Eat, bleed, repeat

10 ting om Karoline – forfattet af hendes mor

 

Eftersom det er Mors Dag, og der ikke rigtigt er noget nyt under mor-solen, og det jo gerne skal handle lidt om mødre, har jeg fået min mor til tasterne. Ikke for at forklare sig, men for at fortælle endnu mere om.. mig! 😀

 • Som 17-årig satte hun en seddel op på køleskabet med argumenter for, hvorfor hun skulle have en tatovering: Dygtig i skolen, altid lavede sine afleveringer, passede sit fritidsarbejde og aldrig hjemme – ergo ikke til besvær.
  (Glæden ved at blive myndig.)
 • Da familien kom ind for at se deres nyfødte lillesøster (barn nummer 4) udbrød den 5-årige Karoline ”hvornår skal vi have en mere?” Hun må være meget glad for at være storesøster.
  (Sandt. Det er meget værre at være lillesøster.)
 • Når Karoline var til børnefødselsdag hos klassekammerater, roste de andre forældre hende altid. Hun blev som den eneste siddende ved bordet og spiste stille og roligt sin mad færdig, og gerne en ekstra portion, mens de andre børn drønede rundt.
  (Det droppede jeg så senere hen.)
 • Hun øvede meget grundigt med Hugo, vores engelske bulldog, så han lærte at give high five og åbne døre.
  (Hvor sidstnævnte desværre gav bagslag, eftersom den forbandede køter kom rendende ind på mit værelse i tide og utide.)
 • Karoline tager gerne imod en udfordring. Hun gik rundt og sang Santa Lucia-sangen. Jeg spurgte hende, hvordan den var på tysk. Hun forsvandt ind på værelset og kom først ud, da hun havde oversat den og kunne synge den på tysk.
  (Det ér også et forbandet dejligt sprog.)
 • Hun kan få de sureste tæer, jeg kender til.
  (Jeg har så fundet ud af sidenhen, at jeg er godt hjulpet ved at bruge strømper.)
 • Som baby var Karoline ret tyk – på den gode måde (haha, tak mor). Hun var også ret energibesparende. Når man satte hende ned, legede hun kun med det legetøj, der var inden for rækkevidde. Kunne hun ikke nå det, var det ikke interessant. Hun blev også sat i træning, for når man lagde hende på maven kunne hun ikke løfte hovedet – lidt pinligt i mødregruppen, så der blev dømt træningslejr, og det hjalp ret hurtigt.
 • Karoline spillede pigefodbold i Lyseng. Her havde hun det suverænt hårdeste højrebensskud i hele pigeafdelingen. Hun var samtidig en forrygende forsvarsspiller og de andre pigers fædre kom ofte hen og sagde ”Hvor er det godt, Karoline spiller i forsvaret i dag, så er vi meget mere rolige.”
  (Dén her overrasker mig lidt … jeg husker mig selv som værende en kende energibesparende – også på grønsværen.)
 • Hun nægter at parkere, når hun en sjælden gang kører bil – siger, hun aldrig har lært det.
  (Og det er sandt. Efter 8 år med kørekort har jeg stadig min første parallelparkering til gode.)
 • Hun er pedantisk mht. grammatik, og retter altid, hvis jeg har lavet en fejl – selv i en sms eller messenger-besked.
  (Jeg er også pedantisk i forhold til uberettiget kritik. Min mor sætter seriøst ikke engang spørgsmålstegn efter spørgsmål.)

soede-hugo

12 kommentarer

 • Anne

  Jeg elsker de her indlæg og i det hele taget bare din blog 😉
  Jeg er med dig i forhold til at rette andres grammatiske fejl, og jeg kan sågar sidde og korrigere kommaer i avisartikler. På den ene side er det en praktisk og god egenskab at gå op i grammatik, men på den anden side tænker jeg også, at jeg er træls, når jeg gør det, haha. Men jeg har en undren, som jeg må få svar på nu, da jeg tænker over det hver gang, jeg læser dine indlæg. Du sætter punktummer inde i paranteserne – hvorfor nu det???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er så frickin’ dejligt at høre, tusind tak, Anne. Jeg er sgu også ret vild med dig!
   HA HA HA HA, jeg har lige grint højlydt i to minutter. Svaret på din undren er som følger:
   1. Jeg er dobbeltmoralsk AF. Min egen grammatik sejler på mange punkter!
   2. Jeg er en snegl og læser aldrig korrektur på noget som helst. Det burde jeg, for når jeg læser mine indlæg måneder efter, gør det ondt i min krop, når jeg ser alle de fejl, jeg har lavet.

   Til gengæld er jeg lærenem, og jeg lover, at jeg sætter punktummet korrekt fra nu af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Super fedt indlæg.

  Også som sagt før, du er seriøst den smukkeste kvinde ever ! Og nej jeg svinger ikke den vej, så er ikke en cheasy stalker 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   TAK! Så var det slet ikke nødvendigt, jeg var så meget i tvivl. 😀
   NÅÅRH MANNER! Det er jeg ret sikker på, jeg ikke er, men TUSIND tak, hvor er du sød! Jeg havde taget imod det, om du havde været cheasy stalker eller ej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kom også ud med bassekinder og en kampvægt på fire kilo – babyer skal have gods i, ellers ser de helt skrøbelige ud 😁
  Mit morsdags indlæg, handler desuden vist også mindst ligeså meget om mig selv, som hende. Men som hun siger: “Du har altid helst ville være den, der stod for underholdningen, Anne”, så what can a girl do? 😇

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, det bliver vi jo nødt til at sige – tykke babyer er et hit! 😀
   Som mødre dog kan formulere sig… de har jo for filan ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAA

  Hahaa, jeg er vild med din mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hæ, hun er sgu også god nok, når det kommer til stykket 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super sjovt indlæg, som jeg nød at læse👍🏻
  Solskins hilsner fra
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Juhu, hvor er det dejligt at høre! Herre meget solskin til dig også! 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Det her kan jeg rigtig godt lide! Flere af sådan nogle her indlæg;))<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   YES! Det er jeg überglad for at høre. Tak, Nikoline. Det kan vi sagtens finde ud af. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eat, bleed, repeat