Blogger. Sådan bliver du likeable.

7 skønhedsprodukter, jeg gerne vil anbefale

Ved flere lejligheder har jeg skamrost Basiron og syrepeeling, fordi det er to ting, som kan holde min hud på et nogenlunde pænt niveau. Selv om jeg har rundet de 25 for længst, får jeg stadig bumser en masse, men til trods for det sker det alligevel fra tid til anden, at søde mennesker tager sig tid til at komplimentere min hud. Jeg véd for a fact, at min hud er grim, så det må jo betyde, at nogle af de camouflageprodukter, jeg putter i hovedet, virker en smule.

Og det er der, jeg starter mine anbefalinger; ved ansigtshuden.

Foundations, som dækker bumser, ar og mørke rende

1. MAC Pro Longwear Foundation (cirka 270 kroner)

2. Estée Lauder Double Wear Foundation (cirka 300 kroner)

INDTIL JEG VAR omkring 20 år gammel, troede jeg, at en god foundation til akneramt hud var en tyyyyyyk formular, som bare skulle ligge som en orange maske ovenpå mit ansigt. Retrospektivt har det set ret dumt og usundt ud, og jeg tror også, at min hud var ret træt af, at den cirka aldrig fik lov til at trække vejret en smule. Begge disse foundations er meget dækkende, men de ligger alligevel ret let. Desuden har jeg også – alt for sent – erfaret, at jeg åbenbart har en gul undertone(??), hvilket kan være ret svært at få foundations, der også har. Så render I rundt med det problem, at alle foundations enten får jer til at ligne lyserøde grisebasser eller poletpiger, så er det måske, fordi I også trækker gul op; og så er MAC og Estée Lauder et godt sted at gå hen.

En pudder, som redder mig sidst på dagen

3. Clinique Almost Powder (priser fra 222 kroner og op)

FAKTISK HAR JEG ALTID betragtet pudder som et ret overflødigt produkt, men det har nok bare været, fordi jeg ikke var stødt på en ordentlig en af slagsen. Det er jeg så nu, den er fra Clinique, og den er lidt dyr. Jeg er især glad for den, hvis jeg skal ud om aftenen og ikke magter at lægge ny makeup. Den er ret god til mørke rende og skinnende pander.

Gode mascaraer i to forskellige prisklasser

4. Lancôme Grandiôse Extrême Mascara (260 kroner)

5. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara (jeg mener, at den kostede cirka 30 kroner i Bilka)

EGENTLIG KUNNE JEG have anbefalet så mange andre (men vi ved jo godt, at Helena Rubinstein laver geniale mascaraer) så nu vil jeg anbefale et par, som jeg med glæde bruger for tiden. Den ene fra Essence er imponerende god, hvis man tager prisen i betragtning. Jeg fik faktisk min første af Miriam (det fortryder hun nok nu), og da den var brugt op, blev jeg nødt til selv at investere i en ny. Den er IKKE lige så god som Lancômes, men det ville nærmest også være for meget at forlange.

4bd43552-3e53-400c-a3a1-f4955071bb14

Den permanente brynfarve, der gør mig så glad og markeret

6. RefectoCil øjenbrynsfarve (Farven koster cirka 30 kroner, og Oxidant-væsken koster omkring de 60)

JEG DYRKER DET SORTE LOOK (undtagen på toppen af hovedet) og har gjort det i mange år. Derfor har jeg også været gennem de fleste permanente brynfarver, og det er altså denne, jeg er gladest for. Prisen er god, og man kan altid købe den på tilbud et eller andet sted på nettet. Developvæsken holder til en milliard farvninger (eller mere), så det er kun farven, der skal holdes øje med. (Dén tube med farve, jeg har nu, er der stadig noget tilbage i, og jeg købte den for snart et år siden.) Jeg bruger forresten farve nummer 3, som er brunsort. Men mest sort.

0108b686-74ad-48f5-a2d7-51227cc33062

Jeg synes, I fortjener at vide, at denne farve godt kan give et look, jeg kalder ‘Hej, jeg har tegnet mig i panden med en stor, fed sprittusch’ det første døgns tid efter farvning. Men tab ej mod! Det går hurtigt væk igen, så kan jeres forfængelighed leve med, at I er lidt halvkiksede for en stund, bør I helt sikkert prøve det af.

 

skaermbillede-2018-04-03-kl-17-10-58

Convenience-produktet, jeg hyper over

7. Vatrondeller med makeuprens, købt i Normal til cirka 9 kroner for en pakke.

DE FLESTE AF OS véd, at det er ret sjovt at gå med makeup – altså lige til vi gerne vil have skidtet af igen. Selvfølgelig er det altid fedest, hvis man magter hele vandbadsrutinen, men HVIS man allerede har lagt sig i seng, kan det være ret svært og irriterende at rejse sig op igen. Og det er her, COTTONPLUS med WATER ACTIVATED CLEANSER kommer ind i billedet (hahahaha, jeg sværger, jeg får ikke penge for det her). Fyr lidt vand på (eventuelt fra det drikkeglas, der allerede står ved siden af sengen) og dab dab dab, rent ansigt. Min erfaring er, at de fungerer væsentligt bedre end renseservietter, som ligesom aldrig formår at fjerne mere end 60-70 procent af éns mascara.

3118513c-8744-408f-84d0-acaa515340cd

 

Jeg er lidt ærgerlig over, at de fleste af produkterne er ret pricey; til gengæld bruger jeg stort set ikke andet i det daglige, så på en måde bilder jeg mig selv ind, at det går op i sidste ende. 🙂

9 kommentarer

 • Jeg skal så meget have fat i vatrondellene med rens fra Normal – tak for tippet :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Velbekomme. Håber, de stadig er der. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fedt og udførligt indlæg! Er også selv kæmpe fan af Estee Lauder double wear

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Den er sgu også en vinder!
   Og tusind tak, det er jeg VIRKELIg glad for, at du synes. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har selv haft meget akne fra jeg var omkring 15 til de 35. Først her forstod jeg at det ikke var teenage hud jeg havde.
  Jeg fik derfor en henvisning til en dygtig hudlæge på Frederiksberg og 3 måneder senere havde jeg den smukkeste hud. Holdt helt op med at bruge diverse foundations og dækstifter. I dag 3 år senere har jeg haft i alt 3 bumser. T R E.
  Så det jeg ville frem til er at jeg ville ønske jeg havde fundet den hudlæge meget før… overvej om det ikke var noget for dig også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tre?! Hvordan er det overhovedet muligt? Det lyder jo som drømmen.
   Nu bliver du altså nødt til at fortælle lidt mere 😀 Hvem var din hudlæge, og hvad blev der gjort?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Hun hedder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  HTH’s ansigtscreme fra Normal er også en syrepeel og den kan jeg virkelig anbefale, lige apropos!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger. Sådan bliver du likeable.