Karoline tester: Hårfarve (L'oreal Preference Infinia 10.21)

Vis mig din blog!

I 2011 var der cirka registreret 74.000 danske blogs. Jeg læser troligt 2 håndfulde, og så klikker jeg mig ind på alt på Bloggers Delights forside, som fanger min interesse. Men lad mig sige det, som det er: nogle dage kan der være langt mellem snapsene. Det betyder også, at jeg sommetider på ingen måde kan få mit blog binge-behov opfyldt, og det er ærligt talt en skam, når jeg nu ved, at der er så meget uopdaget ordguld derude. 

Derfor vil jeg super gerne høre jeres bedste anbefalinger. Om det er et shoutout for jeres egen eller en andens blog er helt og aldeles underordnet – bare I nyder at læse med. 

Instruktionerne er som følger:

 1. Skriv en kommentar med dit blognavn (eller en anden persons blog, som du gerne vil anbefale.)
 2. Forklar, hvorfor den er god.
 3. Følg mig på Instagram. 
 4. … og på Facebook. 
 5. Og Bloglovin’. 
 6. Klap den næste hund, du møder. 
 7. Se bort fra punkt 3-5. 

Som udgangspunkt interesserer jeg mig ikke for: sport, biler, droner eller sundhed/helse i overdrevne mængder (det vil altså sige, at selvom Jannis Vægttabsblog – Følg min rejse fra 200 til 20 kg er super velskrevet, vil jeg helst ikke læse den. 

Til gengæld er jeg smadder begejstret for: personlighed, humor, en nogenlunde forståelse for Retstavningsordbogen, korrekt nutids-R og sofistikeret spydighed. Men mindre kan bestemt også gøre det. 

65 kommentarer

 • Hvis du er til det knap så polerede, så tænker jeg, at du vil kunne lide Trixyworld (http://trixyworld.dk ) og min egen C and the City ( http://candthecity.dk )

  Det er virkelig ikke altid kønt, og der er ret mange tanketorsk, tømmermænd, sorg og fuck ups, noget sorg og sygdom også oveni, men sådan er livet jo også.

  Både Trix og jeg er journalister, så stavningen har vi vist nogenlunde styr på. Til gengæld har jeg altid lavet TV og kan derfor ikke sætte kommaer… Det må du, i så fald, lige bære over med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Virkelig, virkelig gode anbefalinger. 😉 du sælger den også godt!
   Haha, jeg kan sgu heller ikke finde ud af det komma-hejs der (hvem kan egentlig det?) men så længe der ikke er for mange nutids-r-problemer, er jeg glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Well, hvis der er en ting, jeg hader så meget, at jeg faktisk unfollower, så er det manglende nutids-r-problemer. Ja. Det sagde jeg. I dette lukkede forum. I samme kategori falder “Massere” i stedet for masser … Beklager.

   Så lige den del tror jeg faktisk, der er styr på 😉

   PS. Jeg har klappet hunden, som angivet i punkterne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jo perfekt – det hele. Især delen med hunden gør mig glad.. og godt misundelig. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej, efter jeg kommenterede indlægget her, steg min puls lige lidt i bekymring. Det gik nemlig op for mig, at det indlæg jeg linkede til, kunne virke som et skjult hint, i forbindelse med det du tidligere har skrevet om din selvopfattelse, og din kamp mod anoreksien. Det er det SLET IKKE det var bare et indlæg der rørte mig dybt, og jeg synes det var smukt og deleværdigt.

  Nu tier jeg for i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   No worries, sådan tolkede jeg den ikke. Og selv hvis jeg gjorde, havde det ikke været et problem. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Efter nogle år som bloglæser, er der efterhånden kommet en del blogs på mit feed, men der er kun fire jeg trofast læser.

  To af dem er allerede nævnt (Maren og Miriam), så er der selvfølgelig din blog, og så er der Rockpaperdresses, som jeg slet ikke kan forstå ikke er blevet nævnt endnu?!? Hun har simpelthen det skønneste glade livssyn, hvilket mit småpessimistiske jeg normalt ville blive røv træt af i længden. Men det virker rart og ægte, og det smitter lidt. Der er selvfølgelig også dårlige dage, de bliver også delt med os der læser med. Hvis du får lyst til at give det et skud, vil jeg anbefale at læse dette indlæg: http://rockpaperdresses.dk/hoved-versus-krop/ Det er skrevet under Distortion, som hun ikke deltog i pga. fertilitetsbehandling. Det er klogt og så smukt skrevet! Det giver stof til eftertanke, også hos os der ikke lige prøver at få en baby.

  Du skal også lige ha et tillykke med bloggens 1 års fødselsdag forleden, håber du har lyst til at dele med os mange år endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, det er måske lidt underligt – men jeg tænker, at det måske har noget at gøre med, at man automatisk antager, at alle selvfølgelig kender (og elsker) RPD, hvilket vel heller ikke er helt forkert. 😉
   Tusind tak for lykønskningen. Still going strong og alt det der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  omveje.com er virkelig skæg! Lister, betragtninger og det evigt-gode koncept “Trivia-tirsdag” hvor man lærer noget om alt det, man slet ikke vidste, man ikke vidste.

  Superheltemor.dk. Jeg er slet ikke til mommy-blogs men sluger ALT hun skriver. Læs fx deres kærlighedsføljeton – jeg genopdagede lige en tro på kærlighed undervejs.

  Enandenvirkelighed.com. Start forfra (ja, der er langt tilbage, men gør det) og forbered dig på at tude. Skrevet af en mor med en kræftsyg datter. Sidder altid tilbage, opfyldt af taknemmelighed over livet, herunder mit eget.

  Derudover er alle favoritter vist nærmest nævnt; sikke god smag dine læsere har 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er helt og aldeles enig – min boghorisont er allerede udvidet gevaldigt, og det er så fedt! 😀
   Tak for tipz!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hold op et fedt kommentar felt – det er virkelig all love 😀 Jeg har fundet så mange nye fede bloggere, men alle jeg er tilhænger af er sgu blevet nævnt, haha 😀 Super cool initativ!

  Jeg håber du også vi give dine egne tips videre i et indlæg og sprede kærligheden videre, jeg er ret spændt på hvem du læser med ved 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er fuldstændig enig. Hold kæft, hvor er det fedt! 😀
   Det kan du tro, at jeg vil. Sådan en omgang skylder jeg vist. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke nødvendigvis at neglelak lige er din ting, men… vi har en vældig dygtig dansk negleblogger, der går under navnet Coewless (https://coewlesspolish.wordpress.com). Hun er så vanvittig dygtig, at man nærmest ikke tror det – OG så har hun en forkærlighed for Harry Potter, hvilket naturligvis afspejler sig i nogle af hendes designs.
  Jeg selv blogger også om neglelak og lever ikke op til så mange af dine krav (undtagen måske lige sprogdelen), men du er da alligevel velkommen til at kigge forbi alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det kan da blive min ting. Neglelak er jo ret fedt, selvom jeg slet ikke udfordrer mig selv nok, hvad det angår. 😉 Jeg kigger helt sikkert forbi jer begge. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Verdens mest dovne, men ret lækker blog, synes jeg, – som sq elsker at drifte den
  /blogstruck

  Og knuseligt tak for dig ‘Hvid kaffe’. Er helt tosset med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Fedt, blogstruck! Must go see. 😀
   Og kæmpe knuseligt tak til dig også. Det var dæleme dejligt sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne nævne min egen, http://www.dittesolholm.dk/blog – den handler om at lære at leve et liv der er vendt på hovedet og at være mor i sorg. Håber du vil læse med.

  Jeg vil rigtigt gerne anbefale majmy.dk – hun skriver, efter min mening, i et lækkert sprog, der får mig til at reflektere over mit eget liv og se det hele fra en lidt skæv vinkel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan anbefale Balancegang. Humor, retstavning, sarkasme og nutids r’er er i top;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Som tidligere nævnt er nom de mie og Blogsbjerg rigtigt gode…
  Det synes jeg også.
  Og lidt i samme genre synes jeg Skøre liv… er.
  Maude der skriver Skøre liv… er mor til tre drenge, som jo nok er udgangspunktet for bloggen, men det er ikke en traditionel mummy-blog. Faktisk tænker jeg, alle de sjove indlæg med stof til eftertanke, lige så godt kunne komme ud af alle mulige andre forbindelser mellem mennesker, end bare lige mor/børn kombinationen.
  Jeg er ikke lige i mor-blog målgruppen og/men jeg nyder Skøre liv.., der ofte får mig til at grine højt og reflektere lidt – grinende – over, hvad der for eksempel er vigtigt og mindre vigtigt her i verden. Stadig “hyggelæsning” der ikke er i den tunge afdeling.
  Lidt svært at forklare – men prøv den – helt sikkert anbefalelsesværdig.
  Og mange tak for din blog – den er jeg også glad for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er allerede ret stor fan, så du skal have MaNGE tak for tippet. Så godt!
   Og selv tak – det er rigtig dejligt at høre. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg vil gerne anbefale sofieude.dk. Hun er sjov og har meget selvironi. Elsker ar følge med der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omveje.com ordgøgl og morskab
  musicismysecret.blogspot.dk sympatisk, velskrevet, nordjyde i Kbh.
  nomdemie.wordpress.com sjov, ærlig og rar
  ungtanten.wordpress.com lister med fjol og raseri, pisse sjovt
  skalotte.dk nogens mor og meget hverdagsmorsom imens

  – Go go go 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  TAK for dette indlæg! Det, du lægger vægt på hos en blog, er præcis det samme, som jeg selv gør. Jeg gemmer det lige dit indlæg som forebyggelse til en tør dag i mit blog feed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Altid til tjeneste – og skulle det være en anden gang. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blogger selv på http://www.randomdanishcitizen.com/ – desværre lidt for sjældent lige pt., men når uni lige vil chille lidt regner jeg med at vende stærkt tilbage. Jeg har for så vidt ikke noget tema eller noget, det er egentlig bare mit eget lille nørdede hjørne af internettet hvorfor jeg er ret vild med det, fordi det netop er mit og jeg kan skrive om mig selv, mit liv og de ting der nu engang falder mig ind. Nu har jeg fulgt din blog længe – er en af de mange der kom gennem Miriam og det er en af de få jeg læser fast, så nu ville jeg lige kaste min blog herind også! De forskellige blogs er et virvar af dimensioner og det er komplet umuligt at finde frem til alle de gode.

  // Maja – randomdanishcitizen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Præcis!
   Fed beskrivelse. Jeg tjekker dig ud med det samme. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Er overrasket over, at ingen har anbefalet Superheltemor. Kim er super sjov og ærligt. Hun skriver virkelig godt om hendes liv med hund, mand, arbejde og fire døtre. Men alligevel er hun ikke den typiske mummy-blogger. Der er masser af humor, ironi og rescueplaner for fremtidige zombieindvasioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Er lige stødt på hendes Test af sære Madkombinationer. Håber, at det koncept er kommet for at blive. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Marias Maskinrum

  Hun har lige holdt en lang blogpause, men er heldigvis begyndt at blogge igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tør godt at anbefale min egen blog, selvom det virker så udansk at gøre sådan. Måske kan du lide den, måske ikke, men nu har du i hvert fald en overspringshandling i at kigge forbi!

  Den hedder forresten nymaane.dk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MY DAILY SPACE er et nyt medie, jeg arbejder på. Vi skriver både nyheds- og livsstilsstof, og der er lidt i alle kategorier.
  Vil meget gerne høre din mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den søde kløe (yndlings!) og Weemoed er ret gode.

  Derudover har jeg da selv lige (som i lige lige) startet en lille blog der byder på lister, sprogkærlighed, random betragtninger og lidt æstetik. Jeg har f.eks. lavet et indlæg om fæle klichéer på insta: https://blogundone.com/home/insta-klicheer

  Du er meget velkommen til at kigge forbi. De ydre rammer er (apropos navnet) ikke helt færdige. Og tak for en befriende ærlig blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg vil hellere end gerne kigge forbi. Det lyder jo for fedt! Tusind tak. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Skøn blog, Maria! Tak for link, jeg vil glæde mig til at følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, hvor dejligt at høre Laura 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  mituperfekteaar.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sætter stor pris på Tine fra http://musicismysecret.blogspot.dk/.

  Der er for få personlige blogs tilbage, og Tine skriver ærligt og godt om sit liv og det der optager hende. Varmt anbefalet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Blogsbjerg er fantastisk.

  Det er den søde kløe også, den kender du garanteret.

  Nom de mie er også sej!

  Og så er der Maj My, som der er et eller andet rolig og eftertæksomt over. Og pt husker jeg ikke navn på blog – dooh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Blog = <3
   Mie er også cool. Opdaterer for sjældent. Den søde kløe er på to do, og det samme med Maj My nu —- hvis vi lige finder ud af, hvem hun er. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Twinpeaks og miriamsblok De har humor og fed måde at skrive på. Handler om lidt af hvert og jeg er kæmpe fan !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg tror, at jeg kender Miriams Blok, men kan ikke så godt lide hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Jeg mente ellers at du havde anbefalet (eller refereret til) Miriam i et indlæg?
   Ej, det må være min eksamenshjerne, der forveksler med et indlæg af en anden blogger

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, ej, Sille. Jeg er helt vild med Miriam. Hun optræder cirka i hver andet af mine indlæg – actually she invented me. 😀 så vi er helt på bølgelængde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Lol – så det var min ironi-detektor, der er ude af funktion under eksamenslæsningen, og ikke hukommelsen. Haha, tak for opklaringen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, det kan jo ske for selv den bedste. God læsning og held og lykke. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Hov, mine emojis kom ikke med. Så lyder det pludselig så anklagende – er sikker på at det ER mig der blander tingene sammen 🙂 *abe-med-hænderne-for-øjnene*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   No no no! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ræddi ræddi fine bud! Skriver lige de nytilkomne på min liste. Tak!
   (Snedig detalje til sidst. Jeg er fan!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg cyklet ved siden af dig to gange og har begge gange haft en trang til at råbe “Hvid Kaffe!”, så vi kender jo praktisk talt hinanden. Derfor tør jeg også anbefale min egen blog til dig. Den handler om mit liv i København (og i Paris indtil december sidste år) og en hel del om min søn, men han er altså skide sød og sjov, så det er ok.

  Den hedder tordenmor.dk

  //Caroline (se, navnet er der endda også!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Har du?! Hvor er det vildt! Hvor? Hvornår?
   Og hej med dig – næste gang hilser du altså 😀 Din blog er i øvrigt noteret med det samme. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha skud ud til dig. Min blog hedder Krøllerier (www.krollerier.dk), og den er måske lidt for tør til dig – men giv den et skud. F.eks. er der et meget læst indlæg om at være pårørende og om at gå til psykolog. Men også portrætter af seje iværksættere og bare helt almindelig hverdagsvandfald fra min hånd.

  Go go – og tak for din blog, sarkasme og ærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det lyder GODT! Du kommer på læselisten som det første. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jules

  De første blogs, som falder mig ind (og lever op til dine ønsker) er idabida og nom de mie. Humor, spydighed (især nom de mie), personlighed og en ganske fremragende beherskelse af det danske sprog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg giver dig helt ret! Tusind tak for GODE tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karoline tester: Hårfarve (L'oreal Preference Infinia 10.21)