Karoline tester: Hårfarve (L'oreal Preference Infinia 10.21)

Vis mig din blog!

I 2011 var der cirka registreret 74.000 danske blogs. Jeg læser troligt 2 håndfulde, og så klikker jeg mig ind på alt på Bloggers Delights forside, som fanger min interesse. Men lad mig sige det, som det er: nogle dage kan der være langt mellem snapsene. Det betyder også, at jeg sommetider på ingen måde kan få mit blog binge-behov opfyldt, og det er ærligt talt en skam, når jeg nu ved, at der er så meget uopdaget ordguld derude. 

Derfor vil jeg super gerne høre jeres bedste anbefalinger. Om det er et shoutout for jeres egen eller en andens blog er helt og aldeles underordnet – bare I nyder at læse med. 

Instruktionerne er som følger:

  1. Skriv en kommentar med dit blognavn (eller en anden persons blog, som du gerne vil anbefale.)
  2. Forklar, hvorfor den er god.
  3. Følg mig på Instagram. 
  4. … og på Facebook. 
  5. Og Bloglovin’. 
  6. Klap den næste hund, du møder. 
  7. Se bort fra punkt 3-5. 

Som udgangspunkt interesserer jeg mig ikke for: sport, biler, droner eller sundhed/helse i overdrevne mængder (det vil altså sige, at selvom Jannis Vægttabsblog – Følg min rejse fra 200 til 20 kg er super velskrevet, vil jeg helst ikke læse den. 

Til gengæld er jeg smadder begejstret for: personlighed, humor, en nogenlunde forståelse for Retstavningsordbogen, korrekt nutids-R og sofistikeret spydighed. Men mindre kan bestemt også gøre det. 

Næste indlæg

Karoline tester: Hårfarve (L'oreal Preference Infinia 10.21)