Not another #metoo.

Ting, der nok ikke ændrer sig som det første

… selv om man kan argumentere for, at det burde de.

ældre menneskers tilbøjelighed til at skabe en 7 meter lang kø ved føtex’ kasselinje, selv om alle selvbetjeningskasserne er ledige.

at en af mine naboer har en hund, som dagligt lægger kæmpe lorte uden for min hoveddør. Det må hunden selvfølgelig gerne, men det ville klæde den inkompetente lorteejer at samle efterladenskaberne op. Ellers træder jeg nemlig i det.

risikoen for at ens billeder bliver misbrugt på internettet. I den lettere ende af skalaen fik jeg forleden tilsendt nedenstående billede af min veninde, fordi de havde en Karoline-klon, som skabte en del problemer. Man kan næsten ikke forvente andet, når personen på billedet ser så tåbelig ud. Jeg er egentlig mest ked af, at nogen kan finde på at videresælge håndsprit.

hvidkaffe-tradono

hår i numsen.

cyklister med cykelhjelm, som cykler SMS’ende over for rødt lys. Det er lidt ligesom anoreksi: langsomt selvmord.

min følelsesmæssige afstumpethed og svigtende evne til ‘commitment’. Ja, jeg hænger lidt med fedtmulen.

sommertid.

piger, som i pigegrupper, lægger billeder op af deres graviditetstests for at spørge, om de mon er gravide. Jeg er ikke sikker, men jeg tror, at en læge har bedre forudsætning end Karina Chanel har til at kunne besvare dit spørgsmål.

Bubber som meningsdanner slash debattør på P1.

den evige splittelse mellem at være tynd eller glad.

influenzaer, som siger ja til alt, der munder ud i cash. Men som min gamle moder altid sagde: Penge er for evigt. Integritet er midlertidig.

Det kan Allerslev skrive under på.

Næste indlæg

Not another #metoo.