En eremit i udvikling

Den Store Bagedyst: Jeg gad egentlig godt at vide…

storebagedyst-610x274

hvorfor deltagerne tydeligvis er blevet instruerede i at se overraskede ud, når de får at vide, hvad Mesterværks-temaet er. Vi ved jo godt, at de har haft en uge til at øve sig derhjemme.

hvornår de satser på nye castere til programmet. Jeg har allerede spottet flere faste Bagedyst-arketyper: Bedstemoren, vi alle elsker. Udlændingen med forkærlighed for frugt i bagværk. Manden med muskler og en kagerulle. Den meget jyske kvinde, som måske skulle have været tekstet. Den søde pige, og den homoseksuelle. Umiddelbart mangler vi bare den meget lidt likeable Überperfektionist.)

hvem der spiser kagerne bagefter (LICENSBETALERE?!)

hvad årsagen til Mette Blomsterbergs momentvise jyske dialekt er. (Måske hun jagter lidt goodwill vest for bæltet.)

om kagebagning i et solopvarmet telt er en god ide (især med det kæmpe slot ved siden af, hvor der nok også havde været plads.)

hvad det mon koster for deltagerne at købe specialvarer og andet hejs.

hvorfor jeg som 5-årig syntes, at Tim Vladimir var mega lækker, men nu, hvor jeg er voksen, ser ham med et stort ku’ ikk’-skilt i panden.

hvor potentielt pinligt det bliver for Jesper, hvis han fucker helt op næste uge og bliver tvunget til at have sit mesterbagerforstykke på imens.

hvorfor i alverden folk stadig bruger fondant.

hvad rugrødslagkage helt præcis går ud på, og hvornår nogen byder mig på et stykke (gerne snart.)

om søde, lille Luna godt ved, hvem hun fucker med, når hun antyder, at alle, som er ældre end hende, ikke forstår at bruge de sociale medier, men kun leder i kogebøger efter inspiration.

Næste indlæg

En eremit i udvikling