Franske horeunger #10 (havde nær glemt dem!)

Det her er ikke et rigtigt blogindlæg. Og så alligevel …

De sidste par måneder har været mærkelige. Sådan mildest talt.

Først tænkte jeg, det var midlertidigt og meget forbipasserende, og det er det helt sikkert også, men det trækker ud, og jeg har svært ved at være i det.

Jeg får underlige, flygtige tanker, hvor jeg har lyst til at drikke mig fuld og vælte konfrontatorisk ind i nogle, der kan give mig en knytnæve i hovedet. Tanker om, hvor befriende det egentlig må være at blive kværket til bevidstløshed og ærgrelsen over, at der ikke umiddelbart findes en virkelighedens Fight Club, som jeg kender til.

Når det er inde i min hjerne, det hele gør ondt, er der noget fantastisk forløsende ved tanken om fysisk smerte, et blåt mærke, der er ømt, eller et sår, der bløder. Det er så håndgribeligt. Man kan se meningen med det, hvorfor det er der, hvordan det kom.

Jeg sang Troo.l.s og Orgi-E for mig selv (igen) i dag. Vi prøver alle at væve en gylden tråd gennem livets kaos, men ingen ser, hvor grimt det bliver, for vi har for travlt til at kigge bag os.

Det er nok det, jeg skal gøre nu; få styr på det her rod formerly known as my life. Så jeg smutter for en stund (helt åbenlyst opmærksom på, at jeg i flere måneder har brilleret ved mit fravær). Men ja, I véd sgu nok, hvad jeg mener.

Nærmest alle mine stueplanter er forresten døde. Ikke at det er et tegn eller noget, det er bare pisseirriterende.

 

41 kommentarer

 • Maria

  Kom tilbage når lige præcis dét er selvomsorg og glædesfyldt 💛
  Bunkevis af knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det vil jeg gøre, og hvor jeg glæder mig. Af hjertet tak for det hele, du. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg savner dig allerede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Fuuuuuuuck, jeg savner det også (og dig!) Pause er LORT.
   (Og Sofie … tak … virkelig). Jeg er snart tilbage, ikk? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Ikke før du føler for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Selvfølgelig. Du er så sød. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette K

  Som altid: Mega meget Patronus-power din vej💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er den absolut bedste slags. <3 Tak, du søde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ah, men se, jeg kan jo ikke længere være medlem af klubben hvis jeg afslører det. Regel nummer et: Vi finder dig. Jeg håber virkelig, du bliver ved med at skrive, også selvom du ikke ‘publicerer’ det. Jeg tror, det er sundt for dig. Og så glæder jeg mig bare til at du forhåbentligt engang kommer tilbage – med updates om planternes tilstand, og ikke mindst din egen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Gotcha. 😉
   Jeg tror, du har ret, og jeg har helt vildt lyst til det … at skrive, altså. Nu får vi at se! Og tak, du. Jeg glæder mig også til at høre fra dig igen, næste gang jeg tjekker ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det med at blogge er jo noget, man skal gøre, når man føler for det, og der kan sagtens være vigtigere ting på tapetet. Jeg vil nu kigge ind fra tid til anden, for du skriver godt og vedkommende.

  Kan du nu passe rigtig godt på dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Lige præcis!
   Og tak, det er jeg rigtig glad for at høre. I’ll be back – efter det der selvomsorg. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen kloge ord – men jeg hepper. Det gør jeg altid, på dig (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   At blive heppet på er sommetider også det klogeste – og bedste. Tak, du. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • w

  Du siger bare til, hvis vi skal ha’ det funky (på den ikke-discoagtige facon) sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det synes jeg afgjort, vi skal. Måske endda på discomåden!
   And you are back, din lille sniger. Hvor er jeg bare glad for at læse dine ord igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Pas på dig selv! Jeg hepper på dig 😊💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Sikke et heppekor efterhånden. Jeg kan ikke undgå at blive lidt (ok, meget) rørt. TAK, Christina. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker dig alt held og lykke til at komme igennem og få det bedre <3 Jeg har netop skrevet et indlæg om hvordan den spiseforstyrelse der i mine teenageår var altoverskyggende, stadig spøger i mit voksenliv. Du kan læse det hvis du får lyst på juliemitzie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tusind tak skal du ha’ – også for link!
   Og i lige måde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Melder dig for plagiat hvis du bliver ved med at stjæle mine tanker. Eller noget andet mindre cheesy. Jeg så først fight club, efter jeg blev spurgt, om jeg havde min tankegang om, at nogen gange ville det være rart at kunne blive fuldstændig nedbrudt, så man kunne virkelig være sig selv og starte forfra. Eller smadre sit hoved ind i noget, sådan helt rigtigt, så alle stykkerne enten faldt total på plads eller blev røstet nok løs til ikke at sidde fast i underbevidstheden længere. Jeg er i virkeligheden bare Fight Clubs danske klubleder. Jeg er nok også virkelig nem at påvirke til ting, fordi efter et afsnit af Gossip Girl vil jeg være Blair Waldorf, og efter et afsnit af Sons of Anarxhy vil jeg være bandemedlem…. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, please don’t! 😅
   Netop. At blive nedbrudt og starte fra ny. Det er en dejlig tanke, ikk? Men hvis du i virkeligheden er leder af den klub, hvor finder jeg jer så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Pas på dig selv Karoline. Få styr på tankerne – jeg håber du får det bedre snart. Jeg vil savne dine skønne blogindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det vil jeg gøre. Og så er jeg sikker på, det snart også nok skal blive bedre. Så må jeg tage resten løbende. 🙂 og af hjertet tak for det – jeg kommer også til at savne det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min kloge onkel skrev engang en god artikel om kvinder og selvskade (ikke at jeg tror, du gør det – men på den anden side er anoreksi også en form for selvskade) og jeg har gemt et citat fra den artikel i flere år. Synes det passe rigtig fint ind her, så her får du det:
  “Det, der sætter processen i gang, er udadtil en forholdsvis banal situation, men det aktiverer en indre psykisk tyfon, som udspringer fra et helt andet sted i dette menneskes psykiske liv – fuldstændig som vi ser det hos ofre for krigstraumer og hos torturofre. Det er dette indre kaos, hun må kæmpe med og reagere på, og som hun må tæmme, som hun nu bedst kan”
  Held og lykke, søde Karoline. Hepper på dig 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Han virker som en rigtig klog onkel! Véd du, om jeg kan finde den fulde artikel et sted? Af ren interesse kunne jeg super godt tænke mig at læse den.
   Og ja, anoreksi er vel pr. definition selvskade og selvudslettende. Jeg håber, jeg kan holde mig væk fra det andet.
   Tusind tak, søde Emma. <3 Det er jeg fandme glad for! Jeg hepper også på mig selv. 😉 Hils derhjemme, hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Han hed Henrik Balch og artiklen hedder “Selvskadende adfærd er selvbevarende adfærd” eller noget i den retning.
   Hehe, det skal jeg gøre!
   Du får en kæmpe møsser fra Uffe også😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Du er sgu en putte – og det er Uffe også. <3 Tak mand! Også for artiklen, den skal jeg lige jagte ned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Noooooooo – pas nu på dig selv. Og få det godt. Men åhhhhh jeg kommer til at savne dine skriv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg kommer sgu også til at savne det (gør jeg allerede … har jeg gjort længe!) Og dine kommentarer. Det mener jeg faktisk. 🙂 Men jeg kommer jo tilbage! Det er et løfte! Jeg passer på mig selv. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ungtanten

  Jeg vil ikke sige andet end god tur, og at vi ses på den anden side ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det gør vi nemlig, og det glæder jeg mig til. <3 Ha' det lykkeligt, ungtante!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig meget held og lykke med at få styr på det der liv, men tro mig, du må ikke blive forbavset(og for ked af det), hvis det tager noget tid. Jeg har selv prøvet en gang(eller to), og det kan altså godt ske det er lidt tidskrævende 😉 Det skal man ikke lige lade sig slå ud af.
  I mellemtiden vil jeg savne at læse fra dig her, og jeg håber meget du kommer tilbage og ikke lukker og slukker her for evigt.
  Pas på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tak skal du ha’, det gør jeg – jeg er i gang med det lige nu, tror jeg. <3
   Lige for at starte ved bunden: Jeg LOVER af hele mit hjerte, at jeg ikke lukker og slukker for evigt. Det er simpelthen ikke en mulighed!
   Og ja, tid … det kommer til at tage herre lang tid! Og hvis der nogensinde kommer lidt styr på det, dukker der nok noget andet op i stedet. Sådan er det for det meste. Lige nu håber jeg bare på, at det værste snart er overstået, og så kan jeg komme tilbage med lidt ny energi. Forhåbentlig ikke om alt for længe. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Pas på dig selv, Karoline <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har læst samtlige blogindlæg, du har skrevet, og jeg vil savne dem, men jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  <3 til dig Karoline. Du vil være savnet. Jeg håber du har mennesker omkring dig, som passer på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehe, årh tak. <3 det varmer sgu mit lille, blødende hjerte at høre.
   Lige nu øver jeg mig i ikke at isolere mig selv, og så vil jeg begynde at række ud efter hjælp lidt efter lidt … så skal det nok blive bedre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske horeunger #10 (havde nær glemt dem!)