Hvad fatter gør, er altid det rigtige

Bloggere uden domæne.


Jeg har i lang tid tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at sprede lidt af den famøse LINK LOVE, som bare gør Bloggossfæren et rarere sted at være. Desværre har jeg holdt igen, fordi jeg har tænkt, at Hvid Kaffe er så lille, at nogle linkanbefalinger til andre skrivende hoveder ikke ville gøre noget fra eller til. Nu er det så (THANK GOD) gået op for mig, at det er sindssygt underordnet, hvor mange kliks, jeg genererer. Som altid er det den søde tanke, der tæller.

I hjalp jo med godt læsestof, hvilket har opgraderet min blogrutine noget så gevaldigt. Derfor vil det jo være oplagt at give lidt af den gode stemning videre, og det har jeg så besluttet mig at gøre i form af en – lad os ikke kalde det en føljeton – men end håndfuld (eller i hvert fald 3-4) tematisk vinklede indlæg med bloganbefalinger – gamle kendinge som nye bekendtskaber. Det første kommer her, og jeg har valgt at samle blogtrioen under titlen Bloggere uden domæne.

#1/ WeemoedJeg aner ikke, hvordan pokker man skal udtale navnet, og jeg aner heller ikke, hvem skribenten er. Det irriterer mig helt modbydeligt, for jeg ville ønske, at jeg kunne spotte hende på Nørrebrogade og give hende en velfortjent høj femmer for hendes sproglige udskejelser. Weemoed skriver godt og langt – mest om livet, kærlighed, sex, følelser, mænd, ekskærester og smøger – mens hun brækker sig over sig selv. Det er navlepilleri, når den slags fungerer fucking fedt (hvilket er lidt af en præstation), for det bliver aldrig selvhøjtideligt eller uvedkommende.

#2/ Nom de MieMie (eller det hedder hun sgu nok ikke i sit pas, hun er nemlig også anonym…) ved det ikke selv, men for tiden har jeg dedikeret mit liv til at finde ud af, hvem hun er, når hun ikke nommer den online. (Jeg har nemlig grunde til at tro, at vi ikke er så langt væk fra hinanden.) Hendes blog er en af dem, man ville ønske blev opdateret dagligt, for hun skriver bare fedt, hun er sjov, og hun er skarp. Desuden har hun lige sat fokus på det faktum, at Blogland seriøst godt kunne bruge en dansklærer/sproglig mentor – et indlæg, jeg desuden slet ikke følte mig truffet over.

#3/ UngtantenFaktisk gider jeg slet ikke anbefale Ungtanten, for jeg bliver oprigtigt bange for, at I klikker jer ind hos hende for aldrig at komme tilbage til mig. Ungtanten er også også anonym, og selvom hun hader mange mennesker, kan jeg stadig virkelig god lide hende. Hun slipper afsted med sarkasme og stikpiller til det etablerede, fordi man kan mærke, at hun inderst inde er et nogenlunde anstændigt menneske, som ikke bander ligeså meget i virkeligheden, som hun gør på sin blog. Tjek hende ud (og husk at komme tilbage!)

PS. Hvis din blog ikke er med, så hold igen med bedrøvelsen (den får jeg nemlig selv, hver gang jeg ikke bliver anbefalet. Bekræftelse <3) så er det nok bare, fordi du er på til næste (eller næste) gang igen.

18 kommentarer

 • Tak, jeg elsker anonyme bloggere (og savner flere af dem, som der var “i gamle dage”) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er en gammel gummiged på 60 somre, som har læst seriøst mange blogs og skiftet dem ud efterhånden som de blev for mainstream, for satte og er kommet til at ligne de andre. Jeg er rigtig glad for at få nye bekendtskaber og finde jer der skriver fedt og anderledes. Tak for jer og for Hvid Kaffe for at se jer og anbefalinger kan man ikke få for mange af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg tror på, at du er verdens sødeste ged. Og det siger altså en del! 😀
   Selv tak og tak tak tak! Er bare så glad for, at andre kan se fidusen i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er for vildt. De er for vilde! Har nu brugt i nærheden af en time på hver af de tre, og jeg er så glad for, de findes! Kæmpetak for deleren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Velbekomme. Hvor er det dejligt, at du kan lide dem. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det er simpelthen den vildeste følelse at se ens yndlingsbloggere skrive med hinanden i kommentarfeltet! (Miriam, jeg mangler kun dig og Frank for at have fuldt hus!). Caroline, din smag i blogs er fortræffelig, og din egen blog er ligeså. Hvis jeg så dig i virkeligheden, ville jeg helt hundrede blive en lille smule starstruck

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hehe, du er sød. 😀 jeg er pinligt leverpostej in real life, men jeg ville blive umådeligt glad, hvis du en dag sagde ‘hej’!
   Tusind TAK. Sender varme tanker til Miriam, jeg er sikker på, at hun er her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubii, linklove!
  De to nederste damer er favoritter her, så nr. 1 må så meget tjekkes ud!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • w

  Uj, fik lige et kæmpe sug i maven. TAK. Det har allerede genereret 100 gange så mange kliks end jeg normalt får, så jeg bliver lidt paranoid og samtidig meget beæret. Du siger bare til, hvis vi skal drikke en kop kaffe en dag ;), selvom man altid frygter om ens skrift-univers lever op til ens flade virkelige persona. I mit hoved hedder bloggen egentlig bare vemod. Men for at gøre det fancy og unikt og understøtte min originale, farverige og eventyrlystne personlighed, har jeg oversat det til hollandsk. I’m that special. Omg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Vemod. Selvfølgelig. Meget passende. 😉
   Jeg er hundrede P klar på kaffe, så hvis du har tænkt dig at bryde anonymiteten et øjeblik (over for undertegnede) så giv lige et praj – i så fald hopper jeg gerne på cyklen til det mørke NV…
   Og selvfølgelig! Gode præstationer skal anerkendes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik en notifikation om, at mine stats var ‘booming’. Ja ja, tænkte jeg, og slog det hen med et “det er alligevel altid (bare) 5 mennesker eller sådan noget”. Men ak fucking nej.
  Og de kommer alle sammen fra dig. Hold kæft, hvor er du sød, og hvor har jeg lyst til at krybe ned i et hul og ikke komme op, for jeg kan sgu ikke håndtere al den smiger. Det har vi da vist også diskuteret før, har vi ikke? Det der med at jeg i disse situationer får en uoverkommelig lyst til at springe ud på gaden og give den første Vestegns-kasse, jeg møder, et gevaldigt smæk i røven mens jeg råber “JEG ER BERØMT, KÆLLING”?

  Tak. Virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og jeg kan fandeme også godt lide dig. Endda måske endnu mere nu, for du har fattet mig, synes jeg. Selvom du ikke aner, hvem jeg er. Jeg føler mig forstået. Så tak igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det var seriøst så lidt.
   Kh menneskekenderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, den kender jeg godt. 😀
   Hvis du har tænkt dig at lave det stunt (hvilket jeg alvorligt mener, du bør overveje) så lov lige at få det fanget på et kamera, for det er noget, jeg meget gerne vil se. Ingen årsag. Virkelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Muahahaha, jeg er en menneskelig kamæleon, du finder mig aldrig!!
  Og tak for låååve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Man skal aldrig sige aldrig. Du er vist ikke klar over, hvor veludviklede research-skills jeg har. 😀
   Velbekomme!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fatter gør, er altid det rigtige