Kuk kuk, mor

Så hold da mund, brokkehoved

hp

Hvis der skulle side nogle derude med det indtryk, at jeg bruger det meste af min tid på at være irriteret eller ked af det, så bebrejder jeg jer ikke. Heldigvis er jeg i den priviligerede situation, at jeg faktisk bruger det meste af min tid på at være ganske glad og hverdagstilfreds.

Så her er lige en hurtigt punkt for punkt-fremstilling af, hvad jeg har lidt optur over for tiden.

… det faktum, at der helt seriøst findes en facebookgruppe kaldet ‘Mig Og min Actifry’ med 36.000 sprudlende aktive medlemmer, som alle omtaler deres køkkenmaskine som en kær hund. Jeg er selvfølgelig selv blevet medlem, og jeg ved nu, at der ikke findes den madret, du ikke kan tilberede med en Actifry, såfremt du mere eller mindre er ligeglad med resultatet.

… at jeg, efter 6+ måneder på min nuværende bopæl, har fundet ud af, at min vaskemaskine også er en tørretumbler.

… mit nylige første køb på Tradono. Jeg er nok lidt traumatiseret, hvad angår online genbrugshandel, men hende her, en super sød nordjyde, havde et par sko til salg til den nette sum af 250 kroner. Da vi skulle ordne betalingen, pruttede hun sig selv ned i pris med ordene “ved du hvad, du kan bare få dem for 200!”. Det er fandme god stil.

… at temperaturen og den konstante stormvind selvfølgelig er super nedtur, men til gengæld har jeg snart ligeså gode cykelben, som jeg havde i Aarhus.

… mit nye nipple-smykke, som både er makabert stort og meget flot på samme tid. Faktisk er det så voldsomt, at min højre brystvorte konstant er spændt ud til et punkt, hvor det nærmer sig S/M-lignende tilstande. Jeg er ret sikker på, at der er gang i en voldsom inflammationslignende tilstand, som sandsynligvis vil have negative amme-senfølger, men lige nu betyder det altså bare, at min brystvorte er maje følsom, og jeg nærmest ikke kan iføre mig en ren t-shirt, før min hjerne tror, at der er hanky panky coming up. Det nyder jeg lige, så længe det varer.

… at jeg nu kan tage 10 ægte armbøjninger i streg. Jeg har aldrig nogensinde tidligere formået at præstere noget som helst på den front, medmindre jeg er gået på knæ.

… begrebet ‘Poseidons Kys’, som jeg netop er blevet introduceret for. Urban Dictionary: “When water splashes up from the toilet onto your butt from your poop dropping into the water.” he he, det er da sjovt.

… mennesker, med en hjertesag:

hjertesag

… og mennesker, der er villige til at tage deres sag to the next level for at understrege en pointe:

bacon

 

… og følgende scenarie: At få sin skøre tæve til at pisse på en ægløsningstest. Please, se det lige for jer.

aegloesning

19 kommentarer

 • Malene RM

  Hahahaha 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er forholdsvis forvirret vedr. bacon-situationen. Er det ikke netop pointen med bacon, at det primært er fedt? Bacon laves af flæsk, hvilket da så vidt jeg ved netop af en meget fedtholdig del af grisen.
  Jeg er simpelthen både imponeret over vedkommendes dedikation til at bevise sin pointe OG virkelig underholdt over, hvor meget han/hun formår at ramme ved siden af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Øh, jo.. Du har en ret væsentlig pointe. Jeg mener også, at bacon er 50-60 procent fedt, smager af salt, og at det cirka er derfor, så mange elsker det skidt.
   Til trods for baconmisforståelsen skal vedkommende rigtigt nok have 10 point for dedikation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Poseidons kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ja? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Mine mange grinende smileys er forsvundet fra min kommentar 😛 Var bare FLAD af grin over begrebet! :’D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   NÅRH, HAHAHAHA 😀 Så er jeg med igen! Lige der er smileys meget væsentlige! Jeg grinte også selv – i meget lang tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh der findes hvis specifikke tests til hund ang ægløsning….

  Lyder ellers som nogle gode ting for tiden… håber weekenden har været god, jeg nød solen idag… den minded mig dog om vinduer der trænger til pudsning 😑 men hey solskin 😃🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, det anede jeg ikke! Synes bare, at det virker som et komisk scenarie 😀
   Og taj, jeg håber også, at din weekend var dejlig! Et hurtigt tip: i Normal kan du købe vinduespudse-servietter til 10 kroner! Jeg købte en pakke i går og fjernede det værste snavs på 5 minutter. Klar anbefaling herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næ men tror ikke lige det en hjemme test til tis….. om den til mennesker kan bruges ved jeg ikke…. altså ved jo kun at det kan testes…. men ja senatet med at få hund til at tisse på bestemt pind…. 😂

   Desværre ingen normal her i kommunen 1 time plus til nærmeste… ville gerne checke dem ud.
   SåDan servietter lyder perfekte til hunde snude vinduet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Øv, det var en skam! Det tænker jeg også, de ville være perfekte til. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SL

  Du er et lyspunkt, sgu! Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, NÅÅÅRH :-* Det er du fandme også med sådan en kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Der er simpelthen nogle mennesker, der går for meget op i bacon. Jeg synes, at det er dejligt med et mere positivt indlæg fra dig. Jeg vil dog også sige, at jeg ikke havde indtrykket af, at du er sådan en, der går og er ked af det hele tiden. Man kan også hurtigt komme til at dyrke det triste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   ØH JA. Bacon er simpelthen så.. ligegyldigt. Altså helt ærligt – hvem ville ikke vælge en god pølse eller bøf over bacon?
   Og tak! Det er jeg glad for. Er altid bange for, at jeg virker trist og mega nedtrykt, hvis jeg – et par indlæg i træk – kun har skrevet om halvnederen ting. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg har aldrig tænkt, at du var den særligt irriterede eller triste type. Nærmest tvært imod. Jeg kan godt lide at du (ofte) skriver om lidt tungere emner, men altid på en god og virkelig reflekteret måde. Aldrig på en “ynk mig” (i mangel af bedre udtryk) måde.
  Ikke at der er noget galt med den måde, hvis det er det man har lyst til! Det er bare ikke det indtryk dine indlæg efterlader hos mig.
  Har desuden aldrig forstået folk der brokker sig over indlæg/skrivestil/what-ever, det er vel netop pointen med en blog, at man kan skrive om hvad man har lyst til. På samme måde som det står læserne frit for, ikke at læse indlæg hvis emnet ikke interesserer/tonen ikke lige fanger en eller hvad det nu kunne være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det synes jeg godt nok er rart at få at vide. Jeg tror også, at det er noget med at ramme en hårfin balance, og det er virkelig svært for mig selv at se, om jeg gør det. For jeg håber inderligt, at der altid skinner lidt humor igennem, når jeg skriver om lorten, men det er jo kun modtageren, der kan vurdere, om jeg lykkes med det. Og det er jeg SINDSSYGT glad for, at det åbenbart gør. 😀
   Er helt enig med det sidste! – men på den anden side ville det også være ærgerligt, hvis alle pludselig bare forsvandt, fordi jeg ligeså godt kunne hedde depribloggen.dk i stedet. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uh kan vi ikke få et link til det omtalte piercingssmykke?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuk kuk, mor