Bloggere uden domæne.

Diverseposten #2 – eller var det Horeunger #9?

1. Jeg har lige set, at Aarstiderne har introduceret en Low Carb-måltidskasse for én person. Det har jeg faktisk ikke kunnet undgå at se, for det har nok ikke undsluppet Facebooks dataenhed, at jeg er episk single og derfor måltidskasse-for-én-person-egnet. Hvad deres logaritmesystem ikke havde taget højde for er, at jeg også er episk jyde, så da jeg klikkede på linket og kunne se, at løsningen koster 80 kroner pr. kuvert (80 kroner for ET hjemmelavet måltid mad til EEN person!) brød jeg ud i hånlig latter. Ingen tager røven på mig.

2. Forleden sendte Xenia mig nedenstående tweet og spurgte, om jeg mon var den morgenfriske borger. Dertil har jeg blot at sige: Ja, jeg var en morgenfrisk borger, som blev vækket klokken 5 en morgen, fordi jeg hørte lyden af en rude, der blev smadret. Jeg stod op, kiggede ud og konstaterede, at en tyv var i gang med at kravle ind gennem Øresundsgrillens vindue 2 meter over jordens overflade. Han var meget akrobatisk at kigge på. Den Morgenfriske ringede til politiet, og berettede 1:1, hvad tyven løb rundt og lavede, hvortil alarmcentralmanden siger, at han vil sende en vogn ud. Det gjorde han så også, men den vogn kom først 20 minutter efter, og da var akrobatbanditten cyklet bort med tyvekosterne for længe siden. Eftersom min gade er én stor visitationszone, giver det vitterligt ingen mening, og jeg er lidt sur, for det ville have været så fedt at se en blive fanget med fingrene i grilldåsen (især hvis det var blevet honoreret med et tweet dedikeret til Morgenfrisk Karoline.)

3. Hvad sker der for turister, som tager billeder af  Crossfit-trænende Aller-ansatte ved Islands Brygge? Har I aldrig set en død ko før, eller hvad er jeres problem.

4. Og hvad sker der for, at jeg skulle forestille at være “god med ord”, og jeg alligevel bliver nødt til at gå ind og google betydningen af ‘rekommanderet brev’ for fortsat at kunne indgå i den samtale, jeg var en del af?

5. Kan I huske dengang, I gik i folkeskole, og der var sne over det hele? Og man håbede på, at de populære drenge gav dig en vasker? For det var ligesom en anerkendelse af, at de måske ville give dig 80 procent på kærestemåden i S, P eller K?
Det var gode, simple tider.

6. Apropos bedre tider, så er der begyndt at køre sådan nogle klip fra det nye(?) Will and Grace på internettet. Jeg elskede Will and Grace, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til den her omgang, primært fordi de alle render rundt med uigenkendelige puffede ansigter. Som jeg alle dage har sagt: A little bit of filler makes you blush – too much and you puff.

7. I morgen er det min fødselsdag, og jeg bliver 25. Femogtyve. 25. Det er altså lidt stort – også selvom jeg er i København og dermed kanelbarrikaderet. Min ønskeseddel ligner den fra sidste år: Gavekort til Rema/Lidl/Netto (hvilket folk nægter at give mig), en DAB-radio, så jeg stadig kan lytte til P1 efter den 1. oktober, og så kunne jeg også godt tænke mig en cykelpumpe, fordi jeg pt. kæmper mere end nødvendigt.

8. Det kvarte århundrede kommer også til at være en åbning til noget andet – sådan Hvidkaff’-mæssigt. Fra klokken 12 i dag må jeg ikke lave noget som helst herinde, fordi min blog bliver rykket over til BD. Det har været undervejs i meget, meget lang tid (det er snart et år siden, jeg hørte fra Christina Barré første gang). Jeg har selvsagt tænkt en masse over det, og min beslutning bunder dybest set i noget med at komme til en ny, stor by og føle sig lidt ensom. Hvis det ikke er alt for kedeligt, skal jeg nok uddybe det hele meget mere. Men altså: Vær ej bekymret. Alt kommer til at være i status quo (og ingen spons.)

9. Hvis I stadig sommetider går og tænker, hvordan det ville se ud, hvis jeg var modeblogger. Giv lyd, hvis I skal bruge forhandlerliste.


 

24 kommentarer

 • Mette

  Jeg abonnerer on and off på Aarstidernes vegetarkasse, og der er altså rigeligt med mad i sådan ét måltid – både aftensmad og frokost dagen efter, for mit vedkommende anyway 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nice to now! Men jeg spiser grande portioner, så af den årsag kan jeg godt komme lidt i tvivl, om det samme vil være muligt for mig. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hej! Velkommen herover, søde Caroline. Det gir mening – også selvom du vil holde dig fra spons. Håber snart at vi ses ude i virkeligheden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Mænne tak, søde Kecilie. Det satser jeg stærkt på, at jeg gør – tænk nu, hvis jeg begynder at få invitationer til alt muligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  #8 Så længe du ikke begynder at blogge om at blogge. Please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg kan ikke helt se, hvordan en ny platform skulle ændre på mine skrivevaner, så det kan jeg nok godt love. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit fremragende #allertip blev simpelthen væk under flytningen! Seriøst. Den slags burde jo være en del af introkurset i huset – det melder jeg videre til HR!
  Jeg fik pumpet min cykel nærmest uforstyrret! TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte (jep - stadig med Egon, du ved!)

   Altid til tjeneste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  woahhhh dit nye design ser jo helt ‘blogger’-agtigt ud! (ikke at du ikke var blogger før, men stadig). men tillykke med det!!! og din fødselsdag selvfølgelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tak, for pokker!
   Haha, ja. Det er nærmest lidt for Pro – kunne være jeg skulle skrive til Daniel og bede ham om at fucke et eller andet HTML-kodning op herinde. Det ville være mere mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, jeg elsker dig virkelig, Karoline! ❤️Men det ved du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg tror sgu også, at jeg elsker dig. :-* 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Cykelhandleren i Amagercenteret har en gedin kompressoraktiveret cykelpumpe hængende til fri afbenyttelse udenfor butikken, som virkelig kan få dig godt kørende #Amagertips

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   #amagertips er et meget vigtigt tag, og det skal tages MEGET mere i brug fra nu af.
   Tak! Så må jeg lige overkomme min frygt for offentlige cykelpumper. Også et sygt gaveønske, som jeg gerne vil have fjernet fra listen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Der er også offentlig cykelpumpe ved cykelhandleren på Amager Fælledvej, lige ved krydset til Amager Boulevard. Den er der i hvert fald, når de har åbent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Perfekt! Tak. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har opdaget, at så godt som alle cykelhandlere i Kbh har en cykelpumpe til gratis afbenyttelse foran deres butik, ikke? Så ønsk dig noget sjovere!

  (Og godmorgen i øvrigt – passerede dig (igen igen) på Bryggebroen i morges, men fandt det ikke lige passende at råbe noget dér…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jo, det ved jeg godt. Men jeg har en seriøst angst for offentlige cykelpumper, fordi jeg aldrig kan finde ud af det. Hvis jeg havde min egen, kunne jeg jo fikse det uden potentielle tilskuere. 😀 Anyhow… gider faktisk ikke ønske mig en pumpe, så jeg skal nok lige komme over mig selv.
   Ah, god dag til dig også! Næste gang må du hjertens gerne vinke (i hvert fald hvis jeg gør det først!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Troede faktisk jeg var den eneste, der var bange for offentlige cykelpumper! (Gælder også standerne med luft til bilen på tankstationer). Har skrækscenario kørende på repeat om lårklaskende cykelhandlere/forbipasserende, hver gang jeg nærmer mig én. Var ornlig stolt, da jeg endelig tog mig sammen en dag og klarede affæren uden større uheld og gik med utrolig rank ryg derfra med total you-go-girl spirit, 100 meter senere punkterede jeg (på den virkelig flade måde. Så meget at hjulet skulle lappes. Lever nu mest med halvflade dæk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nemlig! Tankstationer er de værste! Men uanset hvad, så beundrer jeg dit mod. Det har krævet nogle seriøse vejrtrækningsøvelser. Måske cykelpumpen skal på din ønskeliste? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Karoline
  Jeg er ny læser her på domænet, men jeg ville bare lade dig vide, at det er en fornøjelse at læse med. Dine formuleringer og din humor er enestående, og jeg vil glæde mig til at følge dig og dine skriblerier fremover.
  Mange hilsner fra en ny, fast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hej Ditte. Det gør mig så overdrevent glad at få sådan en besked – det er præcis sådan nogle ting, der holder mig kørende. Af hjertet tak og velkommen til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Stender

  Du må lige opdatere læserne m.h.t. cykelpumpen. Hvis den nu ikke er på gavebordet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det LOVER jeg. Noget siger mig bare, at den nok ikke kommer til at ligge der. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggere uden domæne.