Eckhart Tolle for fuld smadder

Selvopfattelse: Verdens centrum.

Var til et møde med Bloggers Delight i forgårs, og jeg spurgte, hvad jeg – helt hypotetisk(!) – skulle arbejde på for at gøre min blog mere attraktiv.

Svar: -“Du skal måske lave lidt færre, lidt kortere filosofiske indlæg.”

Mig: –“Jeg laver faktisk ret mange lister og sårn’ …”

Bloggers Delight:“Men det er jo heller ikke specielt originalt***.”

Derfor har jeg lavet en liste. Og jeg lover, den bliver lang.

Hvad der skete siden sidst …

… kom jeg forbi en blog, jeg ikke normalt frekventerer. Den pågældende blogger – eller content creator, som hun vist kalder sig selv – harcelerede over, når andre bloggere ligesom gjorde opmærksom på, når de tog sig en pause fra deres domæner. Det må man åbenbart ikke “for helt ærligt … ingen bemærker alligevel, du er væk, okay?” (Og helt ærligt, jeg kan godt forstå, man har det sådan, hvis man går mere op i tal end i mennesker). Som den narcissistiske ged, jeg nu engang er, bilder jeg mig rent faktisk ind, at ligesom jeg sommetider tænker ‘HMMM, det er sgu lidt længe siden, Sofie har kommenteret herinde, gad vide, om alt er, som det skal være?’, at nogle af jer (bare et par stykker) ville få samme tanke, hvis jeg bare smuttede. Ikk’ modsig mig på den her.

… tog jeg til fremvisning i en lille andelslejlighed på Amagerbro. Ejeren skulle flytte sammen med sin kæreste, og nu ledte hun efter én, som ville leje hendes lejlighed i to år. Hun fik 120 henvendelser, og jeg var den eneste, der blev inviteret forbi. Jeg fik den, jeg er flyttet, jeg har min egen lejlighed. Jeg er ekstatisk. Jeg har allerede vist min nøgne krop frem til alle mine naboer, fordi stueetage i gadeplan.

… farvede jeg mit hår rødt. Eller orange eller guld. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad det er, men jeg kan godt lide det.

… konstaterede jeg, at nogle har stjålet mit fjernsyn. Seriøst. Hvorfor?

… blev jeg i går inviteret i Go’ Aften Danmark for at snakke om mine brystvorter. Tilhører kategori: Ting, Karoline ikke er tilpas ved til 500.

… brugte jeg en halv time på at gennemspidde min brystvorte med en alt for tyk piercingstav. Eller ‘gennemspidde’ er nok misvisende, eftersom det ikke lykkedes. Jeg spiddede faktisk bare, til det begyndte at bløde, og jeg var nær grådens rand; ikke på grund af smerte, men på grund af frygten for, at hullet allerede var groet sammen.

… haft nostalgiske tilbageblik til dengang, vi havde dagligvarebutikker, der hed OBS og Favorit. Det minder mig i øvrigt om, at man kan købe tyggegummicigaretter i Nuna på Amagerbrogade, hvis man er til den slags.

… har jeg været absurd irriteret over, at Birkenstock-sandalen er blevet så mainstream. I mange år har jeg spankuleret rundt i mine ergonomiske sko og følt mig lidt frelst og jesus-agtig, men nu er jeg bare basic. Det samme gælder i øvrigt for mine skinnende cykelshorts. De er åbenbart også blevet fashion, og nu aner jeg ikke længere, hvordan jeg så skal være unik. Jeg er lydhør over for forslag.

… har haft sidste dag på femina. MEN blev tilbudt en freelancekontrakt, som jeg takkede ja til, mens jeg græd (indvendigt).

… cyklede jeg langs Bryggen efter arbejde og fik selskab på cykelstien af en af jer, der bare ville rose mig for det her hvidkaffe-noget. Hvis jeg kunne have krammet dig uden at være til fare for os begge og den øvrige trafik, havde jeg gjort det.

… blev jeg konfronteret af en ældre kvinde foran porten til min gamle lejlighed. Hun pegede på nogle blomster, jeg aldrig i mit liv havde lagt mærke til før, og nu ville hun vide, hvilken sort det var. Det kunne jeg som plante-debil af gode grunde ikke fortælle hende, hvilket – ret uventet – udmundede i, at unge mennesker nu til dags ikke interesserer sig en skid for det, der er lige foran dem. Jeg var i lidt dårligt humør den dag, så jeg sagde: “Med al respekt, du véd jo heller ikke, hvilken blomst det er,” og så stod hun bare der og så helt bovlam ud, som om det var mig og ikke hende, der havde startet verdens mest ligusterhæksagtige beef.

… sad jeg under #tørken2018 nøgen på min altan klokken 3 om natten for at se, om jeg ikke kunne få noget kulde. Det kunne jeg ikke, men nu har jeg siddet nøgen på en altan.

… stod jeg i selv-scan i føtex, mens pigen ved siden af mig havde betalt og skulle til at slæbe afsted med sine varer. Det var lige midt i ulvetimen, og da hun nærmede sig områdets alarm, gik den i gang. Den opmærksomme ungarbejder kom hen, rodede hendes pose igennem, fandt en graviditetstest og udbrød, så cirka alle 700 mennesker kunne høre det: “NÅRH, DET ER DIN GRAVIDITETSTEST, DER GØR DET, TROR JEG!”, hvorefter han trak den hen til alarmen, viftede den rundt i luften og sang ud: “JAA, DET ER DIN GRAVIDITETSTEST!“. Jeg siger ikke, det er pinligt at købe en graviditetstest, jeg siger bare, at der nok var en grund til, man valgte selv-scan den dag.

Jeg har savnet jer, og om lidt er kaffen klar. <3

*** ingen hate. Mødet var superfint.

Næste indlæg

Eckhart Tolle for fuld smadder