Bloggere uden domæne.

Diverseposten #2 – eller var det Horeunger #9?

1. Jeg har lige set, at Aarstiderne har introduceret en Low Carb-måltidskasse for én person. Det har jeg faktisk ikke kunnet undgå at se, for det har nok ikke undsluppet Facebooks dataenhed, at jeg er episk single og derfor måltidskasse-for-én-person-egnet. Hvad deres logaritmesystem ikke havde taget højde for er, at jeg også er episk jyde, så da jeg klikkede på linket og kunne se, at løsningen koster 80 kroner pr. kuvert (80 kroner for ET hjemmelavet måltid mad til EEN person!) brød jeg ud i hånlig latter. Ingen tager røven på mig.

2. Forleden sendte Xenia mig nedenstående tweet og spurgte, om jeg mon var den morgenfriske borger. Dertil har jeg blot at sige: Ja, jeg var en morgenfrisk borger, som blev vækket klokken 5 en morgen, fordi jeg hørte lyden af en rude, der blev smadret. Jeg stod op, kiggede ud og konstaterede, at en tyv var i gang med at kravle ind gennem Øresundsgrillens vindue 2 meter over jordens overflade. Han var meget akrobatisk at kigge på. Den Morgenfriske ringede til politiet, og berettede 1:1, hvad tyven løb rundt og lavede, hvortil alarmcentralmanden siger, at han vil sende en vogn ud. Det gjorde han så også, men den vogn kom først 20 minutter efter, og da var akrobatbanditten cyklet bort med tyvekosterne for længe siden. Eftersom min gade er én stor visitationszone, giver det vitterligt ingen mening, og jeg er lidt sur, for det ville have været så fedt at se en blive fanget med fingrene i grilldåsen (især hvis det var blevet honoreret med et tweet dedikeret til Morgenfrisk Karoline.)

3. Hvad sker der for turister, som tager billeder af  Crossfit-trænende Aller-ansatte ved Islands Brygge? Har I aldrig set en død ko før, eller hvad er jeres problem.

4. Og hvad sker der for, at jeg skulle forestille at være “god med ord”, og jeg alligevel bliver nødt til at gå ind og google betydningen af ‘rekommanderet brev’ for fortsat at kunne indgå i den samtale, jeg var en del af?

5. Kan I huske dengang, I gik i folkeskole, og der var sne over det hele? Og man håbede på, at de populære drenge gav dig en vasker? For det var ligesom en anerkendelse af, at de måske ville give dig 80 procent på kærestemåden i S, P eller K?
Det var gode, simple tider.

6. Apropos bedre tider, så er der begyndt at køre sådan nogle klip fra det nye(?) Will and Grace på internettet. Jeg elskede Will and Grace, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til den her omgang, primært fordi de alle render rundt med uigenkendelige puffede ansigter. Som jeg alle dage har sagt: A little bit of filler makes you blush – too much and you puff.

7. I morgen er det min fødselsdag, og jeg bliver 25. Femogtyve. 25. Det er altså lidt stort – også selvom jeg er i København og dermed kanelbarrikaderet. Min ønskeseddel ligner den fra sidste år: Gavekort til Rema/Lidl/Netto (hvilket folk nægter at give mig), en DAB-radio, så jeg stadig kan lytte til P1 efter den 1. oktober, og så kunne jeg også godt tænke mig en cykelpumpe, fordi jeg pt. kæmper mere end nødvendigt.

8. Det kvarte århundrede kommer også til at være en åbning til noget andet – sådan Hvidkaff’-mæssigt. Fra klokken 12 i dag må jeg ikke lave noget som helst herinde, fordi min blog bliver rykket over til BD. Det har været undervejs i meget, meget lang tid (det er snart et år siden, jeg hørte fra Christina Barré første gang). Jeg har selvsagt tænkt en masse over det, og min beslutning bunder dybest set i noget med at komme til en ny, stor by og føle sig lidt ensom. Hvis det ikke er alt for kedeligt, skal jeg nok uddybe det hele meget mere. Men altså: Vær ej bekymret. Alt kommer til at være i status quo (og ingen spons.)

9. Hvis I stadig sommetider går og tænker, hvordan det ville se ud, hvis jeg var modeblogger. Giv lyd, hvis I skal bruge forhandlerliste.


 

Næste indlæg

Bloggere uden domæne.