Du ved, du er københavner, når...

Godkendte eBay-køb.

I to måneder har jeg gået og ventet på et nyt piercingsmykke fra eBay, som skulle være nået til Danmark for lang tid siden. Nu har jeg så kontaktet sælgeren og forklaret min utilfredshed. Som altid fik jeg er klassisk please my dear, do not leave any negative feedback, we can solve this problem. Please dear, let us ship you a new one, hvilket jeg gik med til. Smykket forestiller nemlig en vampyrmund med vampyrtænder, som skal omkranse brystvorten, og sådan et tror jeg simpelthen ikke, jeg kan leve uden. Sælgeren svarede så tilbage, at de ville afsende en ny pakke til min PayPal-adresse. He. He. Det er lidt sjovt, fordi den adresse i dag er min fars, og han sikkert har modtaget en nipplepiercing i løbet af sommeren, kløet sig bag hovedet og tænkt What the Fuck is this Shit. Jeg synes bare, at han skal tage den i brug. 

Nå, men egentlig ville jeg bare dele lidt eBay-begejstring, for jeg er ret glad for det site, selvom det er en ordentlig førstegangs-mundfuld. Så hermed nogle produkter jeg nærmest lige har købt, der både er gode, billige og kommer frem uden told. 

Salicylsyre: Som jeg har snakket begejstret om før. Den holder de tilstoppede porer på et – for mit vedkommende – minimum, og så er der bare noget underligt tilfredsstillende ved at mærke hele ens ansigt brænde. 

Spice Girls-tee: Måske jeg ikke arbejder på den mest repræsentative arbejdsplads, hvad det angår, men køb denne T-shirt, hvis I gerne vil have virkelig mange komplimenter. Forståeligt nok, tænker jeg. Den er jo overdrevent sej. 


Snail Recovery Gel Cream: Jeg har absolut ingen videnskabelige belæg for at sige, at snegleslim har en gavnlig effekt på din hud. Ikke desto mindre var det den oplevelse, jeg selv havde. Cremen, eller gelen, har lidt konsistens som aloe vera, og den har fungeret super fint som dagcreme (ovenpå serum), og jeg bilder mig ind, at den lidt har en matterende og primende effekt. 

Hvis man er til lidt poppet tøj, hvilket mange pr. popdefinition er, vil jeg anbefale at slå vejen forbi Monki. De har lige smidt deres sommertøj retur og fået den nye kollektion ind. Jeg nåede ikke at kigge på så meget af det, for den eneste grund til, at jeg befandt mig i butikken, var, at jeg havde en grå t-shirt på, og mine armhuler kampsvedte. I krisesituationer (inkl. den 31. december) er Monki et pragtfuldt sted at være, og denne gang skuffede de heller ikke. Der var fyldt op med billige t-shirts – mange af dem med et eller andet girlpower/pussy statement – og de fleste af dem kunne erhverves til den nette sum af 80 kroner. Svedkatastrofe afblæst. Jeg endte med at køre den safe, og render således rundt med avocadopatter. Tip hermed videregivet. 


(Da jeg gik videre efterfølgende, var der ret mange, de kiggede på mine bryster. Enten var det, fordi toppen er lidt gennemsigtig, og jeg undgår bh eller også tiltrækker strategisk placerede avocadoer bare automatisk folks blikke. Det skal I nok have med i jeres overvejelser.)

Næste indlæg

Du ved, du er københavner, når...