeren og forklaret min utilfredshed. Som altid fik jeg er klassisk please my dear, do not leave any negative feedback, we can solve this problem. Please dear, let us ship you a new one, hvilket jeg gik med til. Smykket forestiller nemlig en vampyrmund med vampyrtænder, som skal omkranse brystvorten, og sådan et tror jeg simpelthen ikke, jeg kan leve uden. Sælgeren svarede så tilbage, at de ville afsende en ny pakke til min PayPal-adresse. He. He. Det er lidt sjovt, fordi den adresse i dag er min fars, og han sikkert har modtaget en nipplepiercing i løbet af sommeren, kløet sig bag hovedet og tænkt What the Fuck is this Shit. Jeg synes bare, at han skal tage den i brug. 

Nå, men egentlig ville jeg bare dele lidt eBay-begejstring, for jeg er ret glad for det site, selvom det er en ordentlig førstegangs-mundfuld. Så hermed nogle produkter jeg nærmest lige har købt, der både er gode, billige og kommer frem uden told. 

Salicylsyre: Som jeg har snakket begejstret om før. Den holder de tilstoppede porer på et – for mit vedkommende – minimum, og så er der bare noget underligt tilfredsstillende ved at mærke hele ens ansigt brænde. 

Spice Girls-tee: Måske jeg ikke arbejder på den mest repræsentative arbejdsplads, hvad det angår, men køb denne T-shirt, hvis I gerne vil have virkelig mange komplimenter. Forståeligt nok, tænker jeg. Den er jo overdrevent sej. 


Snail Recovery Gel Cream: Jeg har absolut ingen videnskabelige belæg for at sige, at snegleslim har en gavnlig effekt på din hud. Ikke desto mindre var det den oplevelse, jeg selv havde. Cremen, eller gelen, har lidt konsistens som aloe vera, og den har fungeret super fint som dagcreme (ovenpå serum), og jeg bilder mig ind, at den lidt har en matterende og primende effekt. 

Hvis man er til lidt poppet tøj, hvilket mange pr. popdefinition er, vil jeg anbefale at slå vejen forbi Monki. De har lige smidt deres sommertøj retur og fået den nye kollektion ind. Jeg nåede ikke at kigge på så meget af det, for den eneste grund til, at jeg befandt mig i butikken, var, at jeg havde en grå t-shirt på, og mine armhuler kampsvedte. I krisesituationer (inkl. den 31. december) er Monki et pragtfuldt sted at være, og denne gang skuffede de heller ikke. Der var fyldt op med billige t-shirts – mange af dem med et eller andet girlpower/pussy statement – og de fleste af dem kunne erhverves til den nette sum af 80 kroner. Svedkatastrofe afblæst. Jeg endte med at køre den safe, og render således rundt med avocadopatter. Tip hermed videregivet. 


(Da jeg gik videre efterfølgende, var der ret mange, de kiggede på mine bryster. Enten var det, fordi toppen er lidt gennemsigtig, og jeg undgår bh eller også tiltrækker strategisk placerede avocadoer bare automatisk folks blikke. Det skal I nok have med i jeres overvejelser.)

29 kommentarer

 • Lotte

  Jeg bliver simpelthen lige nødt til at spørge – er det en nederdel, du har på på billedet med avocadoen? Hvis ja, hvor er den fra?
  Jeg leder med lys og lygte efter sådan en!

  Tak for hyggelig læsning som altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ofte fristet til at droppe bh’en – det er en befriende og meget feminin følelse. MEN… jeg lader være, fordi jeg er max kuldskær og tænker, at det er en kende usmart at være kuldskær og bh-løs på en mandsdomineret arbejdsplads, no? Hvad gør du i de tilfælde? Please share your wisdom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, problemet er ægte!
   Først og fremmest bliver jeg bare nødt til at sige: drop BH’en! Dit liv bliver så meget bedre af det.
   Men ok… jeg har omvendt et par stykker, og jeg vil også virkelig gerne omvende dig, så here goes:
   1. Læg ud med at gå i tykkere bluser og tekstiler, hvor man ikke kan fornemme dine brystvorter, medmindre du har sylespidse og meget lange brystvorter. Så vænner du dig til følelsen.
   2. Når du har gjort det lidt, så begynd at hop i tyndere bluser, kjoler og t-shirts. Hvis du føler det nødvendigt, så tag en tube top eller lignende med i tasken, så du kan tage den på, hvis du føler, det er nødvendigt.
   3. Smid alt med bøjler ud!
   4. Lyt til Mads og Mono på Smukfest 2017 – Signe Lindkvist snakker på et tidspunkt om bryster og vores pligt til at gå med dem fremme uden BH. Der var jeg overbevist.
   5. Nyd det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tips! Jeg går faktisk tit i tynde, smuuuukke bh’er uden bøjle fra Underprotection, men en dag konstaterede min kæreste tørt, da vi var på vej med bus på arbejde, at jeg “havde langt lys på”. Så kunne man sgu se trunterne igennem både bh og bluse! Død og kritte! Så da jeg havde smidt tasken på kontoret, styrtede jeg på toilet og forede bh’en med pænt foldede stykker toiletpapir, haha! Jeg er lidt sølle, men jeg orkede bare ikke lige den der stirrende opmærksomhed fra visse kolleger resten af arbejdsdagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja… det er den største udfordring. 😀 altså at det hele sidder inde i hovedet på en.
   Jeg har øvet mig i at tænke, at en brystvorte er en brystvorte og herregud! Den har aldrig gjort nogen fortræd, og dybest set tror jeg faktisk ikke, at SÅ mange mennesker lægger mærke til det. Og hvis de gør, hvad så? 🙂
   Ikke flere foldede stykker toiletpapir, og så må du lige få din kæreste til at udskifte tørre konstateringer med lidt begejstring. You’re worth it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, du må ikke friste en svag sjæl som mig! Den der Spice girl er jo for rock altså (eller skal man sige pop, i dette tilfælde?). Den MÅ jeg altså eje

  Nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil så gerne ebay, men synes det er så svært at finde rundt i og gennemskue. Bliver det nemmere? Og hvordan ved man om sælger er reel? Som du kan høre har jeg kun kort været derinde, opgav sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Du har så mange gode ting i vente!
   Ja. eBay bliver MEGET nemmere – det er bare, som om man lige skal trænge gennem en hinde af skrammel, før det gode kommer. Når først du har fundet noget lækkert, så led videre under ‘relaterede produkter’ – på den måde plejer man at holde sig på et brugbart spor.
   Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser, og fordi sælgerne derinde lever af gode anmeldelser, kan du altid få pengene retur, hvis noget er i stykker/ikke dukker op. Det hører dog til sjældenhederne! Men hold dig til sælgere med en rating på 97-98+ (gerne 99), så er du ret home safe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Åhh hvor er du sød 🙂 Så må jeg bare prøve igen. Jeg hører så meget om folk der finder gode billige ting derinde og meget man ikke kan få i DK, mistede bare modet. Men dejligt med gode råd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det’ du da også! 😉 God jagt. Du må endelig spørge, hvis der dukker noget op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Charlotte, et andet godt råd er at holde prisen under 80 kr. Ellers risikerer du at blive snuppet i tolden og skulle betale told, moms og importgebyr (gebyret alene er 160 kr.) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JEP. Ikke uvæsentlig detalje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Eeelsker eBay!

  Hvad styrke køber du din salicylsyre i? Jeg lider ikke af acne, men har dog lidt urenheder en gang i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JAAA. <3
   Jeg har købt den i 10 procent begge gange, og det synes jeg virker meget passende. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg må have den Spice Girls tee! Den er alt for sej, og jeg havde nærmest den samme da jeg gik i anden klasse. Hvilken størrelse er din? Altså er størrelserne fra den sælger true to size eller asiatiske? Lige ift det kan ebay drille ubeskriveligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JA! Køb den! Spice skal tilbage i gadebilledet.
   Meget atypisk eBay er den normal/lidt stor. Jeg har den i small. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har netop erhvervet mig en T-shirt med ferskner på the boobiez. Det er temmelig yndigt også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Uh, ferskner. Elsker symbolikken! Den lyder flot(tere end min)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Nu vil jeg så se frem til at mærke mit ansigt brænde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Glæd dig! 😀 det gør ondt, men også godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu kan jeg ikke leve uden en Spice Girls t-shirt! Hvordan er størrelsen? Og hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   NEJ VEL?! Den er seriøst bomben!
   Størrelsen er normal – måske liiiiiidt (men ikke meget) stor. Jeg har den i small. Go buy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk godt set piercingen, men primært på wish. Den prøver jo trods alt at vise en ting forbundet til ens andre køb og pt er der proppet med nipplepiercings. Dog er jeg bange for at den gør lidt for ondt, da ‘shields’ ikke lige er min kop te. Det blev ligesom konklusionen efter et ret smertefuldt forsøg med selvsamme, så nu bliver det de mere simple i stedet. Jeg har en med englevinger fordi jeg elsker ironien i det – tror ikke lige de fleste forbinder nipplepiercinger med engle i hvert fald.
  Er ret vild med din Spice girls T-shirt også, mens jeg også er fan af snegleslim – jeg ved ikke hvordan, men jeg synes virkeligt også at det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tak. Magiske snegledyr, altså!
   Haha, hvor er det morsomt. Jeg har haft englevinger de sidste to år. 😀 er lidt spændt på shield. Endnu mere nu efter din kommentar. Men jeg har ret små brystvorter, så krydser fingre. Lol.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eBay? More like eBae <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det tænker jeg faktisk, at jeg bliver NØDT til at kalde den fra nu af. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, du er københavner, når...