Bloganbefalinger: MILKs

Kender du Typen? #Se&Hør-edition

Da jeg begyndte på Femsen, havde jeg ikke den fjerneste ide om, hvilke frynsegoder der fulgte med. En af dem er selvsagt, at jeg har adgang til stort set alle magasiner og ugeblade, når de kommer, duftende af tryksværte, direkte fra trykkeriet. Et af dem er Se&Hør, som vi alle elsker/hader eller bare elsker at hade.

Når bladet kommer ind, finder jeg straks frem til den mere kuriøse endesektion. I ved, den med manden og kvinden, som altid brillerer med deres fravær af påklædning. Der har egentlig aldrig været så meget andet i det end at more mig åbenlyst på andres bekostning, men den ekstra dimension er så altså opstået nu.

Ideen er ikke min egen, men tyvstjålet fra en eller anden studerende, som havde overtaget Journalisthøjskolens instagramprofil (ja, det er en thing.) Nu har jeg valgt at kalde det Kender du Typen? #Se&Hør-Edition, men Se&Hør-spillet kan også gå an.

Reglerne er som følger:

 1. Find en makker/modstander, som du kan dyste imod.
 2. Bladr om på de to nøgne mennesker på det bagerste sider. Sørg for, at I ikke kommer til at smugkigge tekstboksene. Disse skal dækkes til – eventuelt bare med en hånd.
 3. Nu skal den første spiller, ud fra billedet, gætte, hvad der står i tekstboksen. Start ud med navn, og kør videre til de næste punkter (alder, by, ’interesser’, ‘livret’, ‘3 ting på en øde ø’ osv.) når I har gættet rigtigt.
 4. Når første spiller har gennemført og svaret rigtigt på alle punkter, skifter I, og det er den anden persons tur til at gætte.

Heeey, er det ikke mega svært? Der findes jo 17.309 forskellige madretter og 2 milliarder ting at tage med på en øde ø?

Her bliver jeg nødt til at sige nej. Det er faktisk så tilpas nemt, at jeg forledes til at tro, at de er tvunget til at beskrive sig selv ud fra et afkrydsningsskema, hvor der maksimalt er 5 valgmuligheder ved hvert spørgsmål.

Hermed et par konstateringer, som kan gøre det nemmere for jer.

 • Tænk i forstæder og provinsbyer. De kommer MEGET sjældent fra større byer.
 • Mange af pigerne har dobbeltnavne, og fritidsinteresserne, der oftest går igen, er: Heste, gå i byen, hygge med venner og familie.
 • De fleste af mændene interesserer sig derimod for træning, fester og gaming.
 • Livret, som gør sig gældende for begge køn, er ALTID: Sushi (hvis vedkommende træner) ELLERS lasagne, boller i karry, spagetti med kødsovs, pizza ELLER bøf (med sovs og kartofler.)
 • Mændene er OFTE OFTE OFTE håndværkere.
 • Begge køn beskriver primært sig selv med ordene ‘sød, smilende, glad og fræk’.
 • Og til Øde Ø-spørgsmålet vil de fleste gerne hive deres kæreste med. Ellers vil de gerne have en båd, så de kan sejle hjem igen, mens de mindre pragmatiske blot ønsker sig en smartphone, hængekøje og nogle tændstikker.

GOD FORNØWLS’!

165bb918-fa3f-480b-846b-b8657d206def

Næste indlæg

Bloganbefalinger: MILKs