Jeg forstår ikke... #3

Den arbejdsomme Tindertype

OK. Jeg er på Tinder. Det har jeg været – mere eller mindre aktivt – de sidste 2 år. På den tid er det blevet til 3 Tinder-dates og et enkelt kendisknald i København. Mængden af god kemi og kærlighed har mildest talt været begrænset. Der er ingen tvivl om, at det primært er min egen skyld, at jeg ikke har haft mere held på Tinderkontoen. For det første er jeg ekstremt, ucharmerende kræsen (se bare indlægget her) og det er altså ikke bare manglende grammatikkundskab, som gør mig tør i trussen. For det andet er jeg foruroligende dårlig til at svare potentielle emner og holde en korrespondance kørende. Den tredje og mest tungtvejende årsag er dog, at jeg faktisk ikke er sikker på, om jeg har lyst til at have en romance, kæreste, bolleven eller Netflix and Chill-aften. Og når jeg ikke engang er afklaret på det område, er der vist ikke så meget at sige til succesraten på mit Tinderliv. (Desuden hader jeg at date. Jeg synes, at det er absolut afskyeligt.)

Som resultat af ovenstående punkter (nok mest 1 og 2) har jeg efterhånden oplevet en del gange, at fyre fra Tinder kontakter mig over Facebook. Og det er altså fyre, som jeg ikke har matchet med. Jeg har her på bloggen døbt følgende gruppe for Den arbejdsomme Tindertype, men inde i mit hoved er jeg klart mest tilbøjelig til at tænke Semi-stalkertypen, som ikke kan tage et hint. Er pointen med Tinder ikke, at begge parter skal lide hinanden, før man kan starte en samtale? Og hvis man ikke matcher, så er det ligesom et tegn på, at der ikke er gensidige kærlige følelser?

I mit hoved er det altså et brud på spillets regler, når fyrene komplet ignorerer gamets regler. Deres ihærdighed virker ikke smigrende, snarere lidt creepy. Er der noget, jeg har misforstået? Og er jeg måske lidt for sippet?

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.35.15Hans brug af abe-smiley indikerer ligesom, at han måske godt ved, at han er ude på et pinligt sidespor.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.36.17Samme fyr blev ved at kontakte mig de næste 3 måneder med længere og længere beskeder med argumenter for, hvorfor vi ville være et godt match.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.34.17Fik aldrig svaret ham. Desværre støder vi ret ofte ind i hinanden i Aarhus. Kikset.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.35.31Jeg svarede denne unge herre i går, og jeg fik hurtigt forklaret ham, at jeg ikke søgte en fyr i øjeblikket. Meget imponerende tog han ikke dette som en afvisning, og han skriver stadig til mig.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.37.27Denne besked er alligevel den mest forunderlige af alle. Jeg havde aldrig ALDRIG snakket, skrevet, anything med fyren før. Det blev han dog stædigt ved med at fastholde. Hvad pokker havde han regnet med? 

 

 

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #3