Alternativer til at slå din overbo ihjel

I anledning af i dag vil jeg hurtigt dele Manusfestet med jer.

763e3a49-a2f1-4d31-ae03-4deedc75ba90

I går faldt jeg over noget meget sjovt (hos Maren Uthaug): ManusFestet –  Til alle os, der gerne vil skrive film og TV-serier, som gør folket trygge og opnår støtte af Film- instituttet og TV-stationerne. Så går du med en kunstnerspire i maven, så hav det her in mente. Har du ingen umiddelbar ambition om at udkomme på papir eller et lærred, så tjek det lige ud alligevel. Det er skægt. Og lidt tåkrummende. Jeg lover.

En sjov sidehistorie er, at Everyday Sexism Project Danmark havde delt Manusfestet på deres side, hvilket resulterede i en masse sure kommentarer fra folk, der ikke havde gennemskuet satiren. Sådan er det jo, når virkeligheden rent faktisk bare er helt og aldeles langt ude. Derfor: Fight on!

Næste indlæg

Alternativer til at slå din overbo ihjel