5 hurtige (som får mig til at betvivle egen intelligens)

Blogland: Her er, hvad du har brug for (at vide)!

plastic-surgery-meme5

Er du en travl person, som gerne vil følge med i Bloglands tendenser, men måske ikke har tid til at have fingeren på pulsen hele tiden? Cry no more. Som et nyt tiltag har jeg sat mig for at holde jer opdateret. Lad os kalde det bloglic service (var den lidt søgt?)

Balenciaga har lavet en ny sneaker (eller hedder det sneakers?) til den nette sum af 545 $. Om den er flot? Hvis man var til Wang x H&M, er den nok noget for dig. Men så længe den er på pre order, er personlige præferencer nok underordnet, og jeg spår en ny sko-hype.

Meget dyre pelsjakker, som godt kunne være fra Meotine, er vinterens – en smule pebrede – musthave. Min beskedne vurdering er imidlertid, at det slet ikke handler om ekstremt dyrt overtøj. Faktisk tror jeg, at det er et undercover reklamefremstød fra Dansk Selskab for Filosofisk Forbrug, som har til hensigt at fortælle læseren, at det væsentlige ikke er, om man rent fakisk ejer en millionærpels eller ej; det vigtige er, at der skal være plads til at drømme.

Kemiske indgreb i hovedet. Restylane, botox og diverse fillers. Det hele går an! Selvom du aldrig tidligere havde overvejet, at det var noget, du havde brug for i 20’erne, kan det være ret svært at sige nej, når du får gildet betalt. Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal slå til – rabatkoderne flyder!

Ellos holder udsalg (igen), og det er vist noget med, at de har 20 % på alle boligartikler. Det er nu, du skal slå til, hvis du endnu ikke har fået fingrene i tæppET.

Paradise Hotel is under construction, hvilket jeg udelukkende ved, jævnfør min bekendelse i går. Nice to know eller need to know? Jeg hælder mest til det sidste. I medieverdenen betyder det nemlig, at clickbait-artiklerne for første halvdel af 2017 allerede er i hus.

Leverpostej er ikke længere prollet, og jeg er nede med det.

6 kommentarer

 • dittekirk

  Der kan vel nærmest trækkes en parallel mellem Balenciaga-sneakeren(?) og Crocs. De ligner begge noget, der er sindssygt rart for fødderne og knapt så rart for øjnene. (Tænker, det her vil være jævnt billigere bare at snuppe Crocs’ne). Kan ikke helt finde ud af, om førstnævnte er en meget blød sko eller mere en sok med sål. Mjah 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneakers er et svært ord, haha. 😀
   Når det så er sagt, så er din sammenligning fuldstændig, helt og aldeles spot on. Jeg vil nok helst have en Crocs, for det ved man sgu, hvad er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L W

  Du og den her blog er nice… Just saying!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha elsker den her liste! So true med indlæggene om leverpostej og botox/fillers/etc!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige (som får mig til at betvivle egen intelligens)