I've got 99 problems, but working out ain't one

Jeg forstår ikke… #9


årsagen til akut opstået næseblod, som rammer mig flere gange om ugen. 

de mennesker, som stædigt vedholder at kalde Matas for materialisten, og

om der står beskrevet i Matas-ansattes arbejdsbeskrivelse, at de skal tale i et supersonisk toneleje. 

champignon på glas (eller de folk, som køber dem.)

om det er fint nok at droppe et bad efter træning med argumentet om, at frisk sved alligevel ikke lugter. 

kærestepar, som har styr på datoen for, hvornår de havde fuldbyrdet samleje for første gang (og vælger at markere og fejre det med en buket blomster.)

om The Cursed Child egentlig er god læsning, eller om det bare er noget, man bilder sig ind, fordi der lidt er Harry Potter 8. 

mansplaining. Altså, jeg forstår godt konceptet, men hvor pokker kommer det fra, og hvorfor er det så udbredt?!

om det ville være blasfemisk at droppe julen i år og smutte til Berlin i stedet. 

hvor dumt nedenstående skilt fra The Body Shop egentlig er, og om der seriøst er nogen, som tror på, at man kan fodre sit ansigt med superfood. 

14 kommentarer

 • Jette

  Tak det har jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Nu har jeg selv en blødersygdom (fandt først ud af det som voksen efter et helt børne og ungdomsliv med næseblod stort set hver dag) og jeg blev henvist til en næse-specialist (eller hvad sådan noget hedder 🙂 og der blev det” brændt” og har stort set ikke haft næseblod siden – mega befrielse. Det er ikke så fedt at få lavet og gør også lidt nas bagefter, men når det så er “helet” så er det sgu’ det værd 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er vist efterhånden ikke andet for, end at få dem svitset (havde håbet på, at der var en mere alternativ behandlingsform, hehe..)
   Faktisk er min lillebror bløder, men jeg skulle ikke selv være bærer af genet. Nu kommer jeg dog lidt i tvivl om, om jeg skulle blive testet igen. Mærker du noget til din blødersygdom i hverdagen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Det kan også bare være hvis du er stresset, eller det ekstreme skift mellem kolde og varme temperaturer. Jeg har også selv haft problemet i en periode, og jeg blev svitset, og har ikke mærket til det siden. Ved mig var der ingen dybere årsag til det, men jeg tænkte hellere få problemet fjernet end døje med det flere år. #psdetgørikkeondt #duskalnokklareden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Altså jeg får blå mærker og blodansamlinger så let som ingenting. Og har fået hormonspiral fordi den månedlige blødning var all over the place!! Men ja, synes da du skulle blive testet igen. Det kan ses i en blodprøve – og hvis der er noget der tyder på blødersygdom, bliver man sendt videre til Skejby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ai ai ai, det lyder træls – men også som noget jeg kan genkende. Håber, at du har fået styr på det hele nu. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg var meget, meget skuffet over the cursed child! Jeg kunne godt forstå ideen i at gøre Harry Potter mere menneskelig, men jeg synes ikke han var mindre bitter og nederen end i nogle af de senere bøger? Lily var tilgengæld skrevet MEGET bedre end dengang, og Ron og Hermione var søde. Jeg havde håbet på meget mere Slytherin, men var ret hooked på tidsrejseideen. Jeg synes bare der var alt for mange huller og det havde været meget, meget bedre som en bog eller som sin helt egen end en Harry Potter følger? #jegkanikkelideden #menjegkanikkeargumenterefordet … Ps, er det bare mig, eller var det ret blasfemisk at bringe Snape tilbage? Og jeg kan ikke engang lide Snape!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • OK, mega nice besked BTW.
   Jeg har ikke engang selv læst hele bogen endnu (hvilket siger en del), men ud fra det jeg selv har nået, er jeg meget enig med dig.
   Jeg tror, at den flade fornemmelse netop skyldes, som du også siger, formen på bogen; at det netop ikke er en bog, men et manuskript. Det virker dybt uforløst, og man mangler virkelig Rowlings underfundige stemme. Og det tror jeg egentlig også, er grunden til, at man ikke kan argumentere ordentligt for, hvorfor man ikke kan lide den. Formen er bare helt forkert.
   Ift. Snape skal jeg nok lige vende tilbage, hvis jeg når frem til en rimelig analyse 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tag til en øre-næse-hals-læge med næsebloden. Han kan “svitse” det kar i din næse, som bløder, på to sekunder, og så er du ude over det problem! Hilsen lægen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, der er en læge iblandt os. Sejt. Jeg havde egentlig håbet på at kunne undgå svitse-proceduren, men du har selvfølgelig ret. Går på jagt efter en henvisning i morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ha! Elsker at Matas er med. Jeg er ret overbevist om, at det ikke stod i min ansættelseskontrakt i Matas mht. det supersoniske toneleje men jeg skal ikke kunne sige om det er en jysk ting. (Nu er det vildt flovt hvis jeg husker forkert og du IKKE er fra Jylland :p )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! Du husker rigtigt – jeg er temmelig jysk. Og tak! Jeg har undret mig over det i flere år, og jeg er dybt taknemmelig for, at du nu har afmystificeret det for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Cursed Child er ikke nær så god som resten af serien, men who cares? Den er stadig ret fantastisk i forhold til meget af det l*** der kommer på gaden for tiden, og hvordan kan man ikke elske Harry Potter 8? #noregrets

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I've got 99 problems, but working out ain't one