Dating: drama, diplomati eller delete? 

Barnedåb 212


Jeg var været til en del barnedåb tidligere i mit liv (og det er ikke kun på grund af min kusine, som har 8 børn). Men så kom der et par år med babytørke, og jeg havde egentlig glemt lyden og ekkoet af barnegråd i kirken. Det var så lige ind til i går, hvor jeg var inviteret til dåben af min fætters førstefødte. Lille baby Saga. Og jeg skal da lige love for, at der er sket en del på den front siden sidst. Folkekirken er forældet, go home. 

For det første er barnedåben ikke længere en del af den sædvanlige søndagsgudstjeneste. Nu ligger den om lørdagen, kaldes for dåbsgudstjeneste, og jeg overværede ikke mindre end 6 børn, som fik dyppet hovedet i helligt vand. 

For det andet har kirken erkendt, at en salme på 12 vers kan være lidt langhåret at komme igennem, hvorfor man nu har brudt den op til 3 x 4 vers. Alle er taknemmelige. 

Desuden dikterer navnemoden i øjeblikket ikke dobbeltnavne. (Saga, Conrad, Maximilian, Lærke, Magnus og Augusta.) -sen efternavne er er dømt ude. 

og så kan jeg berette, at…

Legetøjsmoden i øjeblikket hedder brio, er lavet i træ, og udelukkende er produceret i kønsneutrale farver. 

Babytøj er ligeledes i grålige, beige eller støvede nuancer – og helst økologisk. 

Kaj Bojesen er stadig meget in. Det er heldigt, at babyer sætter pris på boligindretning. 

Hvis man virkelig flotter sig, giver man en af dem her

Den bedste mad, når man er på SU, nu engang er den, som er gratis. 

Jeg, under en Libero vs. Pampers-samtale, tog mig selv i at sige Aldis bleer skulle efter sigende være ret gode. Mommyblogs er virkelig for alle. 

Min fætters kusine er Pernille Vermund. Hun plejer faktisk at være med til de dersens familiearrangementer, men i går strålede hun ved sit fravær. Det undrer og skuffer mig egentlig lidt, at en borgerlig/konservativ haj som hende ikke dukker op til sådan en kristen markering. Måske hun har travlt med at udarbejde et partiprogram. (Alternativt var hun slet ikke inviteret af frygt for, at hun ville stjæle opmærksomheden fra dagens hovedperson.)

Albus Dumbledore havde fødselsdag i går. ??

Næste indlæg

Dating: drama, diplomati eller delete?