Hvad hjernen er fuld af

Tattoo-reglen

Bratz-proportioner

Når det kommer til tatoveringer, der skal sidde på min egen krop, har jeg et par principper. 

1. De skal være pæne. 

2. Jeg skal have haft lyst til motivet i et års tid – og gerne længere. 

3. De skal placeres strategisk, så de ikke er det første, man får øje på, når man ser mig. 

og 4., som vejer ret tungt: jeg skal have dem lavet i forskellige byer, som på den ene eller anden måde betyder noget for mig. 

Lige nu har jeg to fra Aarhus, en fra Cape Town og to fra Berlin (fordi sidstnævnte er dobbeltnice.) Nu kan jeg skrive den sjette på listen, og den er fra Frederikshavn. Nordjylland huser de fleste af mine gode barndomsminder (haha, dem har jeg også!) og derfor virkede det kun meget passende, at den skulle med på min blækliste. 

Det blev således min tredje – og formentlig også sidste – Harry Potter-tatovering. Taget i betragtning af hvor lidt Rowling-groupie, jeg i virkeligheden er, kan min krop vist ikke bære mere magi. 

I skrivende stund render jeg rundt ved Ålbæk Strand og lufter mine negleløse lilletæer, mens jeg ihærdigt forsøger ikke at få sand ind under den vita wrap, der er klistret rundt om mit ben. Livet er seriøst ret great lige nu, i aften er der fuldmåne, og den første, der gætter motivet på mit ben, får smidt et eller andet HP-merch i nakken, når jeg kommer hjem fra Barcelona. 

47 kommentarer

 • Mette

  Jubii!!! Glæder mig til at se den! Ønsker mig også en HP tattoo eller flere. Snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Oopa! Jeg skal lige huske at sende dig en mail, så. 😉
   Sejt! Du kommer ikke til at fortryde det. Keep me posted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så må det være noget Snape, voldemort, dumbledoor og Harry har tilfælles. Evt malfoy?
  En då for Lilly Potter?
  The elder wand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   BING BING BING! You did it!!!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Altså The Elder Wand! Desværre ingen då! Tillykke, Mette!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Full frontal, butt-naked Professor Snape?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej. Men ville elske at se det på en anden. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Altså, det er svært at finde noget, alle de store har tilfælles. Måske borset fra at de enten selv er (delvist) Muggle eller gode venner med nogen, der er? Så en Muggle-tatovering?
  Du kunne også have fået skrevet Magic. Det har de jo til fælles.
  De har også alle sammen Hogwartz til fælles.
  Jeg tænker, at Voldemort også må betegnes som en af de store, og det udelukker en masse muligheder.
  A magic wand?
  Det er umiddelbart mine bedste bud. Jeg ved ikke, om det også kan være et mere abstrakt fænomen. MEGET SPÆNDENDE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skrammel også! Jeg må gætter videre.

  Kan vi ikke få et hint? Om det er skrift eller tegning?
  Der er jo uendelige muligheder ellers.

  Du har fået muggle skrevet
  Hogswarts silhouette (eller bare en streg, kan bare ikke lige huske hvad det hedder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jo, hint. Det kommer nu: Det er noget, de største har til fælles.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Præcis:). Og her kommer den med Hermione. Særligt god hvis man også er feminist: https://www.google.dk/amp/s/www.buzzfeed.com/amphtml/danieldalton/boss-witch

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   “Hermione forgave Ron, realising he, too, was a victim of The Patriarchy.” — det er seriøst for sjovt, jo! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Selvom Amalie er kommet mig i forkøbet, så er her linket til alle filmene, som han ser første gang: https://www.buzzfeed.com/danieldalton/finally-watching-hp?utm_term=.cndM9y8AMe#.nq1mBXw6ma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  En af horcruxerne?
  En thestral?
  Dumbledoors briller evt i skåret af tovejs spejlet?
  Hedwig?
  En animagus af din yndlingkarakter?
  Tidsvender?
  Gyldent lyn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, desværre. 🙁
   Jeg tror ikke, at min plan om 3 kommer til at holde, det er jo über gode ideer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Et gyldent lyn eller et almindeligt lyn? En lille Hedvig? 9 3/4? (Jeg ville være så fan, altså!) Snapes ansigt i profil? Onkel Vernons overskæg? ET LUSKOMETER?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Nu vil jeg ha’ et luskometer, så jeg lettere kan lure bullshit 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   FAN!!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Vernons overskæg?! HA HA HA HA, det var dog det sjoveste. Desværre nej, men ville fandme ønske, at jeg selv var kommet på den ide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Du må gerne stjæle den 😉 så tænker jeg videre over luskometeret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hmm, briller og et lyn? Eller en hjort eller en anden patronus? Jeg håber forresten, at du har læst den der Buzzfeed-serie med ham der ser HP for første gang. Det er skidesjovt! Der er også lavet en “Hvis Hermione var hovedpersonen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indrømmet: Jeg har kun læst HP-bøgerne én gang, og det er ved at være nogle år siden, så mine popkulturelle referencer til Potter universet er lidt … uldne efterhånden.

  Men luffer alle I Potter-heads ikke allesammen rundt med tatoveringer af den der trekant, hvad hedder den nu, Deathly Hallows symbolet? Og af et episk ‘ALWAYS’ eller et par runde briller med lyn over?

  Hvis jeg selv skulle vælge, så ville jeg få den der stærkt ubehagelige fordelingshat på et intimt sted. Simpelthen fordi den er så sublimt ondskabsfuld med dens arbitrære indplaceringer af børnene på de såkaldte ‘rette’ hylder. Den hat er egenhændigt skyld i megen ulykke med med dens evindelige reproduktion af Hogwarts’ konservative, hierarkiske og statiske klassesamfund, hvor det enkelte barn helst skal blive i sin egen kaste – og intet rigtigt kan forandres.

  Men ok, det er nok ikke hatten du har fået lavet i Frederikshavn. Så jeg gætter på den der trekant med symbolet for dødsregalierne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg kan godt høre, at du vist skal læse bøgerne igen. Måske vil du ændre dit syn på den ondskabsfulde fordelingshat samt få genopfrisket de popkulturelle referencer. 😉 Hatten kræver lidt mere kredit, end du giver den (man kan jo selv bede om at komme på et andet kollegie, hvis man ønsker det) – men jeg giver dig ret, opdelingen af troldmænd er også kilde til stor splittelse, og det er en skam. Jeg tror også, at den kære Rowling er af samme opfattelse.
   For at vende tilbage til tatoveringen, så har jeg allerede Dødsregalierne banket ind i mit baghoved (nærmest i bogstaveligste forstand).
   PS. Jeg synes, at du skal få fordelingshatten på din højre balle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ok, jeg husker bare den hat som en led stodder! :-S

   Så gætter jeg på at du har fået Dobby tatoveret. Alt andet end ham (eller hatten) er skuffende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så skuffer jeg dig desværre. Det er jeg altså ked af.
   Til gengæld er Dobby som tatovering en fremragende ide, og han ryger direkte ned i kartoteket. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er da for lækkert med lidt ekstra magi på kroppen. Din nye tatovering skulle vel aldrig være en varulv eller have noget med den kære Remis Lupin at gøre?! Det ville være sejt!
  Jeg overvejer selv at få mig en Phoenix på ryggen både pga HP referencen og for at symbolisere, at man godt kan rejse sig fra asken, selvom alt omkring én brænder sammen (min familie historie er rimelig fucked)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Oh no, jeg kender alt til fucked familier. Jeg er helt og aldeles vild med din ide! Den skal du så meget have lavet – og når det sker, så skal du lige sende et billede i min retning, for den vil jeg sgu gerne se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Enten skal du have stjernerne fra nogen, wingardium leviosa eller I solemly swear that I am
  up to know good. Åh, eller expecto patronum! Eller dit hus! Eller lumos. Eller jeg ved det ikke. Hvis jeg nogensinde skal have en tatovering, bliver det basic bitch nummer1 lumos som en cadeau til mit yndlings citat af Dumbledore himself. Åh Gud, er det det det du skal have? Et dumbledore citat? Men hvilket? Jeg venter i spænding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahaha, jamen som den basic bitch, jeg er, kan jeg fortælle, at jeg jo allerede HAR en lumos-tatovering, hahahahha.
   Oh, snap you, Karoline!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh!!! Jeg er slet ikke inde i HP til at vide sådan noget, men var der ikke et blogindlæg, hvor du skrev noget med nogle navne på nogle bekendtes børn (og er det ikke noget med en Lily Moon). Og så skriver du fuldmåne nu. Og så og så og så… jeg ved det ikke.
  Men noget måne halløj!??
  Vil se

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Uh, meget flot ræsonnement! 😀 Jeg lover at sende et billede i din retning, når jeg piller plastikken af!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad hjernen er fuld af