Når du rammer det punkt, hvor du ikke længere vil leve

Lommelinks #8

#1: Okay okay okay… Buzzfeed er af svingende kvalitet, og det samme kan siges om disse 23 Real AF Jokes That Will Make All Feminists Laugh – men nogle af dem er altså ret gode!

#2: En læser har spurgt Videnskab.dk: Kan man beslutte sig for at dø? Jeg spoiler ikke noget. Få (måske) svaret her.

#3: Har jeg anbefalet The Nostalgia Machine før? – Det har jeg ikke, vel? Uanset hvad så nævner jeg den lige igen, for den er ret awesome; ikke kun, hvis du skal holde fest og har brug for inspiration til en spilleliste, men også bare sådan i hverdagen, når du bliver musikalsk nostalgisk og herre gerne vil lytte til alle de hits, du havde teenagekriser og kærlighedskriser over i 2005. Konceptet er enormt simpelt: Vælg et musikår, og så popper alle de vilde hits op fra de dage, man gik op i gode trackvideoer!

#4: Min søde medpraktikant har tippet mig om, at man kan se 24 timers livemonitorering fra den nok mest overdådige kattehybel i verden. Konceptet (programmet?! WTF er det egentlig?) hedder Keeping Up With The Kattarshians (haha… det hedder kattefamilien vist.) PS. Kattene laver ikke så meget, men det er stadig sødt.

#5: All my single ladies: Lige nu kan man købe The Rabbit I en stilet, hvid udgave til 374 kroner. Det er da billigt for noget, der gør sit arbejde SÅ godt. (For den er god, er den ikke?) Uanset hvad er den nok en smule mere passende end den der pikafstøbning, som ja, stadig er på min inventarliste.

#6: Hvis I er på Instagram og gerne vil følge med nogle steder, hvor der er ræddi sjovt, skal I helt klart klikke jer ind på de forskellige ‘Overheard‘-sider. Det er brudstykker af ÆGTE samtaler fra forskellige byer i verden, og det er fantastisk morsomt, tragisk og øjenåbnende på samme tid. Go, go, go!

 *  OverheardLAOverheardNewYorkOverheardLondonOverheardSanFranciscoOverheardUniversity *

#7: The “Blog” of “Unnecessary” Quotation Marks. Bare tjek den ud. “Forstået?”

udskifter lige 'San Francisco' med København, mens jeg græder

udskifter lige ‘San Francisco’ med København, mens jeg græder

Dagens spørgsmål fra mig til jer: Er der egentlig noget, I mangler herinde? Noget, jeg har glemt at fortælle – eller noget, jeg skal gøre mere af? I så fald vil jeg gerne høre det. 🙂 Rigtig dejlig 1. maj!

18 kommentarer

 • Tilføjning til Nostalgi-maskinen: http://the90sbutton.com/
  Spiller blandet 90’ermusik i store mængder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej verdens bedste blog ❤️

  Her er et lommelink til en dokumentar om et emne, som du har været modig at tage op – og hvor er det dog træls, at man skal være modig for at tale om normale kønsorganer.
  Efter dit sidste indlæg om det, har jeg prøvet at nævne emnet for mine veninder, fordi der blandt dem statistisk set også burde være andre med lange kønslæber, meeeen selvom vi kan tale intime detaljer om alt andet sexrelateret, så er det sgu lukket land. Så jeg må nøjes med dokumentaren, haha.

  https://www.dr.dk/tv/se/indenfor/-/indenfor-intimkirurgi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   (Verdens bedste blog?! <3 *græder af glæde*)

   Få nogle nye veninder! Ej, joke. Selvfølgelig! Mine veninder har faktisk været ok fine til at tale om de der dejlige kønslæber, men det kan da godt være, jeg bare har været heldig. Der er afgjort mange, der ikke synes, det er specielt rart. Må jeg give dig en sjov opfordring? Spørg dem, hvorfor det er svært for dem at tale om. Det tænker jeg, at der kunne komme en interessant snak ud af. 🙂 I bedste fald kan det være, de indser, at man altså godt kan snakke om kønslæber, om de er små, lange, brune eller røde. 😀
   Tak endnu engang og tak for tippet. Den vil jeg se!
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desperate Sofie

  Hej Karoline

  Jeg mangler seriøst at kunne læse din blog på min telefon. Den vil hverken loade i Bloglovin’ eller i Safari. Lige nu bruger jeg computeren, men det ville være skønt at kunne læse med på mobilen igen. Jeg er vild med din blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg er vild med dig! Og tak for hjælpen! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jaa, tak for The Nostalgia Machine! Fik brugt min aften på at hygge mig med alt mulig underligt gammel musik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, så virker den som tilsigtet 😀 Velbekomme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tak for at hjælpe mig frem til svaret på spørgsmålet; Kan man beslutte sig for at dø? Det har jeg tænkt over i mange år så Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Velbekomme! Eller.. det er jo nærmere Videnskab.dk, der står bag, meeen… jeg er ikke for fin til at bade lidt i det. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du (og dine lommelinks og din medpraktikant) er guld værd! Jeg kunne hurtigt komme til at bruge urimeligt lang tid på at følge med hos The Kattarshians. Jeg var i øvrigt selv en slags ‘mini-redaktør’ bag den danske udgave af Overheard engang. OverhørtiDanmark, hed hjemmesiden vel? Hvad fanden blev der af den?
  Nåh men, tak igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Nuurh, tusind tak. <3 Det siger jeg lige videre til hende, jeg er sikker på, at hun (også) bliver smadder glad!
   Haha, er det sandt! Jeg skulle lige til at spørge dig om præcis det samme: Hvor blev den dog af?! I stedet vil jeg så spørge, hvordan i alverden du blev mini-redaktør der? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for “Unbreak my Heart”, “Mmm bop”, “Wannabe” og “I’ll be Missing You”. Året var 1997 og det var festligt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   AAAAAH. Sikke dog et fantastisk udvalg! Jeg var forelsket i Hanson-brødrene, og jeg ville så gerne være Spice Girls! God fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg blir så glad/klog hver gang jeg læser din blog! Du skal please bare fortsætte med at skrive❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   JAAA! Du har lagt en kommentar HERINDE – PÅ SELVE BLOGGEN! Hvor er du god! 😀 Og tusind tak, du (og i lige måsen!) Jeg prøver! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nu du spørger, så har jeg tænkt over: så du ikke en fyr på et tidspunkt? Som var ret seriøs? Og hvor blev han i såfald af? Helt okay, hvis du ikke har lyst til at dele det, jeg er bare nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Godt husket! 😉
   Det er helt korrekt – men jeg besluttede mig ret hurtigt for, at han ikke skulle figurere så meget herinde.
   Lang historie kort: Jeg havde ikke nok følelser med i det, så det skulle nok bare ikke være os to. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du rammer det punkt, hvor du ikke længere vil leve