Kuk kuk, mor

Så hold da mund, brokkehoved

hp

Hvis der skulle side nogle derude med det indtryk, at jeg bruger det meste af min tid på at være irriteret eller ked af det, så bebrejder jeg jer ikke. Heldigvis er jeg i den priviligerede situation, at jeg faktisk bruger det meste af min tid på at være ganske glad og hverdagstilfreds.

Så her er lige en hurtigt punkt for punkt-fremstilling af, hvad jeg har lidt optur over for tiden.

… det faktum, at der helt seriøst findes en facebookgruppe kaldet ‘Mig Og min Actifry’ med 36.000 sprudlende aktive medlemmer, som alle omtaler deres køkkenmaskine som en kær hund. Jeg er selvfølgelig selv blevet medlem, og jeg ved nu, at der ikke findes den madret, du ikke kan tilberede med en Actifry, såfremt du mere eller mindre er ligeglad med resultatet.

… at jeg, efter 6+ måneder på min nuværende bopæl, har fundet ud af, at min vaskemaskine også er en tørretumbler.

… mit nylige første køb på Tradono. Jeg er nok lidt traumatiseret, hvad angår online genbrugshandel, men hende her, en super sød nordjyde, havde et par sko til salg til den nette sum af 250 kroner. Da vi skulle ordne betalingen, pruttede hun sig selv ned i pris med ordene “ved du hvad, du kan bare få dem for 200!”. Det er fandme god stil.

… at temperaturen og den konstante stormvind selvfølgelig er super nedtur, men til gengæld har jeg snart ligeså gode cykelben, som jeg havde i Aarhus.

… mit nye nipple-smykke, som både er makabert stort og meget flot på samme tid. Faktisk er det så voldsomt, at min højre brystvorte konstant er spændt ud til et punkt, hvor det nærmer sig S/M-lignende tilstande. Jeg er ret sikker på, at der er gang i en voldsom inflammationslignende tilstand, som sandsynligvis vil have negative amme-senfølger, men lige nu betyder det altså bare, at min brystvorte er maje følsom, og jeg nærmest ikke kan iføre mig en ren t-shirt, før min hjerne tror, at der er hanky panky coming up. Det nyder jeg lige, så længe det varer.

… at jeg nu kan tage 10 ægte armbøjninger i streg. Jeg har aldrig nogensinde tidligere formået at præstere noget som helst på den front, medmindre jeg er gået på knæ.

… begrebet ‘Poseidons Kys’, som jeg netop er blevet introduceret for. Urban Dictionary: “When water splashes up from the toilet onto your butt from your poop dropping into the water.” he he, det er da sjovt.

… mennesker, med en hjertesag:

hjertesag

… og mennesker, der er villige til at tage deres sag to the next level for at understrege en pointe:

bacon

 

… og følgende scenarie: At få sin skøre tæve til at pisse på en ægløsningstest. Please, se det lige for jer.

aegloesning

Næste indlæg

Kuk kuk, mor