Jeg forstår ikke ... #15

Fede discountvarer #4 (inkl. den bedste plantedrik)

Jeg følte, det var på tide at genoptage en gammel kending, nemlig solide anbefalinger af discountprodukter, du kan købe i dit supermarked.
Hvis I er gået glip af de tidligere indlæg, kan du læse dem her, her og her.

Ligesom de sidste par gange er jeg stadig svært begejstret for Lidl, så den del består. Men som et nyt take på dette format har jeg peppet billederne lidt op. Og I ville blive forbløffede over, hvor lang tid det tager at lave noget, der er så grimt, som tilfældet er. Så please, I behøver ikke at bashe mig for den visuelle del af dette indslag. Hvis jeres tanker ledes hen på kitsch, Windows 95 og en betaversion af internettet, er jeg nået i mål!

Temaet for i dag er “kaffepause”, så jeg håber, I kan få øjnene op for nogle nye produkter, I kan gemme allernederst i indkøbskurven.

 

Hvad? Havremælk aka “Oat Drink – Barista edition” fra Vemondo.

Hvor? Lidl.

Pris? 13 kroner.

Hvorfor skal jeg droppe NATURLI’ til fordel for den her? Ok, her kommer lidt anekdotisk forhistorie. Jeg eeelsker letmælk i min kaffe – jeg lever og ånder nærmest for det skidt. For nogle måneder siden opdagede jeg, at der desværre var en sammenhæng mellem mit indtag af komælk og forekomsten af bumser i mit ansigt, og det har betydet, at jeg med stor bedrøvelse af droppet mælken. Så drak jeg lidt havremælk i kaffen, men jeg synes egentlig mest, de smagte lidt surt, og jeg manglede den der søde, cremede mouthfeel, man får af konventionel mælk. Så faldt jeg over Sproud – en form for ærtebaseret mælk – på Motatos, jeg købte 18 liter, og det smagte helt genialt. Problemet var bare, at jeg ikke har kunnet opstøve det siden da, og min jagt på en vegansk afløser fortsatte. Da jeg en dag fornøjet gik rundt i min lokale Lidl, stødte jeg således på deres nye havremælk, som I kan se på billedet, og ved I hvad? Den smager seriøst godt. Ægte cremet, minus syrlighed og en perfekt suppleant til min yndlingsletmælk. Prøv den af!

 

Hvad? Havrekiks med mælkechokolade.

Hvor? Rema 1000.

Pris? 13-14 kroner for 300 gram.

But why? Ganske simpelt fordi det bare er en gedigen chokoladekiks! Selve kiksen er ufatteligt velsmagende, og der er ikke sparet på den søde mælkechokolade. Forleden smagte jeg den dyre variant fra Karen Volf, og den var seriøst virkelig dårlig sammenlignet med discountudgaven; jeg fandt både Volfs kiks en anelse sur, og der var næsten ikke noget chokolade på toppen :'(
Prøv den af – jeg garanterer, at den er enormt tilfredsstillende og perfekt til den der klokken 17-sødhedssult efter arbejde.

 

 

Hvad? Instantkaffe.

Hvor? Lidl.

Pris? 35 kroner for 200 gram.

Kan den hamle op med Nescafé? Her bliver jeg bare nødt til at sige “ja”. Jeg har tidligere anbefalet instantkaffe fra LIDL, hvor jeg godt var klar over, at den nok lidt ville dele vandene. De har nemlig en anden variant – som jeg personligt virkelig godt kan lide – men den har også en ret brændt, sydeuropæisk smag, som ikke falder i god jord hos alle. Denne er dog mild, blød, god og billig.

 

 

Hvad? Chokolade aka “Milk chocolate with almond crocant”.

Hvor? Lidl (selvfølgelig!)

Pris? 9 kroner. *EDIT: Prisskiltet i Lidl sad forkert. Den koster faktisk 23 kroner 🙁

Hvorfor er den så speciel? Jeg føler lidt, at dette muligvis er det mest dårligt markedsførte produkt i hele Lidls katalog. Sagen er nemlig, at denne plade chokolade – som koster friggin’ 9 kroner! – smager som Daim/Marabou med Daim … på en eller anden måde smager det faktisk bedre. Måske det skyldes prisen, hehe. 9 KRONER!

Hvad? Belgiske sukkervafler.

Hvor? Lidl – men Rema 1000 har også nogle, der smager skønt.

Pris? 15-16 kroner for 550 gram.

Altså … de ser sådan lidt vacuumpakkede ud? Ja, true. Man kunne klart godt have kælet lidt mere for emballagen. På en måde er det lidt en skændsel, at man fyrer det perfekte produkt ned i et grimt, orange plasthelvede. Men her bliver jeg bare nødt til at sige, at disse vafler er noget af det mest himmelske, jeg nogensinde har sat mine tænder i. Jeg spiser dem kolde; så er de stadig sprøde udenpå og helt perfekte og vaflede indeni. For et par år siden spiste jeg så mange af dem, at jeg blev lidt flov over mig selv og blev nødt til at give mig selv en vaffelkarantæne, men nu er de tilbage som en fast bestanddel i min køkkenskuffe, og det er præcis så godt, som jeg husker det!

12 kommentarer

 • Pia

  Hej KM,
  Lige købt Lidls OatBarista, inden jeg så dit indlæg. Indkøbt fordi indholdsfortegnelsen er identisk med Naturlis brune og orange oat……af en eller anden mærkelig årsag har Naturli 2 kaffedrik af Oat. Og den brunorange er perfekt. Her kan man så være heldig at Bilka smider den på bud til en 10’er 👍.
  Bare et input……men kan du svare på i hvilket land den er lavet……altså Lidls

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Tusind tak for input, og beklager forsinkelsen! Har desværre ingen anelse om land, men jeg har netop indkøbt to styks af Naturlis variant, som du anbefalede, så nu er jeg klar på den store sammenligning.
   Ps. Det lykkedes mig også at få dem til de ti bobs 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Bliver nød til at sige at både kaffen og havremælken er godkendt! Har i flere år købt soyamælk med vanilje men den her “mælk” er meget mere blød i smagen og fedt at kunne slippe for bitter kaffe- tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ej, det er simpelthen så megadejligt at høre ❤️ Er rigtig glad for, du har fundet noget, der fungerer for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Mig og Rema-kiksen holder lige pause for tiden. Det udviklede sig på det nærmeste til et misbrug, for de er så fucking awesome! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HAHAHAHA NOOOO 😭😭😭 din stakkel!
   Jeg håber, I en dag lærer at mødes på midten ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Chokoladen fra Lidl fondes også i en udgave med lakrids, som er genial -Og de har en kakao, som 100 pct smager som cocio, men til 9 kr. Genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   En genial chokolade med lakrids? Ej mand ………. det ved jeg ikke, om jeg kan administrere. Men kæmpetak for tippet! 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sproud kan købes i Irma men de gemmer det godt væk et sted ved saften mener jeg. Og så koster det vist 20kr for en liter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Så er det måske derfor, jeg ikke har haft held med at finde det, når jeg har ledt. Tak, jeg må kigge bedre efter næste gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er også ret glad for Sproud, og kan afsløre at Motatos pt. har det på lager igen igen – 1 stk. for 7 kr, og 6 stk. for 29 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Åh, simpelthen det bedste tip! Har allerede klikket en ny sending hjem. Tusind tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke ... #15