Hvorfor dette episk kiksede spejlselfie faktisk er MEGA-nice.

Dagens tankehitliste

… Det der med at få toiletvand sprøjtet i ansigtet, når man er i gang med den ugentlige toiletrengøring … kan man egentlig godt undgå det?

… Havde det ret sjovt ved tanken om, at gamle sociale medier som arto, NationX og deslige havde overlevet, og om det mom havde betydet, at influencers i dag havde satset på Habbo-land, så de kunne rende rundt som pixelerede mennesker med pixelerede Daniel Silfen-tasker og være fucking queens of Habbo Hotel.

… Disse dage satser DR stort på samtale om døden, og jeg elsker det (ikke døden, men samtalen. Den er vigtig). Og i den forbindelse har jeg fået nys fra min gamle bedste studieveninde Isabella (som nogle af jer givetvis kender) at hun har været med til at lave børne/voksen-dokumentaren ‘Venner med døden’, som jeg helt klart skal se, og havde jeg børn, skulle de også se den.

… Som en mulig afstikker til ovenstående kan jeg ikke helt slippe kommentaren Hvorfor er det egentligt så magtpåliggende, at menneskeheden fortsætter?, som blev bragt i Information for en rum tid siden. Jeg synes, spørgsmålet er godt, omend tanken om, at mennesket skal afvikle sig selv, er en smule dystopisk.

… Mørke, lange hår på lårene. Det er åbenbart en ting, der sker, når ‘man’ er voksen eller hvad?

… Der er OMSIDER et nyt discount-indlæg på trapperne, hvor Lidl (selvfølgelig) igen er i front. Det giver jo anledning til at skåle på, at jeg faktisk fik a little something fra dem tilbage i september; nemlig den nette sum af 18 kroner og 70 øre for deres slet-ikke-irriterende pop up bannerannoncer, der er her på bloggis, hvilket således udligner de 18 kroner, jeg brugte på en bakke økoæg i deres Amagerbrogade-filial for lidt siden.  Jeg takker og bukker.

… Har faktisk skrivedag lige nu, men jeg tror måske, min arbejdsmakker mente, jeg skulle skrive den artikel, vi har deadline på lige om lidt. Derfor: Go’ torsdag!

Anbefaler også Det Lille Mememageri

15 kommentarer

 • S

  Apropos ingenting, jeg fucking fik mit handicap tillæg. Det var nok med læge erklæring og epikriser, jeg skulle hverken bede psykiater udtale sig eller anke. Jeg har fået det med tilbagevirkende kraft, og frem til slut 2019. Det er så fucking fedt, at andre kan tage mit sind seriøst, når jeg selv struggler med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   APROPOS INGENTING?! Hvor er det ekstrafantastisk, og hvor er det befriende for mit hoved (og min opfattelse af samfundet) at du endelig får lidt modvind. <3 TUSIND gange tillykke med det. Næste skridt kunne passende være, at du arbejder lidt mere med din struggle, for det fortjener du at give dig selv. (mail kommer snart. lover).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   ❤️❤️❤️ Vi ved vidst begge, det er både nemmere og federe at sige det til andre, end tro på det selv. Behandlingstiden tog under en måned, da de havde fået lægeerklæring, og jeg nåede at læse på fucking hestenettet, at det kan tage over et halvt år eller mere. #manervelfucked

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jaaaa, jeg véd det, jeg véd det alt for godt. Men forhåbentlig kan du tage det som et vink med en vognstang, at andre slet ikke er i tvivl. <3
   Hestenet4altid, forresten. KÆMPE KRAM OKAY

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  PS. Mørke lange hår der i lysken? YES. It’s a thing. Jeg troede naivt, at jeg var færdigudviklet som 18-årig, men nu her som 23-årig har jeg pludselig fået bryster, kraftig menstruation og de der fucking hår, der stikker ud under trusserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA HA HA, det er så rammende 😀 Jeg tænkte præcis det samme, da jeg var 18 og ignorant: “Oh yeah, jeg har kun hår de steder, det forventes. Fuck yes, jeg er heldig”.
   Bryster er fede nok, men lange hår alle steder … kan det ikke lige lade være?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit tip til toiletvand i ansigtet er at gøre det så grundigt rent langt sjældnere. Jeg plejer bare at bruge håndklædet til lige at tørre vask og toilet over med, når jeg skifter det (jævnligt), og så grundig rengøring månedligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Du har sgu regnet den ud! Tror helt oprigtigt, jeg vil afprøve din metode. Tak. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har ledt efter netop det debatindlæg. Tak for link. Der var også en kvindelig forfatter for år tilbage, der skrev noget lignende på DRs hjemmeside. Bare klogere og smukkere formuleret, det har jeg også ledt efter. Det er ikke dystopisk, er det? I hvert fald også realistisk og bortset fra at alt elendigheden inden kommer til at berøre mine to børn, så er det også beroligende at tænke på en klode med en anden form for liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Selv tak, det var virkelig så lidt 🙂
   Hvis du finder det andet, som er forfattet af hende forfatteren, må du meget gerne give lyd om, hvordan jeg kan finde det.
   Hmm … afhængig af hvem du spørger, tror jeg, det er dystopisk. Det vil nogle nok mene, mens andre vil mene, tanken er absurd, langt ude, naturstridende, ubehagelig, sjov, urealistisk og så videre. Det giver alt sammen god mening; tanken om at gøre det modsatte af, hvad vores urkraft fortæller (at overleve) er jo bare … naturstridig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lange hår på benene er alfa og omega om vinteren, ellers bliver det for koldt, haha (og lidt ad). Jeg barberer kun lige de nederste 10 centimeter på benene, for det passer omtrent med, at det er der, mine træningstights stopper. Føler dog alligevel ikke for at flashe for meget hår, når jeg er i fitness 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tricks: hvis du tager helt lange tights på, kan du lade de lange hår gro overalt på benene!
   Men nej, jeg mente nu mere sådan nogle grovere, mørkere hår, som måske mere stammer fra bikinilinje end fra knæene. Giver det mening? 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg har absurd lange ben, så tights, der skulle være helt lange, eksisterer ikke for mig 😅
   Hahaha! Arh, jeg er med …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa, discount-indlæg er så godt. Glæder mig til at se hvad du har fundet på.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Samme her! Giver det lige en sidste uge at løbe på, så kan der forhåbentlig nå at dukke lidt mere op. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor dette episk kiksede spejlselfie faktisk er MEGA-nice.