Den Store Bagedyst

Det blev ugen, hvor jeg…

hvid-kaffe-kop

… i går holdt min 25 års fødselsdag for 2 veninder med præcis en måneds forsinkelse. Det var helt perfekt, og jeg fik blandt andet et kaffekrus, som matcher mit baghoved. Sejt! Jeg ved godt, at det nærmest er lidt blasfemisk, med ligner den midterste streg, tryllestaven altså, ikke lidt en tissekone? Lidt?

… stod i kø bag en mand ved flaskeautomaten i min lokale Rema 1000. Mens han er i gang med at omsætte pantdåse nummer 57, går maskineriet i udu. Indrømmet, det er ret irriterende, men det er ikke noget af det værste, der kan ske her i livet. Han var tilsyneladende af en anden opfattelse; i hvert fald tager han dåse 58 og kaster den ind i væggen, og hans resterende Harboe Pilsner-flasker kyler han ind i en anden væg, mens han tordner væk fra butikken med ordene Det skal kraftedme være løgn mand. Jeg ved godt, at det ikke er specielt flinkt, men det flugter altså meget godt med den der ‘Du ved, du bor på Amager’-liste, som er under udarbejdelse.

… gik på Christianshavn med noget henrivende hæsligt progressive psytrance i ørerne, og det var først, da jeg krydsede en skrigende baby, at min ansigt pr. automatik begyndte at se lidende ud. På en meget irrationel måde beroligede det mig lidt, for jeg har været så babyhungrende på det sidste, at jeg seriøst var nået til det der ‘du-er-der ikke-endnu’-vink med en vognstang.

… havde følgende samtale med en gut, da jeg sad og forsøgte på at nyde mit eget selskab på en bænk ved DGI-byen:
*Fyren taler i telefon med en ven – meget Harlevsk dialekt *
Ham: Hey, der sidder en virkelig lækker pige… 2 sekunder…
Ham: Hey, du ser fandme drøn dejlig ud, gider du tænde min smøg?
Mig: Ellers tak.
Ham: Nå.. okay.. *kort pause* Hey, vil du ikke med mig til Aarhus?
Mig: Tjoh.. det er fristende. Hvad skal vi lave?
Ham: Bare ligge i min seng. Tage en fridag. Jeg laver noget lækker morgenmad til os.
Mig: Ellers tak, jeg bliver nok nødt til at tage på arbejde i morgen.
Ham (henvendt til ven i telefon): Hun sagde fandme nej! Hvad er det, jeg gør forkert?
Jyske fyre, ikk’å? De kan sgu noget. <3

… hilste på Jesper Langberg et sted på Amager. Jeg havde lidt lyst til at sige, at han ydede en imponerende indsats under krigen, men så kom jeg i tanke om, at han ikke er Kresten Skjern, selvom han jo er det. Og det burde han sådan set også have et stort tak for.

… fandt ud af, at kimen til en ny bestseller-roman er lagt. “Girl With The Eyeball Tattoo”. David Lagercrantz, du ringer bare for plot twists…

eyeball

 

Næste indlæg

Den Store Bagedyst