Bloganbefalinger: MILKs

Kender du Typen? #Se&Hør-edition

Da jeg begyndte på Femsen, havde jeg ikke den fjerneste ide om, hvilke frynsegoder der fulgte med. En af dem er selvsagt, at jeg har adgang til stort set alle magasiner og ugeblade, når de kommer, duftende af tryksværte, direkte fra trykkeriet. Et af dem er Se&Hør, som vi alle elsker/hader eller bare elsker at hade.

Når bladet kommer ind, finder jeg straks frem til den mere kuriøse endesektion. I ved, den med manden og kvinden, som altid brillerer med deres fravær af påklædning. Der har egentlig aldrig været så meget andet i det end at more mig åbenlyst på andres bekostning, men den ekstra dimension er så altså opstået nu.

Ideen er ikke min egen, men tyvstjålet fra en eller anden studerende, som havde overtaget Journalisthøjskolens instagramprofil (ja, det er en thing.) Nu har jeg valgt at kalde det Kender du Typen? #Se&Hør-Edition, men Se&Hør-spillet kan også gå an.

Reglerne er som følger:

 1. Find en makker/modstander, som du kan dyste imod.
 2. Bladr om på de to nøgne mennesker på det bagerste sider. Sørg for, at I ikke kommer til at smugkigge tekstboksene. Disse skal dækkes til – eventuelt bare med en hånd.
 3. Nu skal den første spiller, ud fra billedet, gætte, hvad der står i tekstboksen. Start ud med navn, og kør videre til de næste punkter (alder, by, ’interesser’, ‘livret’, ‘3 ting på en øde ø’ osv.) når I har gættet rigtigt.
 4. Når første spiller har gennemført og svaret rigtigt på alle punkter, skifter I, og det er den anden persons tur til at gætte.

Heeey, er det ikke mega svært? Der findes jo 17.309 forskellige madretter og 2 milliarder ting at tage med på en øde ø?

Her bliver jeg nødt til at sige nej. Det er faktisk så tilpas nemt, at jeg forledes til at tro, at de er tvunget til at beskrive sig selv ud fra et afkrydsningsskema, hvor der maksimalt er 5 valgmuligheder ved hvert spørgsmål.

Hermed et par konstateringer, som kan gøre det nemmere for jer.

 • Tænk i forstæder og provinsbyer. De kommer MEGET sjældent fra større byer.
 • Mange af pigerne har dobbeltnavne, og fritidsinteresserne, der oftest går igen, er: Heste, gå i byen, hygge med venner og familie.
 • De fleste af mændene interesserer sig derimod for træning, fester og gaming.
 • Livret, som gør sig gældende for begge køn, er ALTID: Sushi (hvis vedkommende træner) ELLERS lasagne, boller i karry, spagetti med kødsovs, pizza ELLER bøf (med sovs og kartofler.)
 • Mændene er OFTE OFTE OFTE håndværkere.
 • Begge køn beskriver primært sig selv med ordene ‘sød, smilende, glad og fræk’.
 • Og til Øde Ø-spørgsmålet vil de fleste gerne hive deres kæreste med. Ellers vil de gerne have en båd, så de kan sejle hjem igen, mens de mindre pragmatiske blot ønsker sig en smartphone, hængekøje og nogle tændstikker.

GOD FORNØWLS’!

165bb918-fa3f-480b-846b-b8657d206def

12 kommentarer

 • Maja

  Jeg vidste slet ikke at Se & Hør havde en pendant til side9 pigen/manden. Man lærer noget nyt hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Åh jo, de er der trofast hver uge. Gerne en nøgen pige og en dude i flotte boxere. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fantastisk spil! Er jeg den eneste, der undrer mig over at Jeanette kun vælger 2 ting til øen..? Hun går helt glip af båd/smartphone/andre gode muligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, nej. 😀 Du er ikke den eneste. Hun er nok praktiserende minimalist. Eller ligeglad med regler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt genialt bil- og togspil føler jeg! 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   … og eftermiddags- og overspringshandlingsspil! Good for any occasion!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Cirka en tredjedel af tiden er mændenes livret “mors mad” eller “gratis mad”…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ah ja! Selvfølgelig! Klassikeren! Den havde jeg glemt, så TAK! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Må jeg også anbefale det erotiske digt, der er på første side af tv-programmerne, som de fleste sikkert overser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA 😀😀 hvor er det fedt, at du nævner DIGTET. Min medpraktikant og jeg har lavet en collage på arbejdet af de slibrige billeder med den guddommelige poesi. Det er ugens højdepunkt at se, hvad skribenten nu har fundet på. Desværre kan jeg ikke vedhæfte billeder i kommentaren, men jeg tror, at du ville synes om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er jo SÅ sjovt med den leg, for hold kæft hvor er deres svar bare gennemført klichéfyldte og forudsigelige. 😂
  Og så fik jeg også lige genopfrisket hvor forfærdelige jeg synes silikonebryster er – fred være med at nogle er glade for den slags, men jeg synes bare det er noget af det grimmeste der findes, især når de ikke er lavet pænt og hendes nipples peger i forskellige retninger?! What.. 😳😂

  Jeg forstår heller ikke helt at man stiller op til sådan noget når man har kæreste på? Min kæreste ville formentlig dø af skam hvis jeg gjorde sådan noget. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg er fuldstændig enig med svar-delen. Hvor ville jeg ønske for dem, at de brugte 5 minutter ekstra… det ville også gøre legen væsentligt sværere! 😀
   Well.. jeg er altså lidt splittet med babserne, for som du selv siger: fred være med det! Nogle kan bare bedst lide, at de er runde og strittende. Personligt afviser jeg ikke, at jeg selv får fyret noget i mine i dag, men så beder jeg nok om et lidt mere naturligt og fedtvævsagtigt look.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefalinger: MILKs