Kærestevold

Lorten, der bliver ved med at give


… men kunne ligeså vel være navngivet: det sure, de søde, og noget om lort. 

De sidste par uger har jeg leget lidt med tanken om at blive AmagerAktivist, for det er sådan med Amager, eller i hvert fald Sundby, hvor jeg bor, at en stor del af befolkningen er en flok inkompetente mennesker, som har besluttet sig for at holde hund. Jeg forstår dem godt. Hunde er mega nice. Men når de skider, hundene altså, skal man samle lorten op. Ellers er man ikke kvalificeret til at være hundeejer. Der er så absurd mange hundelorte og hundelorteposer på fortovene, at det er lidt som at lege Jorden er Giftig – bare i lorte-edition. Det ville jeg gøre noget ved, hvormed AmagerAktivist kommer ind i billedet. Da jeg i aftes kom hjem og stillede min taske fra mig, havde jeg noget brunt på fingrene. Først kunne jeg ikke lige huske, at jeg havde spist chokolade. Det havde jeg så heller ikke, det var bare lort; sikkert fra en sød hund ejet af et elendigt menneske.

Efter mange års problemer med at tage selfies, har ViUnge-redaktionen lært mig, at der findes en “Selfieknap” på min iPhone. Det er bare den knap, man bruger til at skrue op for lyden med; den kan man åbenbart også tage billeder med. Var I klar over det, eller er jeg bare endnu mere teknisk inkompetent, end jeg gik og troede?

I sidste uge fik jeg en venneanmodning af Nils Pinborg på Facebook. 2 minutter efter var den væk igen. Man (=jeg) ville ellers mene, at en mand som ham nødvendigvis måtte have superjordiske stalking-skills. Åbenbart ikke.

For efterhånden længe siden var jeg i biografen og se en virkelig dårlig film. Ved I hvem, der også var i biografen? Lisa Lents og hele hendes Miss Danmark-entourage. Som jeg ser det, kan man opsummere et passende biograf-outfit med ordene ‘alt i jogging’, og jeg kan nu konstatere, at Lisa Lents-jam ikke har det på samme måde. Faktisk troppede de alle op i enten lårkort eller balkjole, stiletter og det dersens diskrete Miss Danmark-silkebånd, man har hængende over halsen. Da filmen var slut, og de fleste øvrige filmtilskuere var taget fra Palads, stod de på balkonen, nægtede at flytte sig, hvilket stort set umuliggjorde, at menigmænd kunne passere noget som helst. Det gjaldt også en biografmedarbejder, som vist egentlig bare prøvede at passe sit arbejde, og da vedkommende uheldigvis kom til at skubbe til Lisa Lents, lavede hun et move, som var en fodboldspiller værdigt; hun kastede sig dramatisk bagud og vendte sig forarget mod en af de andre Miss Danmark-ansatte, mens hendes mund formede ordet ‘KÆLLING’, hvorefter de stod og trash talkede den pågældende biografmedarbejder. Sååå… hvis I skulle være i tvivl, så er det der ‘hvis man er Miss Danmark, er man et sødt og godt menneske’-mantra, de konstant blabber om, givetvis noget bullshit. Men.. det var I nok ikke i tvivl om.

Mit mest nærværende problem de sidste par uger har været, at jeg konstant har haft lidt dårlig mave. Faktisk har jeg på flere gåture været totalt tæt på at lave i bukserne, og jeg har (nærmest bogstaveligt) været helt ude og skide over, hvad fanden det var, der pinte min stakkels mave i så foruroligende grad. Nu har jeg så erfaret, at de lækre havregrynscookies, jeg har gået og snacket hjerteligt af, foruden havregryn primært indeholder kostfiberen oligofruktose, og dét, mine venner, svarer for min mave cirka til et shot bestående af Magnesia og hørfrø.

—-

Jeg har taget mig en forlænget weekend i Aarhus, og den er desværre ved at være slut nu. I går aftes var jeg inviteret hjem til min ekskæreste, som stadig bor i den lejlighed, han lige var flyttet ind, da vi slog op. På cirka samme tidpunkt gav jeg ham min elskede sofa, og den står der sgu stadigvæk! Faktisk fik jeg forsikring om, at hvis jeg ender som hjemløs til sommer, er jeg velkommen til at rykke ind på den igen. Se, det hele skal nok løse sig.

hilsen hende, der stadig ikke ved, hvor i landet hun skal bo, når praktikken er slut

ps. de våde pletter er bare vand og Ajax. Påstod han.

ebdfab96-3352-4e2c-8cdb-4f4587011078

21 kommentarer

 • Heidi

  Jeg bor også på Amager og er SÅ enig. Hvorfor samler de ikke de lorte op? Er endda selv hundeejer og endte den anden dag med at samle en lort op i en af de billige H&M-handsker, fordi jeg havde glemt en pose. Det er måske en smule ekstremt, men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at efterlade den og tænkte, at det forhåbentlig alligevel er slut med at bruge handsker i denne sæson…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, kæft hvor er du sej, Heidi. Der er helt afgjort mange, der ikke var gået så langt, men respekt!
   Og jeg kan simpelthen ikke svare dig på spørgsmålet. Jeg er selv i syv sind. Undrer mig dog allermest over dem, som rent faktisk samler lortene op, men bare kyler posen på jorden? Det er jo dobbelt op på skod!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Respekt for det med handsken…. det havde jeg nok ikke gjort…

   Og ja dem der smider posen wtf

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej Karoline!
  Jeg i i flere måneder nu ikke kunne læse dine indlæg på hverken bloglovin’ eller når jeg søger på den på nettet. Den bliver bare ved og ved og ved med at genindlæse og siger til sidst der er problem med hjemmesiden. Kender du en evt grund til det? Er så ærgerlig over ikke at kunne læse med 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hej Nynne!
   Hvor er jeg glad for, at du siger det (selv om det selvfølgelig er et mega nederen problem!)
   Hvilket device bruger du? iPad, iPhone, Android-noget, pc…? Så vil jeg lige følge op med det samme. 🙂
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Hej Karoline, jeg har samme problem som Nynne i lang tid nu. Jeg bruger bloglovin på iPhone.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hej Simone!
   UGH, hvor er det bare mega frustrerende! Jeg har givet lyd til Daniel fra BD, og han har prøvet at fikse noget ved min host. Er det måske bedre nu? Ellers må du endelig sige til igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

   Jeg bruger iPhone og iPad og den virker stadig ikke her 🙁 bruger bloglovin’ på telefonen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   For fanden! Jeg bliver snart EKSTRA frustreret. 🙁
   Tak for meldingen, jeg siger det videre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Samme problem! Den stejler hver gang. Læser bare fra min iPhone. Hverken safari eller crome
   gider lege med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er jo totalt kritisk!!
   Skal jeg til at sige op på Bloggers Delight, eller hvad skal der ske?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melder lige med i frustration…
   Læser på Samsung tablet
   Læser bedst indlæg i samsunfs egen browser.
   Men kan ikke skrive svar på kommentar der, så må jeg bruge Chrome men der spære kommentarfelt så jeg Næsten ikke kan se hvad jeg skriver, ….
   Har skrevet til bd, det blev rettet in2 dage så samme problem….. tror muligvis de ikke fattede det…
   Alle de problemer gør jeg ikke følger nye på bd…. det jo ikke tilmat holde ud…. + der er stadig reklamer som blokere hele skærmen og ikke kan lukkes (reloade side og håb de ikke kommer igen)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig alle dine indlæg og læser troligt med hver gang du har postet et nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er jeg fandme glad for at høre, Christina. Tak, fordi du er med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S.

  Puuh, Miss Danmark og Lisa Lentz… Sjældent jeg har måtte opgive at se en programrække færdig (“Miss Perfect”, DR3), fordi det alligevel provokerede mig for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nej, det er absolut ikke smertefrit TV 😀
   Jeg tænker bare, at jeg er enormt glad for, at hun ikke er direktør for en større virksomhed.. er ret sikker på, at der ville være nogle nedfaldskurver i medarbejdertilfredsheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det er sgu da en eks-kæreste, der vil noget. Hvis jeg havde sådan en, så ville mit pt vigtigste formål ikke være at undgå at komme op og skændes med min dysfunktionelle mor. Det var så min sidste udvej, hvis ikke jeg ville være hjemløs i den næste måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Yaiks, det lyder på alle tænkelige måder som en meget lidt optimal løsning. Men sådan er det desværre sommetider.. så er den sidste udvej også bare den eneste. Jeg håber, at I begge kommer nogenlunde hele igennem det. Du må sige til, hvis du vil låne min ekskærestes sofa, den er han sikkert med på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som hundeejer er jeg tripel træt af lorte over alt … og hvad er der lige med at samle op og så smide posen?!?

  Hvorfor tripel. ..
  1) det ulækkert (Hvordan fik du det dog på hånden din stakkel)
  2) jeg er træt af at få onde blikke fra andre, fordi nogle ikke samler op… jeg samler op 90% af tiden… altså når Zorro ikke skide i 1 meter brændenælder eller har for tynd mave eller pose nr 4 på tur går i stykker og jeg løber tør 😲
  3) netop hunde lorte (og ræve men de kan af naturlige årsager ikke samle op efter sig) spreder nogle sygdomme blandt hunde….. hvis hunden der skider er syg, kan den smitte andre….

  Ikke synderligt overset over miss dk…. men det bare dårlig stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, det er tre meget relevante punkter, du fremlægger der. 😀
   Og hvis du har dårlig samvittighed over de sidste 10 procent, hvor posen ikke kommer frem: Det er HELT okay, dine grunde er absolut legitime. Diarré er noget bæ!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ingen dårlig samvittighed…. kun lidt når det fordi poserne går I stykker. …
   Og tak fordi du syntes jeg ikke behøver dårlig samvittighed.
   Har selv haft et brok indlæg om… når ja lort

   Ps havde et 4 punkt med min gamle hund… klamheds advarsel… hunds pister dem nogle gange (hvilket gør punkt 1 og 3 forstærkes)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestevold