Såå... hader Karoline stadig sig selv?

Hvad flere års bloglæsning har lært mig #2

… hvis du er løbet tør for vedkommende ting at skrive om, skal du bare lave et eller andet super indforstået b2b-indlæg (fx om at kende sin annonceværdi som blogger. Eller om købte følgere på Instagram. Eller om algoritmer). (Du kan også bare skrive om ting, der gør dig glad.)

… at ’selvironi’ er et gennemkneppet begreb – primært brugt af bloggere, som ikke selv har det.

… at du FUCKING IKK KAN UDGIVE OPSKRIFTER MED KØD. FAT DET.

… at vi har meget forskellige opfattelser af, hvad ordet ‘budget’ dækker over. En basic tee til 399 hører ikke under den betegnelse.

… at alle i teorien har kimen til at blive store bloggere. Du skal bare have en kendt ægtefælle, en fortid i Reality-branchen eller være god til at vinkle dit liv i lister (ikke meget ulig denne.)

… det er o.k at lyve lidt. Er der fx en enkelt læser, som har spurgt ind til din hudplejerutine, må du godt påstå, at der har været tale om ‘gentagne forespørgsler’.

… at vi lever i så seriøs overflod, at vi efterspørger fremmedes ønskelister, for at vi selv har noget at skrive på vores egen.

… at hvis du er på herrens mark, hvad angår catchy overskrifter, skal du bare lægge ud med ‘Om…’ efterfulgt af et eller andet meget bredt og appellerende begreb (“Om høje forventninger til sig selv”.)

… at bloggin’ har mange personlige downsides.

Det har jeg selvfølgelig også lavet en liste om, men den kommer først i morgen. Det er også noget, jeg har lært – man må gerne være lidt irriterende. Det’ ok. 🙂

LÆS OGSÅ: Hvad flere års bloglæsning har lært mig (Det har bloglæsning også lært mig: husk at linke til relateret indhold!)

karoerglad

Næste indlæg

Såå... hader Karoline stadig sig selv?