Forbandede efteraber

Goddaw. I kan nu kalde mig Sort Kaffe.

73259dd9-6e28-46ef-acc3-80f46606802a

Hvad gør den gode blogger, når hun ikke længere kan skrive om alt det, der smadrer rundt i hendes hoved, fordi følelserne ikke kun er hendes egne, men en masse andres?

Holder hun sin kæft og stopper med at skrive?

Eller lader hun som ingenting og snakker om noget andet?

Hun gør helt sikkert det første, men det er jeg personligt ret dårlig til – i hvert fald for en længere periode. Når jeg nu har givet mig selv en mundkurv på (FOR NU) kan jeg ligeså godt få luft for noget af alt det symptomirritation, jeg (HELDIGVIS) stadig har.

På det seneste er jeg blevet irriteret over…

… al debat om Naturli’ Hakket, som om det først nu er gået op for de religiøse kødspisere, at supermarkeder tilbyder veganske fødevarer. Og så er jeg naturligvis også træt af, at det blendede planteprotein har været udsolgt cirka fra dag 1.

… at jeg ikke kan finde ud af, hvem jeg ligner. Nytårsnat havde jeg en samtale med en eller anden ung starut, som var håbløst starstruck over mig, fordi han er kæmpe fan af det, jeg gør. Han var overbevist om, at jeg var en eller anden TV-persona fra DR1 (… eller TV2), men han kunne desværre ikke huske mit navn. Det kunne jeg af gode grunde heller ikke.

… at mit smukke Isbjørneaskebæger er gået i stykker (pga. spøgelser) og mit andet askebæger er flækket på grund af frost. Det må være et kosmisk tegn.

… min tandbyld, som jeg endnu ikke har fået tilset af en professionel. Det er bare dumt.

… at jeg har brugt 70 kroner på en tur i Club Tan, hvilket på alle ledder og kanter er de dummeste penge, jeg længe har brugt. Efter 14 minutter (ja, det er hvad du får for den slags småmønter) var der stadig ikke en eneste sveddråbe på min ryg, og man kunne stadig se alle mine bumser i hovedet.

… sæson 8 af Modern Family.

… tanken om, hvordan verden mon så ud, hvis den gennem historien var blevet styret af kvinder. En kollega bemærkede tørt, at der nok ikke ville være alle de motorveje. Hehe. Nej. Og svenskerne var nok heller ikke blevet opfordret til at købe 7 dages proviant i tilfælde af testosteron hjerneblødning.

… coolest monkey in the jungle.

Næste indlæg

Forbandede efteraber