Spørgsmål, små drenge stiller.

Horeunger #?? (Men primært faktisk bare en masse spørgsmål)

#1: På INNOVATION X er vi pt. i gang med at løse stressproblemet i Danmark (meget ligetil, egentlig…………) og emnet taget i betragtning ville det være ret tragisk, hvis vi blev stressede i den proces. Derfor har vi i min gruppe besluttet os for at holde fri om fredagen, at møde klokken 9.30 og holde fyraften klokken 13.30 hver dag. Desuden holder vi konstante pauser (fordi pauser er vigtige for mental sundhed) og afholder bordtennisturneringer hver anden time. Jeg er meget afslappet. Véd virkelig ikke, om vi har knækket stresskoden, eller om vi bare er tumper.

#2: For en uges tid siden havde jeg fødselsdag. Det var en lortedag.

#3: Det kan lyde lidt hårdt, men jeg har altid været af den overbevisning, at folk, som ikke kan stave til forkortelser, nødvendigvis måtte være på et evolutionært lavere stadie end dem, som kan. Enten er jeg darwinistisk affald, eller også må jeg revurdere min teori. I hvert fald fandt jeg ud af, at jeg i mit nye CV har formået at fejlstave ‘SEO’ op til flere gange. Var det noget, jeg opdagede alt for sent? ….. jepzzz. 🙂

#4: Jeg véd, at flere af jer véd, at jeg lidt er plaget af en kat for tiden. Hver morgen når jeg går ud i mit køkken og sætter vand over til kaffe, er jeg ved at få hjertestop, fordi den samme creepy mis sidder uden for mit vindue og stirrer på mig. Den ser fucking ond ud, den kat. I morges var den ved at klatre ind i min lejlighed. Forstå mig ret: Jeg kan vældig godt lide katte, men jeg har for nuværende ikke den fornødne kapital til at blive dyreejer. Derfor: Er der nogle af jer, der er klar over, om katte er nudge-bare dyr, som tilfældigvis kan påvirkes til at elske naboen i stedet for at elske mig?

#5: Min største irritation for tiden er folk, som udelukkende formulerer sig i grammatisk passiv. “Så hugges der brænde. Vinter, kom an!” eller “så spises der aftensmad, ums!” Det er kun næsten ligeså irriterende som mennesker, der konsekvent omtaler sig selv som ‘man’.

#6: Jeg har det, som om det aldrig har været sommer. Hvis det ikke er utaknemmelighed, så véd jeg ikke, hvad det er.

#7: Som borger i Københavnstrup har jeg bemærket en sproglig tendens. Tendensen går ud på, at man bruger ordet ‘sådan’ (udtalt: sårn/sådn) med meget høj hyppighed i stort set alle sætninger. Det er træls, fordi jeg nu er blevet meget overopmærksom på det og er begyndt at tælle, hvor mange gange ordet kan blive benyttet i en sætning uden at være decideret meningsforstyrrende (= det nøjagtige svar er ræddi mange gange). Nu er jeg sådan lidt nysgerrig: Sker det her kun øst for Storebælt, eller er det overalt i landet? I must know.

#8: Dagens sidste spørgsmål relaterer sig til hudpleje. Det er nemlig sådan, at mit ansigt opfører sig ekstra hormonelt for tiden, og min Basiron lader ikke rigtigt til at hjælpe. Derfor har jeg købt noget koncentreret tea tree oil, som jeg har tænkt mig at blande med noget serum og smøre i krydderen. I den forbindelse vil jeg høre, om nogle af jer har erfaring med det? Her tænker jeg både på blandingsforhold, frekvens, forbehold og så videre – som jeg kan forstå det, kan man ende med at forårsage større skade end gavn, og det vil jeg helst ikke ud i. På forhånd mange tak.

 

Næste indlæg

Spørgsmål, små drenge stiller.