Organismespasmer (og en kliché-reference til Iliaden, vistnok).

Listetøsen – nu med endnu en liste.

#1: Hvad jeg kan forstå, har internettet – eller dele af det – været ret optaget af J. K. Rowlings nylige Twitter-udmelding, som lød i retningen af, at Grindelwald og Dumbledore havde et intenst kærlighedsforhold. Folk synes åbenbart, det er lidt træls, at Rowling hele tiden tilføjer ekstra dimensioner til Harry Potter-eventyret, og at hun kun gør det, fordi det trender at være woke. Det er ikke usandsynligt, at jeg har draget forhastede konklusioner, men har det ikke såd’n altid ligget lidt i kortene, at Dumbledore og Grindelwald var … kærester?

#2: Jeg har længe tænkt, at jeg ville tage en overfladisk politisk temperaturmåling herinde. Det er jo sådan, at vi uundgåeligt står over for et folketingsvalg lige om lidt, og jeg har aldrig været mere opsat på at sætte et kryds, der tager indflydelse, men på samme tid har jeg aldrig før følt, at det har været så umuligt som nu. Jeg véd ikke, om jeg er nået til den alder, hvor man bare bliver naturligt mættet af imbecil politik, eller om status er, at det politisk landskab rent faktisk bare er helt håbløst. Så det, jeg egentlig bare vil spørge om, er: Oplever I det samme, og hvad har I tænkt jer at gøre ved det?

#3: Havde besøg af min veninde. Hun spurgte, om jeg skulle have penge tilbage i SKAT. Jeg svarede, at det anede jeg ikke, for den slags har jeg ikke stamina nok til at håndtere. Af en eller anden grund fik hun lov til at låne mit nemID og tjekke det for mig, og det viser sig, jeg skylder mere end en måneds indkomst til staten. #life. Ærligt, jeg begyndte ikke engang at græde, for mit held er skruet sådan sammen, at selv om jeg havde et skattetræk på 92 %, ville jeg stadig stå i gæld, når regnskabet blev gjort op.

#4: Som dokumenteret på en anden SoMe-kanal havnede jeg ufrivilligt i den ubehagelige situation, hvor en mand forgæves prøvede at overhale mig. Dette resulterede i, at vi fulgtes ad – side om side – på en 1 kilometer lang strækning, svarende til cirka 10 minutters gang. I den forbindelse vil jeg gerne tilføje en regel, som fortjener udbredelse: Igangsætter du en overhaling, er det dit ansvar, at dit tempo er tilpas højt nok til, at du kan passere inden for en rimelig tidshorisont = estimeret 5 sekunder. Jeg er ligeglad med, at du midlertidigt må sætte i løb; hvis du vil overhale, skal du gøre det rigtigt. Og ja, jeg anerkender, at det her er en klassisk dansk og asocial tilgang til livet, men i visse tilfælde (som dette) er den udmærket.

#5: Hvis I stadig er i tvivl om, om vi lever i en ret mærkelig verden, kan jeg måske overbevise jer med dette produktbillede:

 

Næste indlæg

Organismespasmer (og en kliché-reference til Iliaden, vistnok).