En eremit i udvikling

Den Store Bagedyst: Jeg gad egentlig godt at vide…

storebagedyst-610x274

hvorfor deltagerne tydeligvis er blevet instruerede i at se overraskede ud, når de får at vide, hvad Mesterværks-temaet er. Vi ved jo godt, at de har haft en uge til at øve sig derhjemme.

hvornår de satser på nye castere til programmet. Jeg har allerede spottet flere faste Bagedyst-arketyper: Bedstemoren, vi alle elsker. Udlændingen med forkærlighed for frugt i bagværk. Manden med muskler og en kagerulle. Den meget jyske kvinde, som måske skulle have været tekstet. Den søde pige, og den homoseksuelle. Umiddelbart mangler vi bare den meget lidt likeable Überperfektionist.)

hvem der spiser kagerne bagefter (LICENSBETALERE?!)

hvad årsagen til Mette Blomsterbergs momentvise jyske dialekt er. (Måske hun jagter lidt goodwill vest for bæltet.)

om kagebagning i et solopvarmet telt er en god ide (især med det kæmpe slot ved siden af, hvor der nok også havde været plads.)

hvad det mon koster for deltagerne at købe specialvarer og andet hejs.

hvorfor jeg som 5-årig syntes, at Tim Vladimir var mega lækker, men nu, hvor jeg er voksen, ser ham med et stort ku’ ikk’-skilt i panden.

hvor potentielt pinligt det bliver for Jesper, hvis han fucker helt op næste uge og bliver tvunget til at have sit mesterbagerforstykke på imens.

hvorfor i alverden folk stadig bruger fondant.

hvad rugrødslagkage helt præcis går ud på, og hvornår nogen byder mig på et stykke (gerne snart.)

om søde, lille Luna godt ved, hvem hun fucker med, når hun antyder, at alle, som er ældre end hende, ikke forstår at bruge de sociale medier, men kun leder i kogebøger efter inspiration.

14 kommentarer

 • Jeg vidste slet ikke, at der var mænd på Instagram. Hvor finder du dem henne? Det lyder som noget, jeg gerne vil opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt vide, hvordan man instruerer deltagerne i ikké at give Mette B. en knytter lige midt i fjæset, når hun siger:
  “så tager du lige banditten.”
  “Det er jo en sjov fætter, en marengs”
  “Cremen er jo lidt af en ballademager”
  osv osv.

  Jeg skulle i Anger Manegement bootcamp, hvis jeg skulle deltage.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sååå enig! Jeg krummede virkelig meget tæer over Lunas udtalelse.
  Og hvorfor er det ikke: Bedstefaren, vi alle elsker og den homoseksuelle kvinde (eller det har der måske været?) Ved ikke om jeg glemmer nogle fra de første sæsoner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din kommentar drev mig ud i et mindre Google-projekt, men det er lidt sparsomt med oplysninger om de første sæsoner. Jeg tror ikke, at der har været en lovable bedstefar, og det er sååååå ærgerligt! I forhold til den homoseksuelle kvinde, så trækker ekstremer jo høje seertal – og jeg har en teori om, at der måske ikke er så mange af de meget maskuline lesbiske, som bruger timer i køkkenet på at betrække lagkager med fondant (men jeg kan meget vel tage fejl.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ha ha, det tror jeg du har ret i, men tænker det alligvel kunne være en lidt interessant person at have med. Gad også godt en Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm type… Har tænkt alt for meget over det her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahahaha, typen, som tituleres med fuldt navn, holder rygepauser og hævder, at kager bagt i lag er en underklassetendens. Det ville være for sindssygt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mor-somt!!! Hahahaha!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He, det er jeg så glad for! Velkommen til! 😀 Rigtig god weekend til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læste vist nok på facebook, spørgsmålet om, hvad der sker med kagerne bagefter. De spiser af hinandens for at lære af dommernes kommentarer, og så må de tage med hjem. Forstår ikke at man ikke ser en vægtøgning pr deltager på 10 kg..
  hilsen Rikke // rikkes-planet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg så også godt, at MX lige havde fået en lille artikel ud af det. 🙂
   Haha.. jeg forestiller mig, at deltagerne er så dopede på adrenalin under hele konkurrencen, at de slet ikke har appetit til kager. Men Frøken Blomsterberg plejer vist at tage et par kilo på (hvorfor ved jeg det?!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal se, hvad jeg kan gøre. De skal bare blive ved med at brillere, så kommer mit arbejde helt automatisk. 😉
  LOL, haha.. så sandt. Jeg tror virkelig, at hun er en lille perv – i hvert fald er hun en dygtig dirty talker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Spot on!
  Den nye Tobias har skæg og taler fynsk(?!).
  Og ja, jeg er 10 år ældre end Luna, og gæt hvad? Jeg kan både sige hashtag, Pinterest og Facebook. Så er generationskløften vist heller ikke større… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, ham bemærkede jeg slet ikke(?!) Jeg havde nok travlt med at krumme tæer over Lunas udtalelse – der er tydeligvis noget, hun har overset (hvilket virker lidt paradoksalt, når hun nu er så velbevandret på det store Interweb.)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En eremit i udvikling