Hvorfor dette episk kiksede spejlselfie faktisk er MEGA-nice.

Dagens tankehitliste

… Det der med at få toiletvand sprøjtet i ansigtet, når man er i gang med den ugentlige toiletrengøring … kan man egentlig godt undgå det?

… Havde det ret sjovt ved tanken om, at gamle sociale medier som arto, NationX og deslige havde overlevet, og om det mom havde betydet, at influencers i dag havde satset på Habbo-land, så de kunne rende rundt som pixelerede mennesker med pixelerede Daniel Silfen-tasker og være fucking queens of Habbo Hotel.

… Disse dage satser DR stort på samtale om døden, og jeg elsker det (ikke døden, men samtalen. Den er vigtig). Og i den forbindelse har jeg fået nys fra min gamle bedste studieveninde Isabella (som nogle af jer givetvis kender) at hun har været med til at lave børne/voksen-dokumentaren ‘Venner med døden’, som jeg helt klart skal se, og havde jeg børn, skulle de også se den.

… Som en mulig afstikker til ovenstående kan jeg ikke helt slippe kommentaren Hvorfor er det egentligt så magtpåliggende, at menneskeheden fortsætter?, som blev bragt i Information for en rum tid siden. Jeg synes, spørgsmålet er godt, omend tanken om, at mennesket skal afvikle sig selv, er en smule dystopisk.

… Mørke, lange hår på lårene. Det er åbenbart en ting, der sker, når ‘man’ er voksen eller hvad?

… Der er OMSIDER et nyt discount-indlæg på trapperne, hvor Lidl (selvfølgelig) igen er i front. Det giver jo anledning til at skåle på, at jeg faktisk fik a little something fra dem tilbage i september; nemlig den nette sum af 18 kroner og 70 øre for deres slet-ikke-irriterende pop up bannerannoncer, der er her på bloggis, hvilket således udligner de 18 kroner, jeg brugte på en bakke økoæg i deres Amagerbrogade-filial for lidt siden.  Jeg takker og bukker.

… Har faktisk skrivedag lige nu, men jeg tror måske, min arbejdsmakker mente, jeg skulle skrive den artikel, vi har deadline på lige om lidt. Derfor: Go’ torsdag!

Anbefaler også Det Lille Mememageri

Næste indlæg

Hvorfor dette episk kiksede spejlselfie faktisk er MEGA-nice.