Det bedste ved København - DEN RIGTIGE

5 grunde til at Resorb Væskeerstatning gjorde mig momentært hysterisk


Jeg er egentlig ret robust. Stabil i humøret. Men jeg har altid været ubehageligt varmesensitiv, og til trods for min kærlighed til solskin og brun hud, har jeg altid været den første til at bukke under for solstik og dehydrering, når det har været allervarmest. Nok også (eller mest) derfor, fik jeg et irrationelt miniflip i weekenden, da temperatursøjlen på den nærliggende tankstation viste 29 grader celcius. Mit hysteri startede med en Resorb brusetablet. Eller faktisk startede det, da jeg havde bællet hele glasset i to tørstige mundfulde og bagefter gav mig til at læse på indpakningen.

1. Fandme om de ikke er produceret af Nestlé! Lige siden jeg fandt ud af, at fødevaregiganten mener, at ‘det er kontroversielt at mene, at vand er en menneskeret’, har jeg pure boykottet dem (heldigvis er deres kaffe ringe, og jeg har aldrig været super afhængig af Oreos). Lige i dette øjeblik kommer jeg faktisk til at overveje det ironiske aspekt i, at de laver tabs til væskeerstatning. “Vi har taget dit vand, men værsgo! Køb en Resorb, then you don’t even need that shit.”

2. Sidste holdbarhedsdato var i 2014! (faktisk er jeg overhovedet ikke pernippen, hvad det angår. Jeg spiser tit mad, der er meget for gammelt. Og hvis mine gulerødder er brune og bløde i enden, betyder det ikke, at de er diskvalificeret som føde).

3. … hvilket betyder, at de er 3 år siden, jeg sidst var i noget, der med rette kan kaldes for et fast forhold. Tabletterne var nemlig en del af en rejsekit-gave fra min ekskæreste, og eftersom det ligesom er 4 år siden, jeg drog til Afrika, og ham og jeg slog op året efter, er regnestykket ret nemt.

4. Glucose er hovedingrediensen. Nu er jeg jo ikke udlært i kemi eller noget, men jeg er stadig ret sikker på, at glucose har noget med sukker at gøre. I skal vide, at jeg ikke drikker ting med sukker i. Faktisk kan tanken om det gøre mig decideret angst (flashbacks tilbage til min sygdomstid, hvor jeg seriøst kunne have mareridt om at drikke to liter almindelig, sukkerfyldt sodavand ved et uheld. Eller når jeg var i biografen og ikke havde lyst til at drikke Fanta, fordi de sikkert kom til at tappe af den forkerte, glucosefyldte hane). Flash forward tilbage til i dag, hvor jeg faktisk kværner slik, kage og bolcher på daglig basis, men tilsyneladende stadig er lidt emsig over kombinationen af sukker og vand.

5. Jeg var dehydreret og letpåvirkelig. (Og i dag har jeg det helt fint igen. Men begge rør Resorb ligger altså nu i min skraldespand).

Takeaway: Lad være med at læse labels.

PS. Mit sidste indlæg gik lidt i hest, så hvis I læste det gennem bloglovin’, var det sikkert noget makværk. I kan læse det rigtige her.

PPS. Potheads! Har I set det her?!

Næste indlæg

Det bedste ved København - DEN RIGTIGE