Kødspiserens bedste argumenter

Mit første – og sidste – indlæg om OL i Rio

Foto: Thomas Coex/AFP/Getty Images

For et par år siden ville jeg have været alt andet end imponeret over denne sommer. Ikke på grund af vejret, men på grund af sport, sport og sport, som har fyldt hele sendefladen på TV. Tidligere ville det have betydet, at jeg ikke kunne se Seriezonen eller Boogie om eftermiddagen, men eftersom jeg i dag ser alting On Demand, kan jeg næppe tillade mig at brokke mig. Sport er sjovt, hvis man selv er udøveren. Men jeg kan ærligt talt ikke forestille mig noget, der er mere intetsigende end at se andre dyrke det – gennem en skærm.

Det vil sige, sådan havde jeg det, indtil jeg kom i tanke om gymnastik. I fucking love it. Til trods for at jeg har koordinationsevner som en ged, og aldrig har formået at lave så meget som en vejrmølle, så er jeg fuldstændig hooked på denne olympiske disciplin! Således er mine sidste to aftener gået med at se gymnastik på DR1, og aldrig har mine licenspenge været givet bedre ud.

Jeg er seriøst dybt forundret over, hvad de kan præstere med deres kroppe. Egentlig er jeg bare forundret over deres kroppe – de er for sindssyge! Mændene ligner lidt Rocky Gibraltar fra Toy Story; meget veludviklede torsoer og relativt spinkle ben. Og pigerne? Ja, de er bare små. Den laveste i år er 133 centimeter!

Nå, men.. i går løb de amerikanske tøser med sejren, og så var det, jeg kom til at tænke på McKayla Maroney, som var med ved OL i 2012. Hun var ret overlegen, og havde stået til at vinde guld – blandt andet med dette spring på buk (goosebumps!). Desværre for hende falder hun ved sit allersidste spring, og hun må ‘nøjes’ med en sølvmedalje. Til medaljeoverrækkelsen blev hun fanget af kameraet med et meget ikke-fornøjet ansigtsudtryk. McKayla Maroney is not impressed. Billedet gik efterfølgende viralt på nettet, men heldigvis endte hun selv med at hoppe med på joken sammen med ingen ringere end Obama.

Maroney var ikke at finde nogen steder på min fjernsynsskærm, så jeg gav mig til at researche lidt på, hvordan det nu kan være. Det viser sig, at hun gik på pension tidligere i 2016 (som 20-årig!), men at hun nu vil satse på en sangkarriere i stedet. I øvrigt er hun tæt på at være ugenkendelig; jeg mistænker hende lidt for at have fået samme plastikkirurg som Kylie Jenner. Bedøm selv. I kan finde hendes bootylicious, ratchet-like Instagramprofil lige her.

Næste indlæg

Kødspiserens bedste argumenter