6 semi-irriterende ting ved mig, jeg meget gerne så forbedret

De danske mememagere + spørgerunde.

Nu er jeg beklageligvis ikke forsker, men hvis jeg var, er jeg ret sikker på, at jeg blev nødt til at afdække en lille del af memekulturen. Jeg kan desværre ikke blive mere konkret for nuværende. Memes er både vigtige (tror jeg), og i hvert fald er det hysterisk sjove og en af de eneste gode grunde til, at vi bør bevæge os rundt på medier som Instagram (synes jeg).

Ind til for et års tid siden var det meget sparsomt med danske memes og mememagere, og jeg blev fuldstændig lykkelig, da Radio24syv annoncerede, at de ville berige radiosendefladen med et helt program kun dedikeret til memes. Det Lille Mememageri. Det er blot én af mange grunde til (jeg orker ikke lige at diskutere armslængdeprincippet nu), at det er grænsende til absurd, at den fine radiokanal ikke får lov til at fortsætte. RIP.

Jeg giver derfor også Det Lille Mememageri på 24syv den fulde ære for, at jeg finder nye danske meme-sider nærmest hver dag, og det er et faktum, jeg er meget taknemmelig for. Nu har jeg tænkt mig at anbefale en god håndfuld profiler, jeg synes, I skal slå vejen forbi. De er alle (i varierende grad) intelligente, kloge, provokerende og sjove på hver deres måde. Der kommer nok en del II inden længe.

@detlillemememageri24syv

View this post on Instagram

Tag noget, du ikke vil gå ind i en diskussion af (@klimavenligememes)

A post shared by mememageriet (@detlillemememageri24syv) on

@fugtigt

@urtefaderen

@organiskedanskememes

View this post on Instagram

Mums siger jeg bare

A post shared by ODM (@organiskedanskememes) on

View this post on Instagram

En samling til at starte ugen godt ud med gg

A post shared by ODM (@organiskedanskememes) on

@fantastiskeforaeldre

View this post on Instagram

Kaj og Andrea var bare savage

A post shared by Fantastiske Forældre (@fantastiskeforaeldre) on

@bloggersvinet

Før I smutter …

Jeg véd ikke, om konceptet er dødt, og det kan ret hurtigt blive pinligt, hvorfor det også er lidt svært for mig at spørge, men altså: Skal vi ikke tage en lille spørgerunde?

Første og eneste gang var for et par år siden, det var superhyggeligt, og det var en enormt god anledning for mig til at lære lidt om jer, måske også mig selv, og hvad der overhovedet er interessant at læse om. Så … stil spørgsmål om alt. 🙂

 

 

 

Næste indlæg

6 semi-irriterende ting ved mig, jeg meget gerne så forbedret