Forbandede efteraber

Goddaw. I kan nu kalde mig Sort Kaffe.

73259dd9-6e28-46ef-acc3-80f46606802a

Hvad gør den gode blogger, når hun ikke længere kan skrive om alt det, der smadrer rundt i hendes hoved, fordi følelserne ikke kun er hendes egne, men en masse andres?

Holder hun sin kæft og stopper med at skrive?

Eller lader hun som ingenting og snakker om noget andet?

Hun gør helt sikkert det første, men det er jeg personligt ret dårlig til – i hvert fald for en længere periode. Når jeg nu har givet mig selv en mundkurv på (FOR NU) kan jeg ligeså godt få luft for noget af alt det symptomirritation, jeg (HELDIGVIS) stadig har.

På det seneste er jeg blevet irriteret over…

… al debat om Naturli’ Hakket, som om det først nu er gået op for de religiøse kødspisere, at supermarkeder tilbyder veganske fødevarer. Og så er jeg naturligvis også træt af, at det blendede planteprotein har været udsolgt cirka fra dag 1.

… at jeg ikke kan finde ud af, hvem jeg ligner. Nytårsnat havde jeg en samtale med en eller anden ung starut, som var håbløst starstruck over mig, fordi han er kæmpe fan af det, jeg gør. Han var overbevist om, at jeg var en eller anden TV-persona fra DR1 (… eller TV2), men han kunne desværre ikke huske mit navn. Det kunne jeg af gode grunde heller ikke.

… at mit smukke Isbjørneaskebæger er gået i stykker (pga. spøgelser) og mit andet askebæger er flækket på grund af frost. Det må være et kosmisk tegn.

… min tandbyld, som jeg endnu ikke har fået tilset af en professionel. Det er bare dumt.

… at jeg har brugt 70 kroner på en tur i Club Tan, hvilket på alle ledder og kanter er de dummeste penge, jeg længe har brugt. Efter 14 minutter (ja, det er hvad du får for den slags småmønter) var der stadig ikke en eneste sveddråbe på min ryg, og man kunne stadig se alle mine bumser i hovedet.

… sæson 8 af Modern Family.

… tanken om, hvordan verden mon så ud, hvis den gennem historien var blevet styret af kvinder. En kollega bemærkede tørt, at der nok ikke ville være alle de motorveje. Hehe. Nej. Og svenskerne var nok heller ikke blevet opfordret til at købe 7 dages proviant i tilfælde af testosteron hjerneblødning.

… coolest monkey in the jungle.

32 kommentarer

 • Naja

  Må desværre melde mig i koret af skuffede Modern Family fans. Kan til gengæld anbefale Weeds, lidt gammel og lidt skør, men rigtig god, når man kommer lidt i gang og så er der 8 sæsoner! Please Love me er også virkelig fin!
  Happy watching 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Seriøst.. har vitterligt ikke mødt en eneste, der bryder sig om sæson 8. Så er det bare, jeg tænker.. hvorfor er der ikke nogle, der har stoppet lortet? 🙁
   Og mænne tak, altid godt med nye serier!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Your’e the Worst er en af de bedste serier, ever. Sjovt persongalleri, skarp og sød. Find den på Netflix. Lovesick, også på Netflix, er utrolig charmerende og sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  jeg bruger snilde og min feminine charme til at skaffe mig plantefars (også kendt som: jeg har kysset lidt med en af slagterne i min lokale bilka engang). fredelige relationer mellem plantespisere og slagtere!
  the good place, bob’s burgers og brooklyn 99 er forresten gode 20ish minutter serier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   hahahaha, det er eddermaeme en fin kærlighedshistorie – han virker som en dejlig gut! Hold fast i ham. Kan du anbefale det så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg tror, han forvekslede dig med Motor Mille fra Ramasjang! (Eller Mille Gori, som hendes borgerlige navn er.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, jeg har lige googlet hende, og hun virker ret sej! Men ligner vi hinanden? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dit isbjørneaskebæger kan fås i shop dora på Værnedamsvej. Jeg så det i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   KAN DET?! Louise, du er en engel! Jeg ledte i flere år efter mit nuværende, og jeg kunne slet ikke bære tanken om, at der kunne gå så lang tid igen. TUSIND TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det var da så lidt. Kan godt forstå du er glad for det, det er meget fint ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ja.. eller.. det er vist afhængig af øjet, der ser (og hvad du indretter det sammen med.) 😀
   Endnu engang TAK TAK TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Modern Family blev dårlig for en del sæsoner siden, men nu har vi helt klart nået peak højden på forfærdelighed. Det er så hysterisk og ingen af karaktererne er likable længere. Det samme synes jeg faktisk er sket for New Girl (hvis du ser den).
  Findes der efterhånden nogle komedieserier på de der nogle-og-tyve minutter, der kan holde kadencen? If so, hit me up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hmm, jeg synes først, at den er blevet decideret dårlig nu her. Eller.. der var vist en sæson tidligere, som var lidt kritisk, men så rettede de op igen. Hvor er det trist, for potentialet er så stort. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke om det hele nu. 🙁
   New Girl har jeg desværre ikke set (ved hvilken sæson bør jeg stoppe?). Du skal HELT KLART se Scrubs (min yndlings nogensinde), Arrested Development, 30 Rock – gode, grineren og nogle-og-tyve minutter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Altid skønt at læse om dine frustrationer (og for den sags skyld alt andet du også skriver om) – jeg elsker din skrivestil og dine formuleringer! 😉
  Jeg tror måske ham nytårsstarutten forbinder dig med DRs korrespondent, Matilde Kimer. Nu har jeg hverken set dig eller Matilde i virkeligheden, men ud fra billeder er der lidt (LIDT) fællestræk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehehehe, åååh.. Anne.. du er alt for sød, og nu bliver jeg helt rosa og forlegen! 😀 Tak, altså!
   Matilde Kimer, den dygtige kvinde. Ikke for at dizze mig selv, men Matilde er virkelig lille og fin, og jeg er præcis det modsatte. Måske(?) er der et fællestræk eller to, men jeg tror ikke, at nogen ville forveksle os IRL. Men jeg sætter STOR pris på, at du byder ind på mysteriet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er så enig med Modern Family sæson 8. Fandme ærgerligt! Jeg tror maks jeg har smilet (ikke grinet) fire gange, og jeg har set 8 afsnit. Og alle gangene var det pga Phil (❤️)
  Kram til dig med alle de mange tanker i hovedet 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Lige præcis. Phil. <3 Han har det (næsten) stadig. De burde give ham sin egen spin-off (okay, Cam må også godt være med…) Jeg ville se det. 😀
   Tak for kramsi, det bliver jeg altid så glad for. Hæ hæ, lige en sidste bemærkning: Lige de sekund jeg modtog din kommentar, gik jeg forbi din kæreste (eller hans dobbeltgænger.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Med fare for at lyde vanvittigt stalkeragtig, så har jeg set dig i området, hvor jeg bor, og med den information du har givet om din residens, så tror jeg non, du bor nær mig. I Netto på Backersvej har de haft plantefarsen alle de gange, jeg har været der for nyligt. Måske er den et besøg værd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   På ingen måde stalkeragtigt! 😉
   Men det lyder jo skønt, jeg var ellers af den opfattelse, at der var meldt udsolgt landet over. Du er sikker på, at det ikke er Løgismoses plantefars, du har set i køledisken? https://loegismose.dk/media/4031/plantefars.jpg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

   Jeg er helt sikker! Lagde nemlig selv en i kurven (som min roomie troede, jeg havde købt til hende, så jeg har ingen melding på, hvordan JEG synes, det smager 😉).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HAHAHAHA, DAFUQ ROOMIE. ‘Troede, du havde købt til hende?’ Hun lyder.. snedig. 😀 Jeg håber, at du snart selv kan sætte tænderne i det grønne fars!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Uh. Uddybelse af irritation over sæson 8???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   WHERE TO BEGIN.
   Som Trine nævnte; ingen storyline. Totalt karikeret, overspillet og ligegyldigt. Alt for hurtige replikker, åbenlyse jokes og mangel på intelligent manus. Claire ser underlig ud, og der er ikke meget genkendelighed tilbage i karaktererne eller deres liv. Det er bare meget fald-på-halen/sitcom/dåselatter-agtigt.
   SÅ TRIST.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Okay…. Kan faktisk godt følge dig. Har lige genset sæson 1 – så er kontrasten til at tage og føle på 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ja, i allerhøjeste grad 🙁
   bliver altid så ærgerlig, når konge-serier pludseligt bliver elendige. De vanærer jo sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK for den med modern family. Den har fuuuuldstændigt mistet magien, og jeg kan berette at sæson 9 er værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Du har lige ødelagt min aften.

   (Jeg forstår, at den kommentar kunne lyde hård. Det var ikke sådan ment. Tak for advarslen.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ak, Modern Family. Min kæreste og jeg er ellers store fans, men tåler max to afsnit i træk af sæson otte. Hvorfor kan de ikke have en sammenhængende storyline overhovedet?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   SUK, jeg har det på helt samme måde. Snakkede med en kollega i dag, som er ved afsnit 15, og det bliver desværre ikke bedre (hvilket jeg inderligt havde håbet på!!!) OG NU KOMMER UNGTANTEN FANDME OG SIGER, AT SÆSON 9 OGSÅ ER SKOD. Det er ikke retfærdigt. 🙁
   Ingen storyline.. og hvad sker der for, at Phil næsten ikke er der? Han er den eneste, som stadig har charmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg er helt enig i skuffelsen over Modern Family, men jeg synes stadig Cam og Mitchell har et par scener der fungerer. Og ja, self. Phil! Børnene (specielt Luke! og de to mindste) skulle have været fyret for længe siden efter min mening! Og Claire bliver mere og mere mærkelig. (tror hun må være på en eller anden form for drugs?) MEN ja, jeg så hele sæson 8 færdig kun for Phil, Cam og Mitch.
   og seriøst? kommer der en sæson 9? Troede helt sikkert det var final afslutning denne gang. Ikke mere suppe på den høne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ja, det vil jeg give dig ret i. Det er bare lidt, som om man ikke kan værdsætte det ligeså meget, når konteksten er så tynd.
   Sæson 9 er allerede ude i USA (mener jeg…) men så vidt jeg kan forstå, er den også bare en stor fejl. Tror bare, at jeg lader, som om Modern Family stoppede ved 7. sæson. Sådan.. i al respekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbandede efteraber