13 grunde til at du får dårlig betjening (AF MIG)

Jeg giver, for at I skal give.

Halløjsa 🙂 Så blev det jul! Og i forbindelse med julens komme har jeg selvfølgelig jammet lidt med nogle juleartikler på Femsen, og jeg har lært en masse om, hvorfor det der med gavegivning bare er så enormt besværligt og krævende. En af grundene er, ‘at man giver gaver for at få gaver’, og lidt det samme princip vil jeg gøre brug af her. Jeg har desværre ingen gaver, kun et par tips i ærmet, og til sidst har jeg tænkt mig at række armen ud til jer, for jeg har brug for en slags ekspertise, jeg ikke selv besidder.

FRA MIG TIL JER

 • Horze er egentlig en hestewebshop (med et meget flot navn), men det er faktisk også en sand guldgrube for flotte og billige støvler. Kortskaftede læderstøvler – eller Jodphurs – er ret fashion, har jeg hørt, og de har et gigantisk udvalg. Jeg har selv et flot, sort par derfra, og INGEN har gennemskuet, at det er en staldstøvle.
  Edit: Fuck, Horze.dk er åbenbart et affiliatelink, så jeg har lige fjernet det. Klik derind og find ‘Jodphurs’!
 • Hvis jeg siger kalkun, hvad siger I så? Måske enten ‘Thanksgiving and stuffing’ eller ‘mega tørt og smagløst stykke protein’, men sådan behøves det heldigvis ikke at være! Kalkunlår er noget af det mest delikate spise, man overhovedet kan komme i nærheden af, hvis bare man tilbereder det korrekt. Korrekt = i lang tid ved lav varme! Krydr med salt, peber plus det løse. Kan købes i LIDL til 29 kroner for 800-900 gram (svarer til to lækre lamselår.)
  Til de ikke-kødspisende kan jeg varmt anbefale LIDLs veganerkøderstatning. Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal forklare, hvad det er, men jeg har fundet et billede af det her (det er dem i øverste højre hjørne.)
 • Vi fortsætter i afdelingen ‘Billige, men nice ting’, og endnu engang er det sko, der er i fokus. På webshoppen M and m kan man købe absurd billige mærkevaresneakers (og alt muligt andet.) Flotte adidas-sneaks til 237 kroner, anyone?
 • Jeg har bagt verdens labreste chokoladekage. Den blevet lavet på gefühl, hvorfor jeg ikke har de præcise mål klar, men I skal cirka bruge følgende: En pakke dadler, 100 gram smør, 2 spsk kakao, vanille, 1 tsk instantkaffe, lidt salt, 2 spsk mel/kokosfibre/mandelmel og lidt HUSK (eller et æg). Blend det hele sammen med en stavblender, hak nogle nødder og rør dem i dejen, put i et ovnfast fad og bag ved 190 grader i 20 minutter-ish. Hvis jeg var fan af is, ville jeg anbefale at spise is til.

 

HVAD JEG HAR BRUG FOR

 • Et husmoderråd for at undgå, at appelsiner går i fordærvelse. Hver jul laver jeg nellikeappelsiner, men de sidste par år har jeg oplevet, at mine orange frugter begynder at mugne efter en uges tid. Kan jeg undgå det?
 • På fredag skal jeg til Aller-julefrokost, og dresscode er RED CARPET. Problem: Jeg ejer ikke fint tøj. Derfor: Hvor finder jeg den perfekte julefrokostkjole? Mine krav er:
  Den skal være billig.
  Den skal gerne være rød.
  Den skal passe kropstype SBSR (Små Bryster, Stor Røv.)
  Den skal helst have en form for ærmer, men det er ikke et must.
  Den skal kunne være i min varetægt senest den 7. december.
  HJÆLP (gerne til en helt specifik kjole.)

Til sidst en lille gætteleg: Hvem ejer mon bilen? I får ét gæt.

hvidkaffebil

 

Næste indlæg

13 grunde til at du får dårlig betjening (AF MIG)