6 semi-irriterende ting ved mig, jeg meget gerne så forbedret

De danske mememagere + spørgerunde.

Nu er jeg beklageligvis ikke forsker, men hvis jeg var, er jeg ret sikker på, at jeg blev nødt til at afdække en lille del af memekulturen. Jeg kan desværre ikke blive mere konkret for nuværende. Memes er både vigtige (tror jeg), og i hvert fald er det hysterisk sjove og en af de eneste gode grunde til, at vi bør bevæge os rundt på medier som Instagram (synes jeg).

Ind til for et års tid siden var det meget sparsomt med danske memes og mememagere, og jeg blev fuldstændig lykkelig, da Radio24syv annoncerede, at de ville berige radiosendefladen med et helt program kun dedikeret til memes. Det Lille Mememageri. Det er blot én af mange grunde til (jeg orker ikke lige at diskutere armslængdeprincippet nu), at det er grænsende til absurd, at den fine radiokanal ikke får lov til at fortsætte. RIP.

Jeg giver derfor også Det Lille Mememageri på 24syv den fulde ære for, at jeg finder nye danske meme-sider nærmest hver dag, og det er et faktum, jeg er meget taknemmelig for. Nu har jeg tænkt mig at anbefale en god håndfuld profiler, jeg synes, I skal slå vejen forbi. De er alle (i varierende grad) intelligente, kloge, provokerende og sjove på hver deres måde. Der kommer nok en del II inden længe.

@detlillemememageri24syv

View this post on Instagram

Tag noget, du ikke vil gå ind i en diskussion af (@klimavenligememes)

A post shared by mememageriet (@detlillemememageri24syv) on

@fugtigt

@urtefaderen

@organiskedanskememes

View this post on Instagram

Mums siger jeg bare

A post shared by ODM (@organiskedanskememes) on

View this post on Instagram

En samling til at starte ugen godt ud med gg

A post shared by ODM (@organiskedanskememes) on

@fantastiskeforaeldre

View this post on Instagram

Kaj og Andrea var bare savage

A post shared by Fantastiske Forældre (@fantastiskeforaeldre) on

@bloggersvinet

Før I smutter …

Jeg véd ikke, om konceptet er dødt, og det kan ret hurtigt blive pinligt, hvorfor det også er lidt svært for mig at spørge, men altså: Skal vi ikke tage en lille spørgerunde?

Første og eneste gang var for et par år siden, det var superhyggeligt, og det var en enormt god anledning for mig til at lære lidt om jer, måske også mig selv, og hvad der overhovedet er interessant at læse om. Så … stil spørgsmål om alt. 🙂

 

 

 

13 kommentarer

 • anna

  vi har vist aldrig hørt historien om, hvordan du erhvervede dig en mads og monopolet t-shirt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søsse

  TAK FOR MEME-TIPS <3

  Hvilket dyr er dit yndlingsdyr (udover hunde) og hvorfor?

  Hvordan går det mellem dig og din far?

  Og nu… SNOG, MARRY, KILL:
  Fred, Harry og Lupin.

  Kyzz<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad er dit ultimative drømmejob? Hvad er din holdning til bloggergossip på Jodel? Ville du bytte 5 år af din levetid her på jorden for 5 år på Hogwarts? Hvilken person – død eller levende – ville du allerhelst interviewe? Elsker når du skriver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Du er en fantastisk dygtig blogger, Karoline. Tak for det. Jeg vil helt ærligt gerne vide alt om dig (uden, det skal lyde alt for klamt). Så de indlæg med random facts, du laver indimellem, falder særligt i god jord her💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Har du nogensinde overvejet at skrive en roman?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg elsker din blog og har den som fast fane på mobilen ❤️ Nu har du været stille herinde efter sommeren, har du planer om at lægge flere indlæg op mere regelmæssigt? (7-9-13). Kys kys fra sofaen i Valby 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ét par spørgsmål om det helt store spørgsmål: Du skrev engang, at du gerne ville reformere folkekirken. Har du altid været troende, eller har du fundet troen? Hvordan? Og hvordan bruger du din spiritualitet til hverdag? Generelt vil jeg gerne vide mere i den dur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvordan går du og har det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hvilke valg bestemmer “spiseforstyrrelses-resten” fortsat over, bl.a ift spisning, motion, what ever, og hvad gør/undlader du derfor at gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv begyndt at følge en del af de meme-sider, du anbefaler og synes, de er virkelig sjove! Jeg kan dog nogle gange godt sidde med en følelse af, at det ligger på grænsen til voksenmobning. Anders Hemmingsen bliver jo tit anklaget for at hænge folk ud, men det synes jeg til tider også nogle af de her meme-sider gør. Hvad tænker du om det? Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad blev dig af dig og crossfitteren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Bare for at være helt sikker: Martin? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 semi-irriterende ting ved mig, jeg meget gerne så forbedret