IRL-FAQ: Når håret sympatistresser med ejermanden

Det viser sig, det har et navn: Listicles.

  • Jeg er begyndt på tetracyclin, sådan en skrap pillekur til huden, der gør mine læber smaddertørre. Det er ret surt, men på positivsiden har pillerne også dræbt al klamydia i min krop, hvis det altså var noget, jeg havde.
  • Har ikke den fjerneste ide om, hvem Jordyn Woods er, eller hvorfor hele verden tilsyneladende snakker om hende.
  • Her på fjerdedagen i min cyklus står det klart for mig, hvad der vil toppe på listen over ting, en fremtidig kæreste aldrig nogensinde må vide eller opleve: Hvordan det ser ud, når man om morgenen har lavet lort OG tømt menstruationskoppen på samme tid.
    (Ovenstående er en absurd klam sætning, og jeg beklager).
  • På en helt anden og væsentlig længere liste, nemlig den over situationer, der får mig til at fremstå ekstra socialt inkompetent, er når ekspedienter i tøjbutikker roser det tøj, jeg er ved at betale for. Forleden var jeg i H&M på Fisketorvet, hvor jeg havde fundet et par praktiske strømper, jeg ville købe. Personligt var jeg af den overbevisning, at det var en ganske almindelig og modeneutral sok, jeg havde valgt, men hende ekspedienten sagde alligevel: “Ej, de er superfede!”. I min livsverden er der to måder, hvorpå jeg kan respondere på en sådan ytring. Enten kan jeg sige “tak”, og tage det som et kompliment af min stil (… men måske faktisk mest som et skulderklap til H&Ms designteam) eller jeg kan sige (hvilket jeg alleroftest desværre gør): “Ja, det synes jeg også,” hvorfor jeg har valgt lige netop denne sok. Men ærligt .. hvad er det rigtige, mindst underlige at sige?
  • OK, så lige et videoklip af en eller anden stangspringer in action, og jeg synes hurtigt, I skal gøre det samme. Når I har gjort det, må I gerne svare på: Hvad fanden er meningen, og hvem er den syge høne, der har opfundet det?
  • Der er fortsat en del influncere/content creators/andet godtfolk, der brokker sig over Forbrugerombudsmandens regler for bloggere, og jeg skal da heller ikke være sen til at medgive, at der helt afgjort er nogle gråzoner, hvad det angår. Men bloggerbasser, ku’ vi ikk’ lige prøve at ændre narrativet lidt? Hvis du har problemer med at markere ting som reklame, fordi fucking alt, du har at fremvise og omgiver dig med, er sponsoreret, er det måske dine valg i livet, der skal tages op til revision. Ikke Forbrugerombudsmandens.
  • Åbenbart har jeg haft sidste undervisningsdag på Journalisthøjskolen. Og med ‘jeg’ mener jeg ‘nogle andre end mig’, for jeg var der ikke, og nu skal jeg tilsyneladende heller ikke tilbage. Tak for de sidste 4 år, vennerne.

Den moderigtige sok

Næste indlæg

IRL-FAQ: Når håret sympatistresser med ejermanden