Husker du at sige tillykke til huefolket?

Sære huslige glæder

Der er mange ting, som kan gøre mig glad, og jeg tror på, at man generelt skal prøve at glæde sig lidt mere over de små hverdagsting. Her har jeg prøvet at lave en liste over hverdagsagtige, huslige ting, som gør mig glad og giver mig tilfredsstillelse.
Det gør mig glad og tilfreds, når...

mængden af rester passer perfekt ned i den plasticbeholder, jeg har fundet til formålet

jeg får tømt ud i mine rester, og mit køleskab er helt tomt (selvom det betyder, at jeg skal bruge penge på at fylde det op igen)

jeg finder en gammel rest biksemad/chili con carne/høns i asparges i fryseren, som jeg ikke vidste, jeg havde

mine rester kan kombineres på kryds og tværs. Stop spild af mad!

når jeg skurer min håndvask i køkkenet, og jeg bare kan se, at den bliver smukkere og smukkere.

jeg vasker mine gulve! Ens lejlighed bliver jo nærmest som ny!

mængden af vasketøj er perfekt afstemt med størrelsen af min vaskemaskine.

jeg sætter beskidt service i opvaskemaskinen. Jeg forestiller mig altid, at jeg er i gang med et spil Tetris. I kid you not, at sætte i opvaskeren og udnytte al pladsen på en mensa-agtig måde er jo ligesom en leg.

jeg tager mig sammen til at tørre kondens af køleskabet og afrimer min fryser. Det bliver nærmest som nyt!

Næste indlæg

Husker du at sige tillykke til huefolket?