SOD

En liste: (Flere) ting, jeg hader.

At Nina Zamani har fået en kæreste, der ikke er mig.

At krisecentrene er mere end proppede for tiden. Og min nye nabo. Han har en væsentlig brist et sted i hjernen, og så er han antageligvis voldelig over for sin kæreste. For helvede. Jeg er på den.

At jeg ikke har set Tiger King. Fatter ikke en skid af, hvad der sker på Insta halvdelen af tiden.

Mit eget selskab efterhånden. På den anden side er der ingen andres selskab, jeg ville kunne holde ud så længe.

At flytte. Det er præcis en måned siden, jeg flyttede, og jeg er først ved at nå mit normale stressniveau nu. Om to måneder skal jeg flytte igen. Jeg ved bare ikke hvorhen.

Nye Borgerlige. Og det faktum, at de sidder i folketinget. Deres nyeste tagline er, wait for it … “Corona-kriminalitet skal give udvisning.” Ja.
“Corona-kriminalitet” er et elendigt (ikke-)ord, og det er simpelthen et elendigt forslag. Hvis ikke I, der læser med, har set indslag fra Nye Borgerlige i aktion i folketingssalen, så gør det lige. Det er et eminent bevis på, at demokrati i praksis ikke nødvendigvis er den bedste løsning.

Det meste Sørine Godtfredsen siger. For eksempel at danskere opfører sig forkælet under Corona. Ved du hvad, Sørine? Det er også danskere, der har stemt mennesker som Lars Boje og Mette Thiesen ind i Folketinget. Kan du ikke please ramble om den ukristelighed i stedet?

Virksomheder, der ikke kan finde ud af, om de skal være privatpersoner, eller om de bare skal være virksomheder. Især den slags der laver terapeutiske lydfiler til 149 i intropris – lydfiler, der henvender sig til personer med sårbarheder, stress, depression og angst. Det er ikke så meget lydfilerne, der er problemet, det er mere det faktum, at de eksisterer på et grundlag, der er komplet uden fagligt belæg. Det er det faktum, at personen bag nægter at forholde sig til nogen som helst form for kritik og alle spørgsmål, der måtte have en undrende karakter. Det er det faktum, at man nægter at tage ansvar og det faktum, at man forsøger at indfange mennesker og afkræve dem penge på et tidspunkt i deres liv, hvor de måske er allermindst i stand til at stå imod. Jeg er så harm, at jeg nærmest sitrer …………… I véd, den tanke, man får, når man ser et barn, der absolut ikke kan synge, gå ind foran Blachmann kun for at blive ydmyget foran hele Danmarks befolkning? Hvor man virkelig dybt og inderligt ville ønske, at en god ven eller et familiemedlem lige havde taget barnet til side inden for et hurtigt reality check? Det var en bøn, skulle den rette læse med.

Mine fumlefingre eller efterhånden amputerede hjerne, der fik afpubliceret sidste indlæg. Jeg véd ikke, hvordan jeg formåede at gøre det ved et uheld – umiddelbart burde det være umuligt. Det er tilbage nu. Jeg hader også, at min søster ikke var her hver dag – så havde jeg slet ikke brug for Birgit.

12 kommentarer

 • Linda Christensen

  Hvordan står det til? Jeg håber du har det godt 🤔🙂 Jeg savner dine skriv, du skriver så godt, og jeg kan relatere til rigtig meget af det du fortæller, tak for at dele 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hej med dig ❤️ Din kommentar varmede mit hjerte på en gråvejrsdag, og selv om jeg først får svaret utilgiveligt sent, vil jeg bare lige sige tak. Du fik mig til tasterne lidt tidligere, end det nok ellers havde været tilfældet. Jeg har det bedre, og jeg mener det, når jeg siger, at det er mig, der takker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Flere som dig, tak❤️… færre lydfiler (tak)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NH

  Ej altså det er nok mig der, er helt væk, men jeg er helt blank på, hvilket link og ‘terapeut’ der er tale om? Og shit mand, det må være så hårdt at være vidne til den nabo – og at finde ro i eget hjem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er ret ubehageligt og føles meget som noget, jeg har prøvet før. Forhåbentlig løser det sig. ❤️

   Det er ikke en terapeut, men en mellemstor dansk influencer/foredragsholder, som har lavet nogle terapeutiske lydfiler, som hun sælger. Jeg forholder mig ikke så meget til lydfilerne i sig selv, mere den virksomhed og “markedsføring” der ligger bag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad er det for en lydfil?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   En mellemstor dansk influencer/foredragsholder, som har lavet en terapeutisk lydfil, som hun sælger målrettet folk med forskellige psykiske udfordringer. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Både som en der har arbejdet med psykisk sårbare i 10 år, og privat som pårørende til psykisk sårbare mennesker, gør den slags lydfiler mig helt målløs. Man ved hvor meget folk kæmper og knokler, og tanken om at nogen vild drive rovdrift på deres ønske om bedring er ikke til at bære.
  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Fuldstændig enig! Hvor er det dejligt med sådan en tilkendegivelse. Det virker så farligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er meget enig omkring den lydfil. Det er så uetisk og kalkuleret, at det gør helt ondt. Jeg synes næsten, at det værste er de beskeder med feedback fra kunder, som hun reposter. Folk med svære psykiske udfordringer som angst, PTSD, borderline, depression og seksuelle overgreb har på magisk vis fået sat alle mørke tanker på plads efter 20 minutter. Hvad årelange og dyre terapiforløb ikke har kunne klare halvt så godt er nu ændret for altid. Og selv en psykiatrisk sygeplejerske er “dybt inspireret og imponeret” over hendes evner. Det er så uigennemsigtig en markedsføring at rette mod sårbare mennesker.

  Og hendes måde at håndtere kritik/undren gør det endnu værre. At slette og blokere alle kritiske røster og kalde det hate og jalousi. Og toppe det med at græde på sin story. Det er ansvarsfralæggelse. Især når man faktisk indikerer at ens produkt kan træde i stedet for behandling hos fagpersoner. Og det gør hun ved at reposte de beskeder. Jeg håber virkelig, at Forbrugerombudsmanden eller andre griber ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Du supplerer Ditte Kirk skidegodt! (And praise her ❤️). Jeg kunne vitterligt ikke have formuleret det bedre selv, om jeg havde prøvet. Derfor siger jeg bare: enig! Im still shook, og jeg håber, at nogle med myndighed er opmærksomme på det. Tak for kommentaren!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOD