Mareridt og lange kønslæber

Vero Moda-Pigen

tunge

I aftes cyklede jeg endnu engang over Langebro mod Amager efter at have været på vinterferie i Aarhus. Skæbnen ville desværre, at jeg har været syg alle dagene, men på positivsiden har Kanal4 vist en række af de gamle De Unge Mødre-afsnit, så jeg har egentlig været fint underholdt. Aarhus byder på mange ting; bakker, vand og fløjlsbukser, og så også en stor – og ganske yndig – gruppe, jeg i mange år har valgt at kalde Vero Moda-Pigen.

Da jeg var teenager, gik hun primært på Marselisborg eller Statsgymnasiet. Hun havde den der Dekadent-lædertaske, som alle skulle have. I dag læser hun nok et eller andet med psykologi eller kommunikation (eller en spidsfindig kombi af de to.) Vero Moda-Pigen går til Step og Stram Op i Fitnessworld, og hun kommer der kun med sine veninder. Hun ser altid nydelig ud; sorte jeans, sorte støvler, en pæn trenchcoat (fra COS, Moss, Envii… eller Vero Moda) og hendes hår sidder i en pæn hestehale, hvor babyhåret ikke stikker ud. For det meste er håret lyst, men på en naturlig, ikke-afbleget måde. Hun har en kæreste, og hvis du gerne vil se dem sammen, skal du bare sørge for at være i Netto lørdag eftermiddag, for der trækker de rundt på indkøbskurven (eller: Han gør. Hun har indkøbssedlen.) og handler til en bulgursalat med feta og avocado, som de skal spise til aften. Når de rammer køen til betaling, kigger Vero Moda-Pigen op på sin fyr og spørger, om de ikke skal have noget hygge til i aften, og så siger han jo og går på jagt efter den plade Marabou, hun bedst kan lide.

Jeg beundrer hemmeligt Vero Moda-Pigen, for hun kan alt muligt, som jeg ikke kan (og nok heller aldrig lærer.) Min lørdagssport er at grine af, hvor dårlig service jeg får i Matas, fordi jeg ligner en socialt udsat type med udgroninger, dårlig hud og joggingbukser. Samme lørdagssport er knapt så sjov, når jeg står bag Vero Moda-Pigen og hendes kæreste i Netto-køen, og hun er så avocadoglad og velplejet, og jeg er der – helt alene med en pose gulerødder og en halv liter Harboe Light.

Måske er jeg helt ved siden af, men jeg bilder mig ind, at jeg aldrig har været som hende (Bevis 1, Bevis 2) – og jeg bliver det nok aldrig, selv om jeg sommetider gerne vil være det. Det er i de perioder, hvor jeg begynder at shoppe efter sorte jeans på Zalando, og jeg overvejer, om jeg skal investere i en Nunoo-taske. Om jeg skal droppe mine sorte øjenbryn og mit hvid/grå-hår, jeg så godt kan lide. For en time siden gned jeg en toningsfarve med navnet ‘CARAMEL’ i håret, og jeg overvejer lidt, om jeg skal droppe mine kondisko i dag. Så kan det være, at det snart er mig, der står og koger fuldkornskerner i køkkenet.

Nå.. men jeg tror egentlig, at det, jeg faktisk gerne ville ud med, var, om jeg skal prøve at få mit hår hen i en mere “naturlig” leverpostejsretning. Jeg er træt af at farve udgroninger, og så ved jeg ikke helt, om jeg er vokset fra det affarvede look.
Hvis I tænker noget, hvad tænker I så? (Frisøranbefalinger modtages også gerne.) Hav en dejlig søndag. Møs møs.

67 kommentarer

 • XX

  Farv dit hår ja. Naturligt. Ved frisøren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er en god idé. Jeg tror, at jeg gør det. Snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • XX

  Elsker din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil bare anbefale Van der Engh på Vesterbrogade. Har været der i snart 4 år (!), ingen dikkedarer, meget professionelt og Neel forstår virkelig mig og mine behov (jeg skal ikke udfordres for meget!) Tak for dejligt blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Der er sgu hård konkurrence på Vesterbrogade, fornemmer jeg. 😀 Tusind tak for tippet og de pæne ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  En noget interessant tanke jeg får ved at læse kommentarsporet igennem er, at jeg faktisk kan forestille mig, at flere af dem som kender til denne type, måske faktisk selv (jo uden at vide det) netop er blevet opfattet værende denne type af en muligvis anden som ej heller anser sig selv værende denne type. Pointen er, mest af alt, at vi sommetider ‘misunder’ noget som andre netop ‘misunder’ os for, helt uden at vide det. Ved ikke om det giver mening og det blev da også en lidt mere rodet tankestrøm herfra end tænkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehe, ikke desto mindre en fin tankestrøm. 😀
   Du har sikkert fat i noget – i hvert fald i nogle af tilfældene – men jeg tænker, at det også har meget at gøre med, at laaaaangt de fleste af os, selvfølgelig har elementer af Vero Moda i os. Ellers ville livet jo være kaos! Men det er da værd at overveje, om vi skulle tænke lidt over, hvad vi selv udstråler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Altså jeg er vildt glad for Royal Copenhagen og bulgur og Cos og nogle gange bliver jeg pissebange for at jeg er en Vero Moda pige… men så sætter jeg Rolling Stones og danser så grimt jeg kan. Andre midler til fordrivelse af Vero-tendenser er: whiskey (on the rocks), Harry Potter 4-7 (hun læste kun de tre første, for så blev de så lange), at have smykker af blandet metal på (fx guld øreringe med halskæde af sølv) og en times spinning (for det får man jo store lår af).

  Joking aside, dit hvide hår er så fedt. Og der er masser af tid til leverpostej, når du rammer 30 og får børn (ja, det er mig selv jeg mener). Knus til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, du burde skrive en kæmpe guide. Men hey, Marie!! Du har ikke læst alle Harry Potter-bøgerne? Du STOPPEDE efter 3’eren?! (Kan man overhovedet det?) Vil du ikke nok lige få læst de sidste? 😀
   TUSIND TAK! Du har ret! Farvede det i går, og nu er det smukt og afbleget igen. Det føles rart. Knus herfra også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg kender så meget den type du beskriver. Jeg ser dem alle vegne her i Århus og specielt også i fitness. Jeg vidste bare ikke at de havde en betegnelse. Det kan jeg nok ikke lade være med at tænke på nu, når jeg fremover ser en 😀
  Jeg har i smug lidt beundret dem, fordi de virker til at have styr på det hele og se flotte og perfekte ud hele tiden. Men ærligt, det må også være lidt kedeligt. Og kedelig er jeg ikke til. Jeg ville på ingen måde kunne være så perfekt. Eller gide bruge tiden på at prøve at være det. Uperfekt er meget mere charmerende synes jeg.

  Angående hår så er jeg jo vild med den farve du har i forvejen. Den er meget dig – i hvert fald for mig. Men ellers kan jeg anbefale PER i Ryesgade her i Århus. Det er dyrt ja, men de kan bare udføre mirakler. Og jeg har ikke hørt om nogen der ikke var tilfreds efter et besøg hos dem. Jeg tænker at de ville kunne være fine til at klare overgangen fra det afblegede til det mere naturlige og så kan man altid finde en anden derefter, hvis det er for dyrt. Jeg får mit hår farvet der, da de er de eneste der kan finde ud af at ramme rigtigt ved mit hår hver gang. Det er dog ret dyrt, så jeg bliver klippet et andet sted. Men farvningen får kun de lov til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Officielt set har de vel heller ikke en betegnelse. Vi er åbenbart flere, som er kommet på Vero Moda-Pigen, men det skal stå dig frit for at kalde hende noget andet. Tror måske, at hun grænser lidt op til hende, der i folkemunde kaldes ‘basic bitch’. Det lyder bare så grimt, synes jeg.
   “Uperfekt er mere charmerende” – dét giver jeg dig ret i. Og det er vi heldigvis alle sammen, så hvorfor ikke bare give den fuld gas?
   Tak for PER-anbefalingen også, det er dejligt at have lidt forskellige muligheder – og når/hvis jeg en dag kommer tilbage til Aarhus, bliver jeg jo også nødt til at få et stamsted. Det hører sig til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Shit, jeg går til stram op (ikke step, for jeg har ingen koordinerinssans, så det er simpelthen for ydmygende for mig at deltage i) er jeg så en vero moda pige? Jeg har også en kæreste, men jeg googlede den der taske og den er fandeme grim. Og jeg spiste en halv dominos pizza fra søndagen forinden og en kvart matadormix-pose igår – ingen bulgursalat. Faktisk tror jeg kun det er stram op’en, vi har tilfælles. Pyha, det var rart.

  p.s. mht. frisør, er jeg også ret glad for Kimoli på vesterbrogade,men det er hjernedødt dyrt! Jeg går kun til frisør en gang om året og sidst jeg var der, gav jeg vidst den stakkels frisør en mindre hjerneblødning da jeg sagde “jamen jeg har ikke en hårtørrer, jeg lader det bare lufttørre eller sover med det vådt”, hun så derefter på mig, som om jeg var en sag for viderekomene. Men de klipper godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hahahahaha, jeg tror måske heller ikke, at hun spiser pizza fra Dominos.. hun er mere til den italienske biks med ruccola. Du er home safe; vi kan godt tilgive Stram Op! (Er helt med dig på koordinering af krop. Jøsses!)
   Ingen hårtørrer?! Du må have et dejligt, sundt hår. Tak for tippet! Jeg begynder at spare op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Vero Moda-pigen har også et super kedeligt instafeed, som jeg har svært ved at sende likes efter. Kun billeder af hendes brune ben (hvordan gør hun det i DK?!) og kaffekopper i sengen. Eller post-workout billeder, hvor hun ikke ser svedig ud. Eller af hendes stue, hvor der ikke roder…. jeg føler mig bitter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Åh ja, hendes Instagram. Den er seriøst så beige, at jeg bliver bange for, om jeg mon har mistet evnen til at se farver. Men hver sin smag. Vi er åbenbart mest til den bitre. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har faktisk altid holdt mig ret meget på afstand af vero moda-pigen, fordi hun et eller andet sted altid minder mig om alle de ting, jeg aldrig nogensinde bliver. Jeg er sikker på, de er fine mennesker et eller andet sted, men jeg føler bare trang til at suge maven ind og gøre mig ubemærket, for ikke at spolere det perfekte instagram liv de har kørende. #sørgeligtype

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Oh you. ❤️
   Du skal aldrig suge maven ind eller gøre dig selv ubemærket. Måske hun ikke er din venindetype, men jeg tror faktisk, at hun er et fint og anstændigt menneske. Og måske er dit hår ikke altid flot og rent, men så er du så meget andet. Ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kimoli på Vesterbrogade. De er så fucking dygtige. Prisen er lidt krydret, men… Jeg har for længst bare accepteret, at det koster penge at gå til en god frisør. Det er en skøn salon, de er megasøde og smilende og så er de altså bare kanondygtige. Jeg har set dem redde de mest sindssyge ting.
  Tjek deres insta, evt. der har de vildt mange før/efter billeder, så man kan få et godt indtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Uh la la.. Du har ret. De priser der.. men håret. Det er godt nok flot.
   Måske skal jeg booke en tid i slutningen af marts måned, og så kan jeg lade det være incitament for IKKE at spise takeaway indtil da. Så er det jo NÆSTEN en win-win.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg er helt enig i anbefalingen af Kimoli – og særligt Katja, der arbejder der. Hun er den dygtigste frisør jeg har haft, og har reddet mit helt smadrede hår. I øvrigt spot on med Vero Moda pigen, gud, hvor er der mange af dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er der! Virkelig virkelig mange 😀
   Jeg kan efterhånden forstå, at Kimoli er the place to be. Tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ps. jeg bruger Julie, og hun er også FANTASTISK dygtig. Hun var i øvrigt med til at oplære Katja, som Caroline herover anbefaler. De er begge to dygtige og skidesøde. Nu stopper jeg med at promovere dem. God opsparing! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA ha ha. Tak for det hele! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ER jo en vero moda pige – og jeg anede det ikke engang! Jeg har dog ikke blond hår og handler egentlig heller ikke i Vero Moda (eller Moss!!!), og så er jeg fra Amager, men altså…. med farven: når du elsker dit hvid/grå hår, then KEEP IT!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, oh yes Julie, hvor er det godt! 😀😀 er du då altid… nydelig? I så fald er vi flere, der gerne vil vide, hvordan du gør det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Eeeej, jeg er vel ikke altid nydelig – men udefra virker mit liv mega tjekket. Jeg hører det når jeg selv fortæller og når andre beskriver mig, men altså.. alle har jo kaos i livet! Ikk? Måske er det også mere på tjekketheden at jeg er Vero Moda pigen, jeg er i hvert fald ikke sådan en hot lille lækkerbisken længere – efter to børn! Og jeg har heller ingen brune ben i mit insta-feed

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Helt absolut. Nogle skjuler bare det der kaos bedre end andre (er min teori) 😉
   Hehehe, man kan da sagtens være en lækker snack efter to børn, og jeg tror faktisk (ud fra hvad jeg hører) at du kunne hoppe ind i den kategori. Brune ben eller ej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hahaha! Jeg måtte vise dit indlæg til min kæreste, som altid har brugt samme begreb om PRÆCIS samme type.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, kæmpe credzz til din kæreste. Han virker grineren! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • w

  Seriøst, fuck Vero Moda-pigen. Hun lever et dødssygt leverpostejsliv, som du ville visne i. Du ser fantastisk ud med dit hår; jeg ville ikke ændre én millimeter. Når jeg ser dig, har jeg lyst til selv at stikke mit hoved ned i en balje med afblegningsmiddel. Altså, for at farve mit hår, ikke for at opløse mit ansigt. Det ville være voldsomt. Be yourself, girl! <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Ahh, w… hvad skulle jeg dog gøre uden dig! Jeg læste din besked, og pludselig blev jeg mere glad for mit smadrede, lyse hår, end jeg har været i meget lang tid. <3 <3 <3 Men please, du må ikke afblege dit gudesmukke, megasunde og skinnende hår – du kommer SÅ meget til at fortryde det, og det er SÅ dyrt at vedligeholde.
   thank you for reminding me being true to myself. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er glad for du er dig, og ikke prøver at være noget du ikke er… din beskrivelse af Vero mod pigen…. fik mig til at tænke på de fleste omkring hvor jeg voksede op (hvis du til samme piger tilføjer nedgør alle andre som ikke er som hende. .)
  Hvad med at få lavet en form for striber…mi toner som paver til dit hår…. hvis du vil noget nyt.
  Jeg får lavet lyse og let rødblonde striber…. men altså har også alt fra lysblond til sorte hår i mit hår……. så spiller bare på hvad der er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Øv, det lyder som nogle ærgerlige piger, du er løbet ind i. 😔
   Tak for hårinput også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Fedt, fedt, fedt. Hende kender jeg godt – og kalder hende det samme: Vero Moda-pigen. Min mand og jeg har tit joket med, at hvis ikke jeg var dukket op dengang for 15 år siden, var han blevet gift med vores dengang bankrådgiver eller en anden Vero Moda-pige. I min/vores verden er hun: fra Århus, slank (på step-måden), velplejede negle, naturligt hår muligvis med lyse striber og klart kørt gennem glattejern, tøj som du beskriver det, mange feminine smykker, mellemlang videregående uddannelse, fx markedsføringsøkonom eller finansiel rådgiver (tager HD senere), bor i egen lejlighed i Århus Nord og senere i nybygget hus i forstaden, i slu 20’erne.
  Kan du stadig kende hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jeg genkender hende alt for godt. Måske lige på nær de feminine smykker.. jeg ser hende i sådan noget minimalistisk trendbaseret noget. Sten går hun først med, når kæresten frier; hvilket han gør før de begge er 30. Og det nybyggede hus.. oh the joy! Hun har et skab til sit Royal Copenhagen, ikk’? Og hun synes, at HAY er da bomb? – er vi stadig på bølgelængde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Haha, jeg kender godt Vero Moda-pigen;-) Jeg har dog lidt for rødt hår, for mange tatoveringer og piercinger og for bløde bukser, til nogensinde at blive hende.
  Mht din hårfarve; altså… jeg synes du er meget meget smukt. Og det vil du sikkert også være med leverpostejs- lilla- eller appelsinfarvet hår. Jeg tror det handler om at være tilpas i sit udtryk. Så hvis du ikke længere føler at du udstråler den du er, så er det måske tid til at ændre noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, det er vi åbenbart en del, der gør – jeg bliver altid så lettet, når jeg ikke skyder heeelt ved siden af. 😀
   Din stil lyder mega nice (og meget langt væk fra hende…) Især det røde hår. Er det naturligt?
   Og hey.. tak, mand. Det er fandme også sødt skrevet. Jeg har det lidt ambivalent med håret, efterhånden. For jeg synes, at det er herre nice og sådan, men jeg kommer sgu mere og mere i tvivl om, om det stadig er mig – og om det er klædeligt, ikke mindst. Jeg overvejer en ændring meget nøje lige nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg er hoppet på “balayage” moden, og det er så lækkert, at man ikke skal bekymre sig om udgroninger. Granted, yes, det er lidt dyrere, men nøj hvor er jeg vild med det! SO EASY. Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er dæleme også smukt (til dig!)
   Men er det ikke rocker svært at få, når hele mit hår er afbleget og med udgroninger?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kender virkelig godt Vero Moda-pigen, hun er jo over det hele i Aarhus. Når jeg ser hende og hendes meget perfekte (og afrettede) kæreste griner jeg lidt, og ønsker på samme tid, bare en anelse, at jeg var hende. Det virker meget ukompliceret. I stedet er jeg hende der står bag ved, helt sikkert med tømmermænd og fedtet hår, og er i fuld gang med at købe chinabox..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er der virkelig. Chokerende mange! Måske hun bare er Aarhus-Pigen.
   Hæh, jeg er så meget på din vogn – mådke med kebab i stedet for china – hold fast! Efter det her tror jeg sgu, at jeg vil gøre det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Ja, gør det! Og behold hårfarven, den er jo virkelig on point!
   Når du nu og da er i Aarhus så burde du få en tid hos Salon Per – det er seriøst den bedste frisøroplevelse, jeg længe har haft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   YES! Mit hår er netop blevet ultralight igen, og det er så dejligt!
   PER er på min topliste. Tak for det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frisøranbefaling til Aarhus-girls (og når du jo alligevel kommer på besøg herovre i ny og næ): ID4U i Bruuns Galleri over for Kvickly. Ja, det er et tacky navn, og ja, det ligner umiddelbart et middelmådigt sted udefra, men jeg har prøvet MANGE forskellige frisører i Aarhus, og dette sted rammer de mine ønsker HVER eneste gang – både ift. klipning, farvning af udgroning, ny slags refleksfarvning i længderne (når jeg er modig) og brynfarvning. Og så er de sådan i midten prismæssigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Aah, godt tip! Der kom jeg faktisk fast engang – lige indtil min faste frisør flyttede derfra. Måske det er på tide med et gensyn.
   Og ja. De burde seriøst ændre det navn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tænker; hvis du er glad for dit hår og kan lide det – ja, så skal du have det som det er – meget kræver alligevel lidt pleje og vedligeholdelse.
  Hvis du er træt af det – så prøv noget nyt.
  Jeg synes du er så fin som du er, og hvorvidt “man” er vokset fra noget, når man er under 30 – nej, nej, nej – det kan slet ikke lade sig gøre 🙂
  Ja, det er lige hvad der løber igennem mit hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er noget klogt noget, der løber igennem dit hoved, for du har jo fuldstændig ret. Jeg går lige i tænkeboks med mit GIGAproblem. 😉 Tak, Anne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Åh, argh, nu må du ikke tro jeg bagatelliserer eller nedgør dine spekulationer – jeg har lignende af og til – vi er bare så mange, som jeg ville ønske, kunne være lidt mere lige glade med hvad andre synes, og bedre til at mærke, hvad vi selv har lyst til – og så følge det – med fare for at lyde alt for “fodformet”/urtet/frelst, hvad man nu kalder det? Husk du er god nok som du er.
   Jeg synes du er så fin på alle de billeder du har vist, og der skal vist mere end en lidt skæv hårfarve til at ødelægge det, hvis det skulle ske..;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, jo for fanden! Det her SKAL bagatelliseres; jeg er heldigvis ikke inde i en eksistentiel krise eller noget. 😀
   Også tusind tak for dine pæne ord. Det er meget værdsat, og jeg prøver at tage det hele til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne være Vero Moda pigen. Jeg har bare aldrig passet ind i skabelonen på grund af min højde og drøjde, tror jeg. Jeg har heller aldrig været god til at sætte tøj sammen. Nattøj, træningstøj, arbejdstøj. Det kan jeg finde ud af. Jeg savner lidt versionen, hvor vi hører, hvad du kan, som vero moda pigen ikke kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hæhæ, det lyder simpelthen så karikeret, men det er jo rigtigt nok: Hun er sjældent meget højere end 1,65. 😉 vi lyder ret ens på den front… mestre i blødt, behageligt tøj, man kan bruge i sengen og sofaen.

   Og ja.. altså.. nu bliver jeg helt forlegen. Jeg ved jo ikke, hvad Vero Moda-Pigen IKKE kan (hun kan sikkert det samme som mig) men jeg vil gerne brygge på noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  2pklip på Nørrebrogade reddede mit hår efter en kritisk omgang hjemmeblegning. Fik bare striber i til at gøre mit hår mørkere, og det blev simpelthen så flot! http://www.2pklip.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er vildt flot (og sexet) med det afblegede look, men din naturlige hårfarve ser også ud til at være mega pæn 👱🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hold kæft, hvor er du sød 😘 desværre afspejler billedet ikke min naturlige hårfarve – den har jeg ingen digitale beviser på, så længe siden er det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha. I know. Den slags striber har ingen vist naturligt med mindre de er en eller anden form for tigerdyr. Jeg mener den helt mørkblonde farve man har kunnet ane på de billeder du har vist gennem tidens løb – hvor man kan se dine udgroninger 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   HA HA HA… det er en meget rammende beskrivelse. :-* Jeg lignede vist lidt et tigerdyr (billedet er fra en af mine uendelige skift fra sort til platin…) måske skal jeg omfavne det mørkblonde/postejfarvede. Se, om det måske er lidt mere klædeligt i dag, end da jeg var 11.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha spot on på typen! Det er samme pige, som aldrig har lange hår hængede på sin jakke som os andre… Hvordan kan man også have styr på det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   NEMLIG! I friggin don’t know, hvordan hun gør det, men meget imponerende er det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Wow, spot-on! Du beskriver fuldstændig det fænomen af piger jeg i hemmelighed hader og beundrer. Og de lever altså i storstil her i København! Jeg føler mig mest af alt for en form for.. trold.. ved siden af dem. De er så prinsesse-fine-korrekte og bruger kun deres tid konstruktivt og på det rigtige. Øv, at de skal sætte standarden på en eller anden måde – for os andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Hehehehe, du har nok ret. Hvor er hun i særdeleshed? (Ikke specielt meget på Amager, vel?)
   Jeg er sikker på, at hun også gør noget unyttigt (som fx at gå i bad hver dag) vi andre får bare ikke lov til at se det. Husk på det, søde Trold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   På IT-Universitetet. Men der gør hun det mere i knold oppe på hovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Uh, knolden! Den elsker jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ps. Og sorry, ved ikke en skid om det med frisør. Jeg har min naturlige mørkbrune, krøllede, selvklippede manke garn i knold hver dag. Good luck on that one.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så har hun hvide cowboysbukser på, ind i mellem. Og man ved ikke, hvordan hun kan tage dem på, uden at det ser fuldstændig vanvittigt ud.
  For man ved man selv ville ligne delvis nøgen albino-freak, hvis man havde dem på – altså på Anders And måden, hvor man på afstand vil se ud somom, at man kun er iført trøje og bar røv.
  De kan bare noget, de piger der – dufter altid af nyskrællet appelsin, har aldrig noget mellem tænderne og mærkeligst af alt: Deres vandflasker er altid nye og pæne. Aldrig med krakeleret emballage efter fyrre år i taske med bolcherester i bunden. Hvordan gør de det?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er helt perfekt (og jeg ved ikke, hvordan hun gør.) Den hvide buks kan jeg imidlertid ikke helt placere… er det måske VM-Pigen med et nordjysk twist, eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mareridt og lange kønslæber