Not another #metoo.

Ting, der nok ikke ændrer sig som det første

… selv om man kan argumentere for, at det burde de.

ældre menneskers tilbøjelighed til at skabe en 7 meter lang kø ved føtex’ kasselinje, selv om alle selvbetjeningskasserne er ledige.

at en af mine naboer har en hund, som dagligt lægger kæmpe lorte uden for min hoveddør. Det må hunden selvfølgelig gerne, men det ville klæde den inkompetente lorteejer at samle efterladenskaberne op. Ellers træder jeg nemlig i det.

risikoen for at ens billeder bliver misbrugt på internettet. I den lettere ende af skalaen fik jeg forleden tilsendt nedenstående billede af min veninde, fordi de havde en Karoline-klon, som skabte en del problemer. Man kan næsten ikke forvente andet, når personen på billedet ser så tåbelig ud. Jeg er egentlig mest ked af, at nogen kan finde på at videresælge håndsprit.

hvidkaffe-tradono

hår i numsen.

cyklister med cykelhjelm, som cykler SMS’ende over for rødt lys. Det er lidt ligesom anoreksi: langsomt selvmord.

min følelsesmæssige afstumpethed og svigtende evne til ‘commitment’. Ja, jeg hænger lidt med fedtmulen.

sommertid.

piger, som i pigegrupper, lægger billeder op af deres graviditetstests for at spørge, om de mon er gravide. Jeg er ikke sikker, men jeg tror, at en læge har bedre forudsætning end Karina Chanel har til at kunne besvare dit spørgsmål.

Bubber som meningsdanner slash debattør på P1.

den evige splittelse mellem at være tynd eller glad.

influenzaer, som siger ja til alt, der munder ud i cash. Men som min gamle moder altid sagde: Penge er for evigt. Integritet er midlertidig.

Det kan Allerslev skrive under på.

21 kommentarer

 • Gitte

  Apropos ingenting: Hvis du på et tidspunkt anbefaler blogs igen, så tag evt. et kig på De Syrlige Drops. Jeg er lige så lige faldet over den, og jeg har allerede grinet højt og tænkt gode tanker. Fx det her indlæg: http://desyrligedrops.blogspot.dk/2017/10/er-du-homo-hva.html
  Som er skidesjovt på sådan en jeg bliver lidt lang i løgene over verden, men i det mindste er der nogen, der både kan prøve at kæmpe lidt og samtidig se ironien i verden-måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hvor er det fremragende. Tager altid mod gode tips! 😀 tjekker det ud med det samme. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Læser jeg imellem linjerne at der er knas i kærligheden? Synes ikke om :-/ Har været så glad på dine vegne, så håber jeg lidt har misforstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tak, du er godt nok sød. 😘
   Men jo, du har desværre læst helt rigtigt mellem linjerne. Der er noget bøvleri, og det er irriterende og usjovt – bla. fordi det er min skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Åhh det er jeg ked af at høre :-/ Men kender det fra mig selv, det man har med i bagagen kan være svært i forhold til nye forhold. For mit vedkommende er det tillid, da de sidste par kærester desværre har været af den utro slags og haft et lidt for løst forhold til sandheden. Jeg håber I finder ud af det, det kunne jeg godt unde dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er godt nok ualmindeligt sødt skrevet, synes jeg. Tusind tak, Charlotte. <3
   Ja, bagage. Den kan man desværre ikke se sig fri for, og jeg ville ønske, at jeg kunne sige noget, som hjalp dig. Men utro kærester – især når der har været flere – sætter deres spor. Selvfølgelig gør det det. Jeg håber virkelig, at du finder en måde at få det bearbejdet på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det er så tit jeg ‘møder’ cykelhjelms-iklædte cyklister, der kører som død og rædsel. Som om at deres hovedbeklædning giver dem lov – WTF!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   I KNOW. Det giver jo absolut ingen mening – støder hovedrystende på paradokset dagligt, og jeg vil virkelig, virkelig gerne vide, hvorfor de besværer sig selv med en cykelhjelm, når de ikke gør sig den ulejlighed at standse for rødt. Dumt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, dem med graviditetstestene… Altså – der er cirka EN MILLION opslag, som siger at hvis du kan se en streg, så er du gravid – uanset om den er tydelig eller svag. Hvis du er i tvivl så vent en dag eller to for fanden!!! Jeg er faktisk mere imponeret over at der findes nogen, som gider blive ved med at svare på det spørgsmål 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   De grupper der er jo en antropologistuderendes våde kandidatprojekt 😀 Jeg bliver dagligt forundret over, hvad der foregår derinde, for det er simpelthen en verden, jeg slet ikke er en del af.
   Men ja, kæmpe skulderklap til de tålmodige hoveder, der stadig har overskud til at levere beroligende svar. Det er godt gået!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   … der faktisk en undtagelse! Hear me out, min mor er læge og jeg har også fået det at vide 1000 gange, at blot der er en streg, så er du gravid. Men efter at have fået positive streger fire måneder i træk gik jeg ned i et dybt google-hul og fandt frem til at ( i hvert fald her i USA), så er tests med blå farve så shitty konstrueret, at farven meget nemt “løber” og/eller danner farve, når ens urin tørrer og derved giver en slags shadow line, som er tydelig nok at se, men som er lidt wonky og mere grå end blå. Derved bliver man snydt HVER måned, hvis man bruger blå-farve tests og ja, er uheldig som mig. Hvis man vil være sikker, så skal man bruge tests med rød farve, da de ikke så nemt danner disse shadow lines. Altså, jeg ved ikke, om danske tests er bedre, men bare lige for at sige, at man kan sagtens se en streg og ikke være gravid. Dertil går ca 75% af alle tidlige graviditeter til lige omkring menstruation, så du kan sagtens teste tidligt, få en streg og dernæst få din menstruation – det kaldes en kemisk graviditet. I det tilfælde taler testen jo sandt, da man ER gravid… men det er ikke en graviditet der holder, hvis streget fx ikke bliver tydeligere jo længere tid der går. Man bliver syg i hovedet af at dykke for langt ned i alle den slags internetfora – men ja, til masse forvirringen hører altså, at man godt (i USA i hvert fald) kan få en false negative. Så alle kvinder er ikke helt skøre i bolden – eller også har jeg nu været gravid fire gange i træk 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha. Jeg kunne aldrig finde på at hævde, at alle kvinder er skøre i bolden. Min anke gik udelukkende på, hvad man stiller op med en bunke graviditetstests, som giver tvetydige resultater.
   Lad os sige, at du har taget tre styks: den ene viser positiv, og de to andre er ‘løbet’/næsten umulige at få øje på. Hvad gør du?
   1. Venter og tager til lægen.
   2. Tager et billede af dine tests og lægger dem op på en Facebookgruppe med 35.000 medlemmer med teksten: Piger, er jeg gravid? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Yeah, jeg er helt enig i, at det altid er bedst at gå til lægen! Min kommentar gik på kommentaren om, at en svær streg altid er positiv – hvilket ikke er sandt rent praktisk, selvom det er det, som man altid får at vide. Men ja, altid altid gå til lægen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nårh! Selvfølgelig. Undskyld, Sofie! Vi er helt enige. Graviditetstests er lunefulde sataner.
   Lige noget helt andet.. bor du i USA?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeps, deraf brugen af de shitty tests herovre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg står sq også hellere i kø end jeg betjener mig selv.. Lad os få mere service og betjening, mindre selvbetjening (med mindre det betyder at jeg får min rullesteg billigere😏).. Men jeg er også 40 udenpå og 80 indeni👵🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha.. ja, jeg har læst mig frem til (på føtex’ facebooksides opslag fra besøgende) at mange – for det meste ikke yngre mennesker – af princip ikke tager selvbetjeningen pga. service.
   Men sådan helt ærligt. Vil du hellere stå i kø i 7-8 minutter end at bippe dig selv igennem med det samme? Begrund lige svaret. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Jeg synes det er besværligt, og faktisk oplever jeg ofte i netop Føtex, at der er kø ved selvbetjenings”anlæggene”, men ikke ved de alm. kasser 😳 (Unge msk. på Frb. er tilsyneladende meget glade for at betjene sig selv..). Så jeg slipper for overvejelsen.. 😉
   Men jo, 10-15 min. i kø kunne få mig til at klare det selv, og hvis jeg skulle købe noget, som jeg fandt vildt pinligt at købe😏. Kan ikke komme på hvad det skulle være, men som 12-årig ville jeg have købt bind o.l. på den måde, hvis det havde været muligt)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er faktisk sandt. Generelt er Føtex i Frederiksbergcentret et modbydeligt sted at være. Det samme gælder lidt for Fasanvej.
   Det er en god pointe! 😀 da jeg var syg, tog jeg altid selvbetjening, når jeg skulle have sødemiddel, tyggegummi og sukkerfri sodavand i stride mængder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Apropos nummer 1 skal folk med indkøbsvogn stoppe med at gå til selv scan-kasserne, når der med store skilte står “ikke for indkøbsvogne”! Medarbejderne i Bilka og Føtex må altså snart være lidt mere strikse, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Shit, det der er faktisk det værste! Jeg har altid lyst til at gå hen og prikke dem på skulderen og bede dem om at gå væk. Det gør jeg selvfølgelig ikke. Medarbejderansvar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not another #metoo.