Jeg vil gerne kunne tale om RIGTIGE skamlæber. 

Og hvem er I så?

Nu har jeg efterhånden haft en god uges tid til at indsamle empiri til min seneste projekt. Nemlig at finde ud af, hvem I egentlig er. Jeg har selvsagt haft et halvt års tid til at skabe mig et billede af jer, men efter Snapchat er kommet på banen, har det virkelig taget fart, og jeg er så vild med det.

Indtil  videre kan jeg berette, at…

I er kvinder (eller piger).

jeres alder er fra 15-ish og op.

flere af jer har små børn, som er overdrevent søde, og den direkte konsekvens heraf er, at jeg render rundt og er skruk h.e.l.e t.id.e.n.

I også er ret store fans af dyr. Een af jer har en cutiepie engelsk bulldog-hvalp, og andre hygger sig med katte (Miriam-læsere?)

chokolade er jeres go to-snack.

I er ret grineren (fx er der en af jer, som næsten dagligt anmelder de nye filtre fra Snapchat, og jeg griner lige meget hver gang.)

mange af jer er i et fast forhold.

Herinde laver jeg cirka ikke andet end at tale om mig selv, og det går da også udmærket, men det står alligevel i stor kontrast til, hvordan jeg er i virkeligheden. Der bliver jeg ret hurtigt træt af at plapre om mig selv. Jeg kan endda være så irriterende, at mit svar er det orker jeg altså ikke lige at snakke om nu, hvis folk spørger ind til min far, min boligsituation eller forsikringssag (mit forsikringsselskab har destrueret min MacBook Pro, men ikke givet mig fuld erstatning, så faktisk er jeg både computer- og pengeløs, og jeg orker stadig ikke at tale mig frem til en løsning.)

Sidst jeg var på date stillede ham gutten et ganske genialt spørgsmål: “Nå, hvordan er jeg så anderledes, end du havde forventet?” Mit svar var noget i retning af, at jeg havde regnet med, at han var en mere suit up-type qua sit hverv som underviser i retorik på Aarhus Universitet. Selvfølgelig stillede jeg ham efterfølgende det samme spørgsmål, og hans svar var, at han havde troet, at det ville være svært at få et ord indført i mit selskab. Faktisk havde han frygtet, at jeg ville tale nonstop.

Selvfølgelig er jeg ingenlunde nået til det punkt, hvor jeg lukker og slukker bloggen i foragt over eget navlepilleri, men nu kunne jeg alligevel godt tænke mig at høre, hvem I er.

Hvad laver I, når I ikke læser blogs? Synes I, at det er fedt, når det sner? Hvem er jeres største forbillede? Hvad irriterer jer mest? Hvordan har I fundet vej herind?

Ordet er frit. Jeg bliver bare glad, hvis I har lyst til at komme på banen.

88 kommentarer

 • Sofie

  Jeg er 24. Bor på Nørrebro og har hverken hund, kat eller kæreste. Jeg læser til sygeplejerske og skal til eksamen om lidt, hvilket ikke er optimalt, når man i stedet for at læse op, har været fuld hele december.
  Jeg er først lige begyndt at læse blogs, og jeg kan ret godt lide din!
  Hvis du skal flytte til København, kan jeg anbefale Nørrebro, her er både hyggeligt og en del flotte mænd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tak, jeg kan ret godt lide dig!
   Nørrebro is noted! Selvom jeg ikke kommer til at bo der, må jeg hellere lægge min vej forbi.. et par gange om ugen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N

  26-årig (skulle lige tænke inden jeg skrev det, for var liiidt i tvivl) nordjyde, der bor på Nørrebro. Stener-type, der elsker serie binging (staves?), og læser pt. op til min sidste eksamen, der finder sted i morgen, inden mit speciale påbegyndes næste uge, av 😉
  Har hund, kæreste på 10. år, og en station wagon og så elsker jeg kaffe (og kage, ofcourse :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Kender det.
   Mine yndlingsmennesker er forresten nordjyder, så du får lidt ekstra kærlighed herfra. Og held og lykke med eksamen og speciale!(!!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg så, hvor mange kommentarer der var kommet herinde, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om du mon havde fortrudt indlægget. Så begyndte jeg at læse, og må tage det i mig igen – det er alligevel sjovt at opleve de mennesker, som læser med. For vi er jo mange her, ikke bare dig, og det glemmer man nok engang imellem. Jeg gør i hvert fald.

  Jeg læser psykologi, og aner ikke om det er rigtigt for mig. Jeg er ikke fan af studiet, og vil hellere være forfatter, men magter åbenbart ikke at prioritere skrivningen først. Thug life, om man vil. Jeg elsker ord, myter og alternative, spirituelle ting og sager, og så er jeg hundeskruk, katteskruk og babyskruk. Jeg er 22, studere, er frivillig ved Dansk Flygtningehjælp, vikar i en børnehave, bor med min kæreste, mit hår er endelig ved at blive langt igen. Jeg har alt man kunne bede om, og ønsker mig alligevel lige lidt mere. Et ægte barn af Vesten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ingenlunde fortrudt! (Men jeg forstår godt tankegangen..)
   Du lyder ret thug med en thug-tilværelse. Men hvis du ikke kan lide studiet, så synes jeg seriøst, at du skal jagte de ord der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Jeg vil også være med! Jeg er 19 år, halvvejs i mit sabbatår, hårdtarbejdende og på fornavn med samtlige ældre mennesker i den (lille) by, hvor jeg arbejder og netop har fået den famøse titel, underdirektør, i “min” Spar. Det er altid godt at have noget at falde tilbage på, hvis nu alt andet kikser og jeg ikke når længere end mit peak, som studentertaler i sommer. Ret forvirret over min uddannelsesmæssige fremtid, men pyt, for jeg tager snart en måneds ferie på Sri Lanka. Nå ja, så vil jeg virkelig gerne se, om min evne til at vrikke med ørerne kan kaste en scoring af sig. Bare fordi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JAAA! Silke, du er 19! Du har masser af tid! Nyd friheden – og Sri Lanka!
   Giv lige en update, hvis det lykkes med scoreprojektet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er mig med filteranmeldelserne – jeg synes virkelig, de stemmeforandrere er noget af det sjoveste længe, og det skal da deles.
  Når jeg ikke forsøger at blive snapkendt, så er jeg 24 år, læser en kandidat i Medievidenskab og arbejder på en avis. Jeg glæder mig til 2017, for det er mit sidste hele år som studerende, inden jeg bliver færdiguddannet, så jeg skal rejse så meget, som min sidste lange sommerferie kan trække.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg giver dig ret! Og du må endelig fortsætte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er muligvis en af dem, der kattesnaper lidt for meget. Svært at styre…
  Foruden at tage billeder af min kat (som er en Frank i en yngre og kvindelig udgave), så læser jeg journalistik på RUC (eller… er i praktik lige nu, ik?) bor i en forstad, forelsker mig i græsstrå, der knaser af frost og lyskæder, der er ligeglad med selv samme.

  Begejstres over alt fra Disneyklassikere og jul til tilbud på chai-te og når jeg ikke har smidt mine nøgler væk.

  Fandt vej herind da Miriam lavede anbefalede dig, og har troligt læst med siden.
  Fandt sidenhen ud af, at du har kæmpet (eller kæmper, fornemmer, at sådan noget hænger ved) med en spiseforstyrrelse. Det gør min bedste veninde også, og jeg vil så gerne blive klogere på, hvordan jeg kan forstå hendes tankemylder og samtidig få hende til at bryde med det. Jeg føler mig sommetider lidt klogere, når jeg har læst nogle af dine indlæg om netop dét.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Oh no, stakkels hende. Og stakkels dig! Den sygdom rammer simpelthen så bredt. Du skal være mere end velkommen til at spørge løs, hvis der er det mindste spørgsmål, som bliver påtrængende.
   Og hey, er det fedt at være prakker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   First of all: Prakkerlivet er fantastisk. Glæd dig (ok, det gør du nok allerede…). Jeg har lige været på EU-tur med den ene af Feminas praktikanter, og hun fortalte, at det var et super sted at være i praktik, og at man fik lov til at prøve kræfter med alt muligt.

   Og tak! Det kan sagtens være, at jeg tager dig på ordet. Hvis ikke lige nu, så måske om et par uger, eller når noget dukker op. Hendes sygdom kommer lidt i bølger, fornemmer jeg. Afhængigt af hvordan det går med studie, veninder, forældre og datinglivet. Det er vel meget normalt, at det er afgørende for, hvor meget overskud man har til ikke at tænke i mad, kalorier og kilo. Igen tak. Det er bare rart, at se nogen sætte ord på sygdommen, og som er kommet så langt, som du er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så fedt at høre! Tak, Signe!
   Ja, det lyder vel ret sygdomstypisk. Og selvfølgelig. Go’ karma til jer begge fra mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine C

  Jeg er 44 lige om lidt, har tre børn i alderen 4-12 og derfor meget barnligt anlagt.
  Bloggen har jeg fundet via Miriam lige som alle andre og jeg kan godt lide sin vinkel på hverdagen og kan genkende nogle af de ting du går og tumler med.
  Jeg er gift på 14. år med faderen til alle tre.
  Min eneste fortrydelse er at jeg ikke har fået flere børn. Jeg ville gerne have haft 4-5, men jeg orker virkelig ikke at blive holdt vågen hele natten mere og jeg gider heller ikke være 87 når den yngste skal konfirmeres.
  Det er irriterer mig allermest er når det blæser når jeg cykler. Jeg kan virkelig ikke klare det, jeg bliver nærmest hidsig bare ved tanken. 🙂
  Bortset fra det er jeg rimelig stille og rolig. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så kan du skrive endnu et punkt på listen over ting, vi begge tumler med: vind på cyklen. Modvind, sidevind. I don’t care. Det er det værste hverdagsfænomen nogensinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er 36, indkøbschef, mor til to drenge på 5 og 6 år. Gift med verdens mest tålmodige mand. Jeg syer meget i min fritid, er med i et utal af bestyrelser i forbindelse med mine drenges fritidsinteresser og i skolen. Jeg ELSKER at læse blogs og er Miriam evig taknemmelig for at have henvist til din blog. Jeg hader mommyblogs, janteloven og oliven. Synes mine ideer er de bedste og efter rygestop i september 2016 er jeg begyndt at gå op i min hud og mit hår (på tide) Åh ja og så elsker jeg at folk ikke kan sætte mig i en bestemt boks og at mine bedste veninder godt ved dette og alligevel ved hvor de har mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   For pokker da! En kvinde med mange jern i ilden og med ben i næsen. Jeg er vild med det!
   PS. Vi er begge Miriam evigt taknemmelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Jeg er 24 år, sygeplejestuderende og bor pt i Aalborg. Jeg er nærmest blevet afhængig af at læse med på din blog, og har derfor også anbefalet den til flere bloglæsende veninder! Du berører nogle emner, som jeg synes er interessante og så kan jeg godt lide din skrivestil. KÆMPE thumbs up herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ej, er det rigtigt, Julie?! Det er sådan helt surrealistisk for mig at høre. HVOR ER DU SØD, og jeg kan godt lide dig. :-* Kæmpe thumbs tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  Jeg er et menneske og vi elsker jo at snakke om os selv (jo vi gør) så jeg vil også fortælle lidt om mig selv.
  Jeg er 24 år og jeg læser BA i Bibliotekskundskab og videnskommunikation, med drømmen om at havne som bibliotekar en dag – at arbejde i et rum fyldt med bøger må da være fantastisk.
  Når jeg ikke render og studerer laver jeg frivilligt arbejde rundt omkring både på Campus og rundt i byen. Og så elsker jeg at bruge aftener på vores stamcafe med mine medstuderende og et spil Bezzerwizzer. Og selvfølgelig en god bog for søren da!
  Jeg drømmer om at få lavet en tatovering med Alice i Eventyrland som er min absolut yndlings fortælling, jeg skal bare lige finde ud af hvordan. Den skal jo også passe ind med de andre.
  Og jeg kom herind via the holy grail of blogging (Miriam ofc) og jeg er svært glad for at være her.

  Nu skal du få ro og et tak for en dejlig blog hvor man virkelig kan mærke personen – jeg er vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jeg fuldstændig enig i, så det lyder jo som en fantastisk plan. Virkelig spændende!
   Hvis jeg havde et tættere bånd til Alice, fik jeg nok også en sådan tatovering, så go for it. Det kan kun blive ufatteligt spacy og smukt på samme tid.
   TAK for dine meget, meget, meget pæne ord, jeg bliver glad helt ind til hjertet. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ronge

  Haha passer vist ikke på din gennemsnitlige læser 😉 Jeg er 28, single, studerer cand. merc. og er færdig til sommer – Wuhuuu!! Jeg er ligeglad med dyr.

  Lidt om mig, baseret på hvordan en gennemsnitlig uge ser ud:
  1 uge (168 timer):
  Studie: 15% (25,2 timer)
  Arbejde: 10% (16,8 timer)
  Søvn: 30% (50,4 timer)
  Alkohol/bytur: 8% (13,5 timer)
  Bloglæsning: 10% (16,8 timer)
  Håndbold og andet træning: 4% (6,7 timer)
  Serier: 10% (16,8 timer)
  Sociale aktiviteter og andet: 13% (21,8 timer)

  Jeg spiser samtidig med ovenstående aktiviteter.

  Tak for din ærlighed og din blog! Jeg synes det er sjovt at læse om hele singletilværelsen, fyre, dates, tanker herom etc. Så gerne mere af det TAK! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   JUNIQUE, u are!
   Totalt genial måde at gøre det der på. Hvis det seriøst passer, så er du det mest overskudsagtige menneske, jeg kender til.
   Velbekomme og TAK. Jeg skal se, om jeg ikke kan få skruet op for det forbandede kærlighedsliv. Både IRL og herinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg er 24 og på fredag færdiguddannet som Diplomingeniør. Og såå er det jo frihed og arbejdsløshed (formentlig, kan desværre nok ikke blive i den virksomhed hvor jeg er studentermedhjælper) og det er da rimelig mega skræmmende faktisk, haha 😉 Jeg har ikke helt styr på hvad jeg helt præcist gerne vil arbejde med så efter på fredag skal jeg virkelig i tænkeboks. Tænker det hele løser sig og at der ikke går alt for lang tid før jeg finder et spændene job 🙂

  Når ikke jeg er effektiv studerende (eller noget ;)) så læser læser jeg en del blogs, bruger enormt mange timer på instagram og ser rimelig mange TV-serier. Det får man ligesom tid til når man er single og bor alene 😉 Hvilket jeg gør i min egen lille andel på Nørrebro, som jeg knuselsker! 🙂

  Jeg fandt vej til din blog gennem Miriam og det er jeg virkelig glad for, for jeg elsker dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Bolig-wise lyder det mega lækkert, og jeg krydser alle arme og ben for dig i jagten på drømmejobbet.
   Tak for dig og de søde ord. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Sikke et hyggeligt indlæg, det her! Elsker at høre folks historier, som de selv ville fortælle dem.
  Når jeg ikke læser blogs, går jeg på DMJX (i Emdrup). Efter en masse skæve og halve uddannelser (fx landbrugsskolen i Kalø), føler jeg at jeg omsider er landet på ‘den rette hylde’.
  Mine forbilleder, af sådan kendte mennesker, tæller blandt andet Frida Kahlo, Søren Kierkegaard og Leslie Knope (fra Parks and Recreation). Af “ukendte” må det være min tidligere coach og min bedste veninde (ikke samme person).
  Jeg er lige dele katte- og hundemenneske, men mine venner ynder at kalde mig skør kattedame (jeg drikker kaffe af en kop med killinger på lige nu, så der er muligvis noget om snakken).
  Jeg lider af lidt hjerteknas lige nu, men ellers har 2017 været ganske god indtil videre.
  Tak for din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er virkelig dejligt at høre. Jeg nyder også at læse det! Tak for din kommentar, frøken Frida. Er ked af at høre om hjerteknas, det skal nok blive bedre. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu “kender” vi jo hinanden lidt 🙂 Men har lyst til at fortælle dig lidt mere. Jeg er 35 år, er gift og har et par tvillingedrenge på snart 8 år. Jeg er førtidspensionist pga. psykiske udfordringer og gik ned med flaget efter en fødsels-depression. Det lykkes mig dog der forinden at tage en BA i engelsk og tysk, samt en meritlæreru uddannelse. Blogmæssig er du min store heltinde og dine skriverier redder ofte min dag 🙂 Håber vi blogges ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvor dejligt, at du skriver her også! Vi blogges helt sikkert ved. Glæder mig til at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad laver I, når I ikke læser blogs?

  Skriver vores egen, dagdrømmer, drikker rødvin, læser Harry Potter, bruger al’ for mange penge på cafeture og teater, klør min kæreste i skægget og drømmer om at rejse mer’mer’mer.

  Synes I, at det er fedt, når det sner?

  Nej! Min cykel og jeg er et motoriksvagtpar helt helt uden hjælp fra naturens side.

  Hvem er jeres største forbillede?
  Pippi Langstrømpe. Eller Harry Potter. Eller alle dem, der kan se en voksen spise en banan uden at grine. Jeg kan ikke.

  Hvad irriterer jer mest?

  Sure folk i køen, modvind på cykelstien, folk der smasker og smålighed.

  Hvordan har I fundet vej
  herind?

  Et rent tilfælde, men et godt et af slagsen <3

  – A, http://www.venterpaavin.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er 24, læser en kandidat i dansk – og er ligesom flere andre læsere vild med kaffe og Harry Potter (jeg ELSKER dine tatoveringer). Jeg har selv en tatovering af en bog der bliver ‘levende’ – fordi ord er mere end bare på papiret. Derudover bruger jeg min tid på træning, min kæreste, veninder og så mange oplevelser som muligt (Tager til alt jeg har råd til og rejser så tit jeg kan). Jeg elsker blogs og fandt dig via Miriam!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   TAK, Louise! Vi er meget enige om livets gode goder.
   Ville ønske, at jeg var ligeså dristig på rejsefronten, men det er rart at du skriver, så det kan inspirere undertegnede lidt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er mor til Emma, men den engelske buldog Uffe og en datter mere på 24.
  Jeg er 59 år. Jeg bor i Korsør, har boet der de sidste 4 år on and off, fordi min kæreste bor her og nu er vi gift og jeg bor her fast. Jeg troede jeg ville hade at bo i Korsør, men det gør jeg slet ikke, jeg elsker det.
  Jeg arbejder som pædagog i Valby og er pendler.
  Jeg elsker sne og hader modvind og om lidt skal vi flytte fra vores rækkehus til en villa og så skal jeg pakke….IGEN…. Det hader jeg virkelig.
  Jeg læser blogs i hobetal, virkelig mange og de er delt op i de daglige, der er 40 og de sløve, der er 20
  Jeg fandt din blog gennem Miriam og jeg læste det hele på en eftermiddag og elsker din skrive stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, er det rigtigt?! Hvor er det sjovt, fedt og virkelig dejligt! Du må hilse hele bundtet, når I ses igen.
   Forstår det godt med flytningen, men hey.. villa! Rigtig god (med)vind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Aarhus N. Kommunikationsmedarbejder.Mor. Hader at løbe, elsker at gå. Følger med i ca 20 blogs, den ældste Blogsbjerg, den nyeste din. Blogs er en slags dameblade for mig og jeg har sparet mange penge på den front.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   True. Det er en meget budgetvenlig løsning. Jeg skal se, om jeg kan holde igen med at reklamere for Femina. 😀
   PS. Blogsbjerg <3 Hvilke læser du ellers?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er fra 20 år gammel og fra Vejle men bor og studerer erhvervsøkonomi og -jura i Århus. Som du sikkert har erfaret, kan tal og paragraffer være noget så kedeligt, men jeg holder ud i håb om, at det en dag kan gøre mig til en poweragtig businesswoman. Jeg prøver stadig efter 1,5 år at lære, hvordan man bor uden sin mor, når man er bange for snavs men absolut for doven til at gøre rent. Når jeg skal slappe af elsker jeg at læse blogs og artikler af den slags, som er blottet for statistiske analyser, men til gengæld er stopfyldt med humor og fun facts. I den kategori er din blog totalt en yndlings.

  I øvrigt nok meget sundt lige at reflektere over hvem man er sådan en meget tidlig søndag morgen. Tak for det og tak for blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jamen velbekomme. Og tusind tak for dig.
   Og ja, i allerhøjeste grad. Paragraffer er ret smarte, men personligt havde jeg nok haft lidt bøvl ved at arbejde med dem som levevej. Krydser imidlertid fingre for din power-businesswoman fremtid. Den skal du nok få!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise H

  Tidligere Århusianer, men har ikke boet der siden 2004. Drømmer om at flytte tilbage. Er faktisk konfirmeret hos sin nabo Sankt Lukas kirken.
  Jeg er 31 år og pt. bosat på Nordsjælland, hvor jeg er på barsel med min anden søn på 3 måneder. Er utålmodig af natur og kan godt lide at få min vilje, hvilket ikke altid harmonere med mor-rollen…
  Tak for en meget åben og personlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så. Lille. Verden. 😉
   Jeg håber for dig, at du kommer tilbage. Frederiksbjerg er et hammer dejligt sted. Og tillykke med den lille dreng!
   Tak til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 36, mor til to, gift med en i ingeniør, lærer, SoMe-fan og elsker at læse forskellige blogs samt at skrive på min egen i ny og næ.

  Jeg fandt også vej gennem Miriam, og har været hooked lige siden. Du skriver så fint, ærligt og humoristisk samtidig med man kan mærke, at du også kender til livets skyggesider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Oh, boy. Tak. Din blog er da også lige i skabet, det synes jeg, du fortjener at vide! Jeg tror faktisk, at jeg har prøvet at skrive til dig i studieøjemed, det er lidt sjovt. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er næsten 35 år og næsten 160 cm. høj, og jeg fandt dig også via Miriam. Fynbo bosat i Aarhus, ja faktisk åbenbart kun en spytklat fra dig, kan jeg forstå. Jeg er – ud over at være fysioterapeut – sprogsnob, og jeg følger kun velartikulerede bloggere – you can take that as a compliment 😉

  Jeg elsker at putte i nyvasket sengetøj. Palmer. At få varmet mine kolde fødder. Tordenvejr. Duften af nymalet kaffe. Salamiflyveren. Når min kanin (Preben) gaber. Lyden af sne, der knaser under støvlerne. San Francisco (mit andet hjem). Og tequila – tequila holder altid!

  Til gengæld kan jeg ikke fordrage (“hader” er sådan et stygt ord) ørentviste. At få hår i munden. Opdelte substantiver. Børnehaver i bybussen. At tabe ting ned i toilettet. Og at blive snydt for et nys – det er så fejt, når et nys skifter mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tine! Hvor er det fedt og sjovt, at du læser med. Jeg har fulgt dig troligt i flere år, blandt andet på grund af vores Frederiksbjerg-bånd – og jeg har ikke engang været klar over, at vi har tequilaen til fælles. 😉
   Jeg er vild med, at du ikke kan lide opdelte substantiver (amen), og at din efterfølgende sætning meget passende kunne skrives: Børne haver i by bussen.
   PS. Jeg henviste til et indlæg på din blog, da jeg var til samtale hos Radio24syv. Jeg ved ikke, hvad jeg lige vil fortælle med det, men det er da lidt sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor fedt! Jeg aner jo i virkeligheden intet om, hvem der følger min blog, for den er jo ikke som sådan personlig eller lægger op til den vilde aktivitet i kommentarfeltet – så det er altså enormt sjovt og hyggeligt, når jeg “render ind i” nogle, der kender bloggen 🙂

   P.s. Jeg er NØDT til at høre, hvad det er for et indlæg, du nævnte – er jo herre nysgerrig af natur, så ud med det! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Måske er jeg også bare lidt en doven kommentator.. who knows. 😀 Jeg skal nok lige prøve at tage mig sammen fremadrettet.
   Haha! Det var dit Just Eat-indlæg. Det ville være en genial Radio24syv-historie, fordi der er så mange parter at konfrontere, og det ville virkelige lægge op til bruger-shitstorm.. altså hvis Just Eat rent faktisk censurerer anmeldelser af hensyn til samarbejdspartneres omsætning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er toogtyve år og bosat i Vestjylland. Jeg er kærester med den sødeste fyr i Holland og knuselsker min kat, Sif. Når jeg ikke læser blogs, spiller jeg videospil, lytter til rock/metal, læser bøger eller render rundt og fanger pokémoner i Pokémon GO. Gåture, planter og stearin- og fyrfadslys er lige mig, og jeg elsker generelt alt kreativt.

  Jeg kan godt lide sne, men jeg ser helst, det kun foregår ved juletid – altså, ikke at jeg forventer sne om sommeren, men sådan sidst i januar og februar er det bare anstrengende. Jeg bliver ret irriteret, når folk skriver uden den mindste smule grammatik og bruger en masse forkortelser, og det bringer mit pis i kog, når jeg beder om ikke at få (rød)løg i min sandwich, og vedkommende tænker, at det skal jeg da selvfølgelig have alligevel. Jeg fandt i øvrigt herind via Miriam, for det tiltaler mig noget så voldsomt, når folk skriver, som I gør. Tak for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Fuldstændig enig med sneen. D. 24., 25., og 26., er den hjertens velkommen, men resten af året besværliggør den ligesom de der gåture, man gerne vil på. 😉
   Tusind tak, Mette!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg fylder 25 om 3 uger, men jeg føler mig nok omtrent 10 år ældre. Jeg bor i Kbh V med min kæreste, går til keramik på aftenskole og læser en kandidat på CBS på nedsat tid. Jeg er katte- og menneskemor, men min datter ligger på kirkegården. Jeg læser normalt ikke blogs, men blev henvist til Miriam, da jeg fik min kat (der åbenbart er samme race som hendes) og hun henviste så til dig, hvor jeg tjekker ind dagligt. Jeg er glad for Harry Potter, ordnørderi og ærlighed, så jeg synes jeg passer meget godt ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Av. Det gør mig ondt at høre, Line. Alle tænkelige gode tanker herfra.
   Og ja, HP, ord og ærlighed er en ganske formidabel kombination; du lyder ret dejlig, og du er mere end velkommen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er en 21-årig østjyde. Jeg fylder snart 22, men har egentlig lyst til at sige, jeg fylder 17, for jeg tror stadig nogengange, at jeg er 16. Altså, jeg teer mig ikke som en forvirret teenager, men følelsen kommer mere af, at tiden bare flyver af sted! Nå, men en af de ting, der overbeviser mig om, at jeg er på vej til at blive en ægte voksen, er, at jeg skal til at starte på min fjerde semester på AU.
  Jeg fandt din blog via en anbefaling fra Miriam (all time favorite-blogger!). Jeg er virkelig sprognørd, og derfor elsker jeg at læse bloggere, der er velformulerede og har styr på deres tegnsætning – ligesom dig og Miriam, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hold fast i det! Altså barndommen! Man er officielt voksen aaaaaalt for stor en procentdel af ens liv.
   Haha, jeg tager det som et stort kompliment, men jeg ved ikke helt, om jeg har gjort mig fortjent til det. I hvert fald er Miriams tegnsætning mig overlegen i alle henseender! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berith

  Endnu en eksil-jyde i Kbh. (på 14. år efterhånden).
  Er 34 år. Mikrobiolog (har lige afsluttet en 3-års postdoc kontrakt om detektion af antibiotika resistens) så nu er jeg på jagt efter nye bakterier at lege med 🙂
  Fandt vej herind via Miriams anbefaling, og er blevet hængende pga. de interessante og velskrevne indlæg, og den gode stemning.
  Er for øvrigt ret glad for sne, særligt når det kommer i store mængder, at det giver mulighed for at lufte bobslæden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Wauw, det lyder spændende, og du lyder sej! Jeg håber, at du finder nogle nye bakterier, og jeg tænker, at det godt kunne være muligt. Tak for dine kommentar, og fordi du er med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg hader ananas! HADER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Alderspræsident på 40 år 😛
  Mor til to drenge på 11 & 13 år, meget lykkelig gift med AD-manden, der arbejder på LEGO (Han bliver aldrig voksen, det gør jeg heller ikke 😉 ) Vi har været sammen siden sidste århundrede…jep 1999.
  Jeg er førtidspensionist pga psykisk sygdom -kronisk depression, personlighedsforstyrrelser og social angst til at krydre med 😛
  Elsker din skrivestil -thats it 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jeg ikke sikker på – men sejt, hvis du er. 😀
   Tak skal du have, Annette. Og hatten af for, at du er så åben om det.
   Alt det bedste herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan toppe din alder med et enkelt år;). Jeg er 41, mor til fire piger i alderen 6-15, med en meget fantastisk mand. Vi ha tværet kærester i 19 år.
   Jeg har blogget i over 6 år.
   Jeg er underviser, men drømmer om at tage en anden uddannelse og skrive mere. I fritiden skriver jeg så meget jeg kan klemme ind – for tiden mere på bog ens blog.;)
   Jeg elsker sin måde at skrive på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hej Superheltemor, og velkommen til! Det lyder misundelsesværdigt, det der. Og held og lykke med bogen!
   Og tak! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  31 år. Pædagog, men pt sygemeldt. Jeg bor i Vestjylland og er lige flyttet min eks. Vi har boet sammen i 10 år, men kun været kærester i de første 6 år. Vi kunne ikke få solgt vores hus da vi gik fra hinanden, så vi måtte blive boende der sammen -uden at vide hvor længe det skulle vare. Så de sidste 4 år har været temmeligt anstrengende. Nu er katten og jeg ved at lære at bo alene – det er heller ikke helt uden udfordringer.
  Samtidig med flytningen tog jeg en kold tyrker og fjernede alt sukker fra min kost og gik på striks lchf. Såååå…. Jeg er rimelig bitchy for tiden. Jeg dyrker ikke motion.
  Jeg spiller derimod trompet i flere orkestre – det er rigelig træning for mig. Jeg er pisse dominerende, og trives slet ikke hvis jeg ikke får min vilje. Til gengæld græder jeg når jeg jeg bliver irettesat af en autoritet – eller hvis jeg skal tale for en større forsamling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det lyder skisme hårdt. Både med sygemelding, forhold og LCHF (husk at få en kartoffel i ny og næ, det hjælper på bitchy attitude. Promise.)
   Ps. Totalt sejt med trompet! Virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  26 år, film- og medievidenskabsstuderende, født og opvokset på lorteøen Amager og bor her stadig med min søde kæreste. Jeg HADER, når folk spørger, hvornår man skal have børn og overpriserne på Baresso. Jeg har fundet vej til din blog via Miriam, og jeg elsker at læse jeres bramfrie, humoristiske indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Er det ikke noget med, at Amager er vel at blive det nye, hippe sted i København? Eller er det bare noget, som tilflytterne prøver at påstå? 😉 Og TUSIND tak, Line. Jeg kan fortælle, at det også er ekstremt pinligt at stå på den anden side af baren og sige ‘104 kroner’, når folk har bestilt TO Iceblends. Av.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Haha, Amager er dejligt men ligefrem hipt, det er nok en tilflytterpåstand ;). Forstå mig ret. Jeg ELSKER Baresso!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg tænkte det nok. 😀
   Haha, de laver ogsp god kaffe, men personligt har jeg fået et ret anstrengt forhold til dem, så jeg plejer faktisk at søge et andet sted hen, når jeg er på jagt efter kaffe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg er en 24-årig vestjysk universitetsstuderende i Århus. Er meget glad for Harry Potter og kaffe. Er vældig studiestresset for tiden, men prøver at komme igennem det. Jeg sætter meget pris på de koldere årstider, da jeg faktisk føler, at min hjerne brænder lidt sammen, når jeg har det for varmt. I den forbindelse er jeg også sikker på, at min kropstemperatur ligger en 3-4 grader over alle andres.
  Min mor har altid sagt, at jeg minder om min mormor både af udseende og af sind, hvilket gør mig meget stolt.
  Jeg fandt din blog gennem Miriam, hvilket jeg er meget glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Harry Potter og kaffe. Det er jo helt perfekt! Tusind tak, Agnete. Jeg er også virkelig glad for, at du fandt vej herind. Håber, at du klarer dig gennem stressen (det gør du helt sikkert!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er 28 (29 på tirsdag :D) og jeg er pt på barsel med min lille pige på 11 dage. Så det meste af min tid går med at passe hende. Men får da også set en masse tv og travet en tur eller to med min 2 1/2 cocker spaniel.

  Når jeg ikk er på barsel er jeg pædagog i en børnehave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tillykke til dig, Rikke, og tillykke med den lille pige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  25 år, bosiddende i København med min kæreste, skriver speciale på cand.merc. på CBS, fra Fyn, hyggelæser blogs, fandt vej via Miriam, har ingen katte eller andre dyr eller nuttede børn, men chokolade er min go-to snack og jeg kan vældigt godt lide sne og natur, når bare det ikke er tøvejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så må du jo absolut elske vejret lige pt., haha. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, omvendt blogging er det nye. Jeg er vild med det!

  24-årig post-journalistisk, nu mediaagtig, type med forkærlighed for sproglige vidundere og nørdet teknikforståelse. Ligger inde med et kæmpe had, til når det bare fucking ikke vil virke! (aka. når jeg er hamrende blank og på ingen måde har fattet, hvad det hele handler om…) Sidder pt. med et knust hjerte over den efterhånden helt smeltede sne i Odense, men trøster mig med, at jeg nu er 1/3 igennem vinterens eksaminer – hvis altså jeg formår at bestå dem alle, haha!

  Go’ lørdag 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det har jeg også hørt – i hvert fald er det ret nemt bare at give ordet videre!
   Selvfølgelig består du – og held og lykke med resten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Syntes det er så svært at skulle beskrive sig selv, men here it goes.
  Jeg er 27 år og netop flyttet til(bage) Frankrig for at bo sammen med min kæreste. I virkeligligheden syntes jeg at jeg er ret gennemsnitlig – men med balls, for det kræver det at flytte til et land hvor man ikke snakker sproget, og iøvrigt kun kender sin kæresters familie og omgangskreds. Men det er fedt, Paris er skønt!

  Udover det; drikker i gennemsnit 5 kopper kaffe om dagen, har set samtlige svenske og engelske krimier på netflix, hunde menneske med stort H og lidt for obsessed med hud pleje produkter og silke skjoter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det har du ret i. ‘Hvem er du?’ er cirka jordens sværeste spørgsmål at besvare. Men jeg synes nu, at du gør det meget godt. 😉 Og wow, hvor er det et cool move og udtryk for sindssygt mod, det der. Hav det virkelig dejligt dernede, og sørg for at få spist en masse smørbagte croissanter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er hende med den engelske bulldog hvalp☺ og udover at bruge riiiigtig meget tid på Uffe (altså hvalpen) arbejder jeg som sygeplejerske. Og så træner jeg også et par gange om ugen i FitnessDK (som jeg hader, men træningen virker for mig). Jeg bor med min kæreste i Valby (København). Jeg fandt dig via Miriam og blev straks helt vild med din skrivestil og din åbenhed. Jeg har ikke nogen forbilleder. Jeg er ikke gode venner med sne. Burde bo i et land med subtropisk klima, for alt under 15 grader er for koldt.
  Glæder mig til at følge dine nye eventyr i København – og velkommen til Hovedstaden☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og Uffe er så gennemført bedårende! 😀
   Så kan du måske fortælle mig, om man skal vælge FitnessDK eller FitnessWorld?
   Tusind tak skal du ha’, jeg glæder mig også helt vildt til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Han er nemlig bedårende 🙂 Du skal være velkommen til at følge ham på Instagram (crazy hundemor – ved det godt…)

   Jeg tænker, at man skal være heldig at ramme et center med god centerleder. Jeg går på hold, og er kun i FitnessDK fordi de har et bestemt hold, der ikke findes andre steder. Hvis FitnessDK skulle finde på at lukke holdet ned, så ville jeg slet ikke tøve med at skifte til FitnessWorld. Flere hold, bedre fordele og mere effektivitet (har jeg ladet mig fortælle) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tusind tak for begge tips! Det er HELT perfekt. ❤️ (kender godt det med de engelske bulldogs. Til sidst opdager man, at man nærmest ikke kan snakke om andet. Det er lige dele frygteligt, lige dele fantastisk.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice Engel

  32-årig førstegangsmor på barsel med Hubert, det sødeste lille røvhul man overhovedet kan forestille sig. Når jeg ikke barsler den er jeg på støtten på udkig efter drømmejobbet gerne indholde noget om klima, miljø og genbrug. Jeg bruger en del af mine vågne timer (foruden at passe mit barn, forståes) på at læse blogs og se tv-serier i alle afskyninger, alt fra Project Runway til ONTNB.
  Er iøvrigt vildt god til at være påståelig og hader når jeg må overgive mig. Jeg forestiller mig det er derfor min kæreste har kunnet holde mig ud i næsten et årti.
  Keep up the good work! 🙂
  //Denice

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hubert er sgu et herligt navn, og kæmpe tillykke med ham.
   Meget påtrængende spørgsmål… hvor kan man se Project Runway?!
   Og held og lykke med jobsøgningen, når du vender tilbage.. dit drømmejob lyder spændende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hader når folk spørger hvem jeg er. For hvem er jeg? 😉
  Altså, jeg læser til socialrådgiver til dagligt, og det tager egentlig ret meget af min tid. Heldigvis er meget af det spændende, så det er jo godt. Ellers så læser jeg en masse skønlitteratur, mens jeg får nusset fødder, af ham jeg deler adresse med. På den front er jeg jævnt heldig.
  Og ja! Når det er vinter skal der sgu komme noget sne. Det gør verden så meget smukkere, lige indtil det bliver til sjap, som er knap så charmerende.
  Mit største forbillede er min mormor. Hun er virkelig en sej dame! Har klaret sig selv siden hun var 36, med et lille landbrug ved siden af. Nu er hun desværre gammel og dement, men stadig ret sej.
  Hvad der irriterer mig mest? Det må vel næsten være, hvis jeg virkelig gerne vil have min vilje, og jeg ikke får det, haha. Men det sker heldigvis ikke så tit.
  Lyder jeg som en forkælet møgunge? Jamen, så har du måske ret :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Beklager! Jeg var ikke ude på at irritere dig. 😉
   Din mormor lyder smadder sej, og din kæreste lyder overjordisk god. Der er aldrig nogen, som gider nusse mine fødder. Hold fast i ham!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det ved jeg 😉
   Jeg skal nok holde fast i ham. Tror heller ikke jeg får andre til at nusse mine fødder så meget, som han nu gør :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Here it comes.. 31 år jyde bosidende i Kbh på 5 år i en lillebitte lejlighed og jeg ELSKER det, for det er min egen. Single på 4 år og det er OK, håber dog 2017 bliver mit år 🙂 På jobfronten er jeg projektleder i et reklamebureau og derudover løber jeg en hulens masse ture og skal snart til at løbe mit 10. marathon.

  Jeg følger en del blogs, da det er afstressende og man skal ikke tage stilling til eller forholde sig til noget, men man løser – det er derfor mit lille frirum. Elsker at opdage nye blogs, og det som tiltaler mig allermest hos bloggere er skrivestilen, og derfor er du også på rekordtid blevet én af mine yndlings (så tak til Miriam for at anbefale dig) 🙂

  Held og lykke med dit snarlig nye liv i Kbh og praktikstart – glæder mig til at følge med fra sidelinjen!

  Kram Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   I hear you… kærligheden kommer i år, jeg kan bare mærke det.
   Og hvor er du mega sød. Tusind tak for det, Mette. Det er så dejligt, når der er nogle, som hepper! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil gerne kunne tale om RIGTIGE skamlæber.