Mit første - og sidste - indlæg om OL i Rio

En servicemeddelelse fra Jesper Fårekylling

“Han tog min hånd og smilede kærligt til mig. Jeg gengældte smilet og fulgte efter ham, følte mig helt oplyst af den kuppel af lykke, jeg befandt mig i. Han fulgte mig ud på altanen, højt, højt oppe. Der var puder, tæpper, dyner. Der var alt, hvad jeg kunne ønske mig og at være i denne lune nat, sammen med ham, satte prikken over i?et, men udgjorde nok hele bogstavet i sig selv. Vi lagde os ned i den lune nat, krop mod krop, og kiggede op mod den klare, mørke himmel, mens han betroede mig, at der var nat for stjerneskud. Og der lå vi, op ad hinanden, arm i arm. Jeg var mere lykkelig, end jeg nogensinde før havde været, og alle bekymringer forlod min krop og mit legeme, og selvom en begivenhed, som i morgen ville være værd at bekymre sig om, havde fundet sted, var jeg bekymringsløs. Og da jeg så det hundrede stjerneskud falde ned fra himlen den nat, var mit ønske, som blot var en genklang af de forrige, at jeg skul-le være sammen med denne dreng for evigt.”

*

Således slutter min terminsprøve i dansk fra 9. klasse. Den omtalte dreng er i øvrigt min kære folkeskolekæreste, som jeg tumlede hovedløst rundt sammen med som 15-årig.
Men intentionen med dette indlæg er ikke at vise, hvor håbløs en romantiker jeg er. Nej, faktisk vil jeg bare gøre jer opmærksomme på, at der i aften er meteorsværm, hvilket betyder,  at der de næste par nætter kommer til at være tusindvis af stjerneskud på himlen (sådan er det faktisk hvert år omkring d. 10.-12. august.) Det er vanvittigt smukt, og hvis du har nogle ønsker, du gerne vil have skal gå i opfyldelse, så er det måske i nat, du skal sove ude.

 

Skriv en kommentar

 • Øj, tak for tip – det vil jeg udnytte, når jeg cykler hjem fra aftenvagt på bostedet i nattens mulm og mørke.
  Ps. Får helt lyst til, at se Disneys Juleshow, nu du skriver Jesper Fårkylling 😀

  (Pps. Godt at høre, jeg ikke er den eneste der var (/er) håbløst romantikker i sine skriverier. Jeg fik som klassens eneste (fordi ingen andre sjovt nok spurgte), lov til at skrive på computer og stilene ligeså lange som jeg ønskede. Min lærer rettede blot de første tre sider, som en almen stil ville fylde, og resten læste han. På den måde fik jeg lov at udfolde min skrivelyst, uden at han ligesom kom på overarbejde. Ham har jeg meget, at takke for.)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ, jeg har også gået og sunget ‘når du ser et stjerneskud’ i bedste Disney-stil hele morgenen. 😉
   Det lyder, som om du har haft en god lærer. Desværre havde mange nok slået ned på det og insisteret på, at man lærte at fatte sig i korthed. Hurra for dygtige undervisere.
   Og velbekomme, den stjerneoplevelse bør du virkelig unde dig selv. God arbejdslyst!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første - og sidste - indlæg om OL i Rio