Manden og pikken.

Ting og fænomener, der gør mig ægte pissed og/eller frustreret

Når …

… ‘nogen’ appellerer til ‘mindre forbrug, mere omtanke’ på Black Friday, men resten af året lever som omvandrende reklamesøjler, skyder om sig med affiliate links og rabatkoder til boohoo og kampagner for SAS.

… personer, som udmærket godt kender til mine familieforhold, spørger: Kan du ikke bare låne nogle penge af dine forældre?

… folk beder mig om at gøre ting, jeg havde tænkt mig at gøre på helt eget initiativ. Så har jeg ikke længere lyst til at gøre det.

… jeg hører, at stadig flere børn ned til 8 år er i kontakt med Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser, og at 11-årige overvejer at bruge afføringsmidler for at tabe sig.

… især voksne mennesker bruger så meget forkert tid på Instagram, at det er noget, der seriøst påvirker deres liv og selvopfattelse i en negativ retning. Må jeg anbefale kun at bruge mediet på happy jolly stuff, herunder videoer af nuttede hunde, træklatrende geder, meme-profiler (og måske dine venner).

… det går op for mig, at jeg vitterligt har opgivet at finde ud af, hvad alt det der bankhvidvaskning/mændene, der røvede Europa EGENTLIG er for noget, og at jeg – lidt ligesom med skandalesagen i SKAT – ikke kan forholde mig til størrelsen på pengesummen, hvorfor min følelsesmæssige reaktion på det hele bedst kan beskrives som apati.

… kunder i supermarkeder ikke kan finde ud af at stable indkøbskurvene ordentligt, og jeg bliver nødt til at gøre det for dem.

… jeg læser kommentarspor som nedenstående og erfarer, at no vaxxers seriøst stadig er en ting, og at alt, der minder om fakta mere eller mindre preller af på dem. Ikke at lade sine børn vaccinere er ikke bare dumt, det er også enormt egoistisk. Jeg står fast på den her. De eneste mennesker, vi  måske kunne overveje at sende ud på en øje ø, er mennesker, der bevidst fravælger vaccination. (Det mener jeg ikke. Jeg synes i øvrigt, at det der Lindholm-asyl-ø er det mest forkastelige, forargelige og triste projekt i nyere tid, og jeg véd snart ikke, hvad jeg skal stille op længere).

Næste indlæg

Manden og pikken.