Hvad flere års bloglæsning har lært mig #2

Facebooknationen #2 – Plus det løse

Alle de der gigantiske nederlag ved blogbestyrerlivet lader vente på sig, men jeg har lige haft sådan nogle dage, hvor jeg ikke engang har orket at puste mit kalenderlys ud, før jeg er gået i seng (og til trods for det er jeg ikke engang nået ned til den 16. december endnu. Ægte stearin kan altså noget.) Jeg prøver at se bort fra det paradoksale i, at jeg stadig har haft en masse overskud til at tjekke virksomheders Facebooksider og tilfældige korrespondancer ud. Harme over andre mennesker er åbenbart min form for meditation.

Rigtig dejlig søndag!

#1: Man siger jo, at der ikke findes dumme spørgsmål.

tog-til-mexico

#2: En ny variant af ‘Jeg er ikke racist, men…’

jeg-er-ikke-racist-men

#3: Når WeDoFood skal krisehåndtere sin egen krisehåndtering.

wedofood-kundeservice

#4: Du kan da altid prøve, Sara.

burka

#5: Hidtil ukendt variant af ‘dans på røde roser’. Faste udtryk er bare svære.

roed-beroser

#6: Mor + tilfældigt familiemedlem overflødiggør på sofistikeret vis dansk tegnsætning.

tegnsaetning

 

#7: Ærligt, da jeg var syg, var det også et issue. Hellere 1 1/2 mandel…

jodelsaed

Næste indlæg

Hvad flere års bloglæsning har lært mig #2