Hvad hjernen er fuld af

Tattoo-reglen

Bratz-proportioner

Når det kommer til tatoveringer, der skal sidde på min egen krop, har jeg et par principper. 

1. De skal være pæne. 

2. Jeg skal have haft lyst til motivet i et års tid – og gerne længere. 

3. De skal placeres strategisk, så de ikke er det første, man får øje på, når man ser mig. 

og 4., som vejer ret tungt: jeg skal have dem lavet i forskellige byer, som på den ene eller anden måde betyder noget for mig. 

Lige nu har jeg to fra Aarhus, en fra Cape Town og to fra Berlin (fordi sidstnævnte er dobbeltnice.) Nu kan jeg skrive den sjette på listen, og den er fra Frederikshavn. Nordjylland huser de fleste af mine gode barndomsminder (haha, dem har jeg også!) og derfor virkede det kun meget passende, at den skulle med på min blækliste. 

Det blev således min tredje – og formentlig også sidste – Harry Potter-tatovering. Taget i betragtning af hvor lidt Rowling-groupie, jeg i virkeligheden er, kan min krop vist ikke bære mere magi. 

I skrivende stund render jeg rundt ved Ålbæk Strand og lufter mine negleløse lilletæer, mens jeg ihærdigt forsøger ikke at få sand ind under den vita wrap, der er klistret rundt om mit ben. Livet er seriøst ret great lige nu, i aften er der fuldmåne, og den første, der gætter motivet på mit ben, får smidt et eller andet HP-merch i nakken, når jeg kommer hjem fra Barcelona. 

Næste indlæg

Hvad hjernen er fuld af