Selvopfattelse: Verdens centrum.

Hvad mødet med Bloggers Delight i VIRKELIGHEDEN handlede om.

Det skal ikke hedde sig, at jeg helt utilsigtet kommer til at gøre flere af jer bekymrede for bloggens ve og vel, men det er alligevel det, jeg føler, er sket. Og det beklager jeg!

Min sidste liste var ment som en blid kontra-offensiv, men jeg kan godt se nu, at den cirka var ligeså vattet og tvetydig som min ‘Jeg hader dig med emojis’-besked, jeg sendte sidste år.

Så lad mig slå én ting fast: Der er ikke planer om at gøre noget som helst anderledes. 

Jeg er helt klart størst fan af at spille med åbne kort, så vi tager den fra begyndelsen: Jer, der har læst mange blogs gennem årenes løb, husker helt sikkert Christina Barré, som bloggede på (den nu hedengangne) bittebitte.dk. Frøken Barré var dengang også community manager hos Bloggers Delight, og som jeg har forstået det, var hendes primære opgave at være i kontakt med netværkets premiumbloggere samt at hverve nye. 

Christina er i dag baws for influentnetværket, ConfettiCPH, hvorfor Bloggers Delight ansatte en ny community manager, Caroline. For længe, længe siden meldte hun ud, at hun ville planlægge kaffemøder med os alle hver især, så hun kunne få sat ansigt på bloggerne i BD. Og det var så det, der skete i sidste uge. 

Vi mødtes over kaffe, og der var ingen dagsorden på programmet. Faktisk havde jeg lidt svært ved at se nødvendigheden i et møde, eftersom jeg ikke rigtigt har så meget med Delight’en at gøre. Snakken gik heldigvis nemt, Caroline er pisse fin, og vi drøftede blandt andet:

Hvorfor jeg begyndte at blogge. Lad svaret være, at jeg var i sommerhus med min mor, vejret var dårligt, og det samme var mit humør.

Hvad jeg skal lave nu. Her burde jeg svare ‘gå all in på journaliststudiet’, men vi véd jo godt, at det ikke kommer til at ske.

Om jeg har lyst til nogensinde at lave spons, hvortil jeg kun kan sige ‘både og’. Det kræver sikkert en uddybning. Modsat hvad man måske skulle tro, har jeg ikke noget imod sponsorerede indlæg på blogs, og jeg kunne aldrig finde på at springe over et post, bare fordi det er købt. Derimod har jeg rigtig meget imod utroværdig, uvederhæftig og uærlig spons, og jeg synes, det er decideret klamt, når bloggere anbefaler produkter, de aldrig selv ville kaste mønter efter. (Selvfølgelig bryder jeg mig heller ikke om blogs, hvor 50 procent af indholdet er annonce, men så er det bloggeren, jeg ikke kan lide, snarere end det er reklamerne). I løbet af mine 18 måneder på femina sad jeg også på den digitale redaktion, hvor jeg sommetider skrev native artikler (eksempel her). Så kan man mene, hvad man vil om den slags, men journalistisk og skrivemæssigt er det en virkelig god udfordring. Det samme (forestiller jeg mig) gør sig gældende for sponsoreret indhold.

Hvis det lyder, som om jeg er ved at gøde jorden for en stor, kommerciel fremtid herinde, vil jeg meget gerne understrege, at det ikke er mit ærinde. Først og fremmest er jeg – i nærmest alle henseender – dybt “uattraktiv” for virksomheder: Din blog er for lille, dine billeder er for grimme, dine indlæg for lange og for tunge, og du er ikke “produktorienteret” nok (nogle har vist ikke læst mine anbefalinger af discountvarer).

For det andet har jeg slet ikke lyst til at lave spons lige nu; det elsker jeg simpelthen min grimme, teksttunge blog for meget til. MEN hvis Lidl en dag kontakter mig, fordi de har lanceret en ny øko-linje, vil jeg få svært ved at sige nej. De, Lidl altså, har forresten fået sweet potato fries på frost (500 gram til cirka 16 kroner) og de smager h-e-l-t-r-i-g-t-i-g-t.

24 kommentarer

 • Marie

  En lille blog i bloggen er dine svar på kommentarerne – elsker dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Fuldstændig! 😀 Det er seriøst det fedeste, at festlighederne (nærmest) altid fortsætter hernede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, sweet potato fries! <3
  Jeg læser ikke så mange blogs med spons, men det er nu ikke så meget derfor, og jeg er enig – der er bestemt ikke noget i vejen med oprigtige anmeldelser. Hvis jeg kunne få et chips-sponsorat til min blog, sprang jeg til med det samme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   JA *savle savle savle* <3
   Helt enig. Jeg ønsker virkelig et sådant sponsorat for dig, det ville være episk – men taget i betragtning af din ærlighed, er det nok ikke sikkert, alle tør give sig i kast med det. Desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Jaaaa Karoline, jeg er så glad for, at du er tilbage! Jeg landede på dit “pause” indlæg efter anbefaling fra Miriam, og læste hele bloggen igennem baglæns. Det er simpelthen den bedste blog jeg nogensinde er stødt på – så ærlig, åben og fin. Du mikser det svære, der skærer i hjertet, med perler som “tekstikler”. Jeg er vild med det – keep doing you boo! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hold nu op, mand … det er – hånden på hjertet – noget af det fedeste, jeg overhovedet kan læse. Overvej lige, hvor vildt et kompliment det er, at du har sat dig ned og læst 300 indlæg UDEN AT BLIVE TRÆT AF MIG?! Hvor er du pisse sød, og jeg er så glad lige nu. Vild med dig – og tekstikler (haha, tak for reminderen!) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Som psykisk syg må jeg jo lige sige, at jeg fucking knuselsker dit meme!!!
  God weekend :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA, hvor fedt 😀 Det ville være dobbeltfedt, hvis alle elskede det (psykisk sygdom eller ej!) Så ville vi være godt på vej mod et bedre samfund. 🙂
   Også rigtig god weekend til dig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kæmper hardcore for at få en Lidl-kampagne lige nu. Come on, Lidl-spons er jo drømmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   SLAAAY GUURL! Jeg krydser så meget arme og ben for dig – det vil jo være ægte milepæl, det der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidl-fritterne er Gud’s seneste gave til proletarene!
  Hvis vi en dag bliver cool inde ve dos (som om) skal de også så meget på sponslisten – og deres laktosefri chokoladebudding, tak!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Intet mindre!
   Jeg var blevet o.k glad for deres chokoladebudding, men jeg blev sgu sur, da de hævede prisen med 40 procent fra den ene dag til den anden. Siden da har jeg ikke købt en eneste. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det 😀
  Og jeg er vild med din bonus info om sweet potato fries! Jeg må af sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Og vild med dig! 😀
   Haha, bonusinfo var nærmest det vigtigste i det indlæg. Afsted, ja! Jeg håber, de smager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvis der er nogen, der kan skrive spons-indlæg, som nogen (jeg?!) gider læse, så tror jeg på at det må være dig. #vågnopLidl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Sødt skrevet, mand! Det finder vi nok ud af en dag – forhåbentlig i samarbejde med #Lidl <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er dejlig, præcis som du er! Også din blog! OOOOOOOG ugens bedste nyhed, det med sweet potato fries! Perfekt timing at jeg netop har fået kummefryser (og dertil hørende hus). Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA HA, jeg har lige grint meget højt. Det er seriøst fantastisk, at huset er noget sekundært til kummefryseren. I can relate på et dybere level! Tillykke med den – og huset! Tusind tak Malene. Det er dejlig læsning. Håber, du kan lide fritterne. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Årh, Helene – tak! Hvor er det også bare dejligt, du siger det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du er sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehehehe, aaw. Det er du fandme da også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha! Du er så skøn. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvopfattelse: Verdens centrum.