Brev til en teenager (og hendes forældre)

Den Store Bagedyst

… begyndte at tage noter til Den Store Bagedyst, og det bliver nok ikke helt ligesom sidst.

storebagedyst-610x274

Nå. Bagedysten. Ny sæson. Nye dommere. Nye deltagere. Nye mesterbagere. Det lover godt.

 • Allerede fem minutter inde i programmet, begynder vi at ane en rollefordeling, som vi kender fra tidligere sæsoner.
  Sød bedstemor, som laver lidt grimme, men virkelig velsmagende kager til sine børnebørn: TJEK.
  Pistaciepigerne, som fordobler sandsynligheden for brugen af dåsefrugt i et kommende afsnit: TJEK.
  Fyrene, som er blevet kageinspirerede af Tobias, og bruger kageinspirationsmetaforer i form af jeg pakker ting fra hverdagen og putter dem ned i min indre kuffert: TJEK!
 • Nye elementer på castingslisten: et MENSA-medlem (Warhammer er åbenbart stadig a thing?) og en kvindelig fritidsmekaniker.
 • Til gengæld synes jeg lidt, at vi mangler hende, som man hader lidt. Er det bare mig, eller er alle deltagerne sådan ret likeable?
 • Jeg er hundrede procent overbevist om, at nogle af deltagerne har kendte søskende.
  Blandt andet er Mette Blomsterberg blevet afløst af sin søster, Andrea. Overvej lige, hvor meget de to minder om hinanden! Desuden er jeg overbevist om, at Kirsten (Bobbel-entusiasten) og vores helt egen Jeanette Ottesen er blevet skilt ved fødslen.
 • Min personlige favorit er Vindersmilet Rosa. Desværre kommer hun nok ikke til at løbe med sejren, og i så fald hepper jeg på Kirsten.
 • Hvis I vil se noget episk sjovt, så skal I trykke jer 1 time, 22 minutter og 9 sekunder ind i første afsnit og betragte en joke, som jeg helst ikke ville have set modtagelsen på.
 • Tårer og gråd i allerførste program. Lovende. Meget lovende.
 • Jeg tror, at vores kære Timm Vladimir har fået besked på at skrue lidt ned for charmen, de seksuelle referencer og far-vittighederne, og jeg ved ikke, om jeg skal elske eller hade det. Der mangler lidt et voldsomt tåkrummende element.
 • Og så er der de nye dommere. Virkelig søde. Måske lidt beige. Hvad synes vi?

Jeg glæder mig allerede til næste uge, hvor jeg forudser, at Rosa begynder at græde (igen) og Lisette ryger ud. Onsdag er straks blevet meget, meget bedre.

Næste indlæg

Brev til en teenager (og hendes forældre)