Når du rammer det punkt, hvor du ikke længere vil leve

Lommelinks #8

#1: Okay okay okay… Buzzfeed er af svingende kvalitet, og det samme kan siges om disse 23 Real AF Jokes That Will Make All Feminists Laugh – men nogle af dem er altså ret gode!

#2: En læser har spurgt Videnskab.dk: Kan man beslutte sig for at dø? Jeg spoiler ikke noget. Få (måske) svaret her.

#3: Har jeg anbefalet The Nostalgia Machine før? – Det har jeg ikke, vel? Uanset hvad så nævner jeg den lige igen, for den er ret awesome; ikke kun, hvis du skal holde fest og har brug for inspiration til en spilleliste, men også bare sådan i hverdagen, når du bliver musikalsk nostalgisk og herre gerne vil lytte til alle de hits, du havde teenagekriser og kærlighedskriser over i 2005. Konceptet er enormt simpelt: Vælg et musikår, og så popper alle de vilde hits op fra de dage, man gik op i gode trackvideoer!

#4: Min søde medpraktikant har tippet mig om, at man kan se 24 timers livemonitorering fra den nok mest overdådige kattehybel i verden. Konceptet (programmet?! WTF er det egentlig?) hedder Keeping Up With The Kattarshians (haha… det hedder kattefamilien vist.) PS. Kattene laver ikke så meget, men det er stadig sødt.

#5: All my single ladies: Lige nu kan man købe The Rabbit I en stilet, hvid udgave til 374 kroner. Det er da billigt for noget, der gør sit arbejde SÅ godt. (For den er god, er den ikke?) Uanset hvad er den nok en smule mere passende end den der pikafstøbning, som ja, stadig er på min inventarliste.

#6: Hvis I er på Instagram og gerne vil følge med nogle steder, hvor der er ræddi sjovt, skal I helt klart klikke jer ind på de forskellige ‘Overheard‘-sider. Det er brudstykker af ÆGTE samtaler fra forskellige byer i verden, og det er fantastisk morsomt, tragisk og øjenåbnende på samme tid. Go, go, go!

 *  OverheardLAOverheardNewYorkOverheardLondonOverheardSanFranciscoOverheardUniversity *

#7: The “Blog” of “Unnecessary” Quotation Marks. Bare tjek den ud. “Forstået?”

udskifter lige 'San Francisco' med København, mens jeg græder

udskifter lige ‘San Francisco’ med København, mens jeg græder

Dagens spørgsmål fra mig til jer: Er der egentlig noget, I mangler herinde? Noget, jeg har glemt at fortælle – eller noget, jeg skal gøre mere af? I så fald vil jeg gerne høre det. 🙂 Rigtig dejlig 1. maj!

Næste indlæg

Når du rammer det punkt, hvor du ikke længere vil leve