Huller i hovedet

Jeg konstaterer lige

at butikkerne for længst har introduceret hele julesortimentet af gode godter, og at det TIL STADIGHED vækker harme hos folk. Det ved jeg, fordi Judith og Jens rent faktisk bruger tid på at sætte sig ned for at skrive indignerede beskeder til Netto, fordi det åbenbart er dagligvarebutikkernes skyld, at de endnu engang ikke oplever the true Christmas Spirit. Jeg ville så gerne aftale med Judith og Jens, at de skulle gemme energien til en ny hobby. Bowling fx.

at to døgn i Aarhus simpelthen bare ikke er nok – og slet ikke når man, som jeg gjorde i denne weekend, går i totalt turistmodus, fordi der er så mange fine ting at vise frem. Med stor hjælp fra jer (min helt personlige Google, som Oliver misundeligt betegnede det) nåede vi følgende:

 • Burger og pommes på Burger Shack i Frederiksgade. Det er bare en af landets bedste.
 •  Et smut forbi Moesgård Museum blot for at kunne gen-konstatere, at det også bare er et af landets bedste.
 • Deres café serverede i øvrigt helt fortrinlig mad, kaffe og kage. Vi fik en MoMu-hotdog og en grillet sandwich. Førstnævnte var med en gigantisk grillet pølse (ikke stadion-typen) med chilimayonnaise og sprøde rodfrugter. Jeg fik også en MoMu-kage, som vel minder om en jordbærkage, den her var bare bedre. Priserne var forresten totalt anstændige, og servicen var perfekt jydegod, så næste gang jeg er i nærheden, kommer jeg nok forbi for en bid mad. Museumsudstilling eller ej.
 • Kaffe på Foodfein. Vi nåede ikke Great Coffee (som jeg har gæstet en trilliard gange, så JEG klarer den nok.)
 • En smut forbi Dokk1, Godsbanen, Mindeparken, Slottet, Trøjborg, Nordre Kirkegård, Tangkrogen, Frederiksbjerg, Øst for Paradis osv.. faktisk cirka over det hele.
 • Jeg fik også fremvist et af mine barndomshjem, som åbenbart er sat til salg igen. Selvom det langt fra var lykkelige tider i det hus, blev jeg alligevel en smule nostalgisk over gensynet (måske mest fordi jeg forbinder det med Hugo, ham min søde engelske bulldog, som desværre ikke er blandt os længere.)
 • At se Letbanen blive testkørt.
 • Først at spise aftensmad klokken 23 fra Gerners Grill. Det er vel også en slags Aarhus-kultur.
 • At drikke kaffe på Ingerslev Boulevard lørdag formiddag OG købe bolcher fra Honningbolchemanden. I véd, hvem han er.

img_3882

Kan endvidere konstatere, at…

der er lang vej igen, før Aarhus med rette kan kalde sig for cykelby. Magen til elendige turist/bycykler skal man da lede længe efter.

det er totalt typisk, at Molslinjen crasher, lige som jeg står og skal med den. Mig, mig, mig.

Grauballemanden bare stadig er herre klam, og det giver stadig mening, hvorfor han var den primære årsag til, at jeg altid sov med lyset tændt som barn.

img_3888

jeg virkelig er ude og skide over, hvad jeg gør, når jeg er færdig i praktik til næste år. Hvordan kan man seriøst vælge mellem Aarhus og København?

P3 bare sommetider er ufatteligt heldige med deres lyttere. Har I hørt Kamma og hendes banke banke på-vittighed? Hvis ikke, så gør det lige.

mit hår endnu engang matcher årstiden. I sommers var det lidt gult, og nu er det gråt. Til vinter bliver det nok hvidt, og til foråret skal jeg nok fortolke en mere moderigtig udgave af grøn, for jeg har på fornemmelsen at det ellers bliver ret grimt.

img_3902

2 farveanmeldelser bagude.

 

12 kommentarer

 • Marie

  Åh! Dit indlæg foresagede akut Århus-savn her hos mig i Grønland. Hvor har jeg dog fået smidt mange smagsprøver i nakken hos Honning-manden i tidernes løb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Honningbolchemanden. Aarhus står ikke uden ham!
   Men Grønland, dog! Hvad har bragt dig derop?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er det sgu da så fint med en opsummering på, hvad der kan fordrives tid med i Århus. Og endnu mere fint med en Oliver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hihi, tusind tak :-* ‘Fordrive’ er et super rammende ord, for det var lige netop, hvad det var.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Kære Karoline
  Jeg har brugt de sidste 5 dage på at læse din blog fra start til slut (oveni start på nyt job – så det har ikke været tidsfordriv, det har bare været godt) så jeg havde slet ikke set nyt indlæg. Og hvor er det godt at jeg fik det at trøste mig med, for er helt ked af at der ikke er mere at læse.
  Jeg glæder mig meget til at læse med i fremtiden!
  Og hallo, hvem er Oliver?

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Kæreste Matilde
   Din besked hører under kategorien ‘yndlings’. Det er så sindssygt for mig at høre, at nogle læser min blog fra start til slut uden at brække sig over mig. Jeg er super imponeret og super beæret på samme tid.
   Håber, at det går ræddi godt på det nye job, og så er jeg bare mega glad for, at du er med. Jeg skal nok prøve at producere lidt mere! TAK FoR DIG.
   Oliver-tråden må jeg hellere få samlet op på, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slyngede du seriøst bare lige Oliver ud i luften uden at fortælle nærmere om, HVEM han er? Eller er der et indlæg, jeg har misset? Hallo!

  PS: HEJ OLIVER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gjorde du nemlig; det er første gang vi har Oliver på banen ved navns nævnelse (ellers har jeg også misset et indlæg)! ❤️
   København. Bare vælg København. Det synes ham Oliver også, ikke?….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehehe, åh Gud. Jeg troede faktisk, at jeg havde gjort det på en totalt henkastet ‘ingen bemærker det’-måde, og det er dumt, for intet slipper din (eller jeres) næse forbi. :-*
   I forhold til byerne.. puha.. medmindre skæbnen bestemmer det, ender jeg nok med at trække lod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Hahaha jeg stemmer i! HEJ Oliver… sådan bare lige henkastet introduceret her😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hahahahaha! Han bliver sgu da helt overvældet af al den opmærksomhed. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA 😀 Oh Yes I did. Var ikke lige i mit opfindsomme Find på et alias-humør, selvom det havde gjort det hele meget nemmere nu.
   Hvis der bliver en historie, kommer den selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huller i hovedet