Lommelinks #3

Jeg forstår ikke… #10

supermarkedernes manglende kvaler, når de sælger hokkaidogræskar i appelsinstørrelse til overpris (og det samme gør sig egentlig gældende for alle andre afgrøder. Økologifaktoren opvejer ikke uforskammetheden.)

hvorfor hovedet ikke er indrettet sådan, at det var pænest set nedefra og ikke oppefra. Hvis det nu var omvendt, ville man slippe for pludselige FaceTime-traumer, og det ville blive så meget nemmere at selfiesnappe både gående og liggende.

sider som  Lokomentum. SÅ. MEGET. DÅRLIG. KARMA.

et koncept som Ønskeskyen. Jovist er det smart, men det eliminerer da fuldstændig charmen ved at give og få gaver.

hvad forskellen på pommes frites-sauce og hotdog-dressing er.

hvorfor man kalder det for teenagehud, når jeg i en alder af 24 stadig ofte ligner en pizza i hovedet.

længden og sammensætningen af bogstaver på tamilske navne. Pulenthirarajah   Elancheramaan Simhaladweepa giver selvfølgelig mening for de indviede, men der har jo vitterligt engang siddet en mand, som har ment, at det er den helt optimale måde at orkestrere navne på.

gennemtræk.

hvorfor Bagedyst-Luna har valgt at bruge skodtequila (I véd, den med hatten) i sit bagværk. (Jeg forudser, og håber lidt, på en situation, hvor Blomsterberg udbryder ‘Luna, Luna, Luna. Det er altså Den Store Bagefest og ikke Gymnasiefest, hvorefter Jan med misfornøjet ansigt får fremstammet ‘Den prikker lidt til mine løg. Og det er ikke dem i munden.’)

at politikere stadig kan have svært ved at forstå magtens tredeling. Er det ikke folkeskolestof?

hvordan man kan tro på, at bare man låser sin taskerem fast til sin cykel, så er dens indhold fredet (giv lige tyveknægtene lidt credit, de er mere sneaky, end man lige går og tror.)

Næste indlæg

Lommelinks #3